Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Boostinu ranks už CSGO Skinus.

• Nenaudoju jokių žaidimą palengvinančių programų(cheats).
  • Žaidžiu su draugais kurie taip pat turi smurfus ir padeda man pakelti greičiau rankus.
  • Turiu daugybę smurfų kurie yra skirtingų rankų todėl galiu padėti pakelti bet kokį ranką.

Kainos yra neidelės, žinant kad priimu skinais reiktų parašyti man į skype lukas.treigys arba į ir pasakyti kokį skiną norite duoti už kurį turėčiau paboostinti.

• Domina visi skinai ir įvairūs kiekiai.

!Boostinimas jum skillo nepridės, ranku galėsite pasirodyti tik savo draugams.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

Pamate, kad vienam reikia boostinimo už skinus tas parašė pizdec klouns :D :D Nemanau ar patikimas.

Rūpinkis savo accountų pardavimais ir nenuscammink ko nors tik. Pamatei kad kažkas parduoda CSGO accountą ir pats dabar pardavinėji? Jo, taip debiliškai tu skambi kloune.

Kelinto rank pats esi ?

Supreme Master First Class ir Legendary Eagle Master aukščiausi.

Simply amazing

Tik tiek atsiliepimų turi tikrai neduokit accounto :D Nemoka žaist stobal.

Tu turi trim daugiau atsiliepimų negu aš, kas tau davė teisę vadint kitus nepatikimais tada? Kažkodėl manau kad išjungęs kompiuterį laimėčiau prieš tave 1v1 nors tu ir cheatintum tad Išnyk nevykėli.

Simply amazing

Kokia boostinimo prasmė? Jei žaidėjas nemoką žaisti, tai ir yra atitinkamas rank'as jog nesimaišyti tarp pažengusių, o po to būna kai didelius rank'us koks nors S2 aplošia. Čia dabar tik rizika prarasti accountą ir dar labiau susimažinti ranką. :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Kokia boostinimo prasmė? Jei žaidėjas nemoką žaisti, tai ir yra atitinkamas rank'as jog nesimaišyti tarp pažengusių, o po to būna kai didelius rank'us koks nors S2 aplošia. Čia dabar tik rizika prarasti accountą ir dar labiau susimažinti ranką. :)

jų reikalas čia, ne tavo :D nesumažina čia ranko, jį padidina, tik patys žaidėjai gali jį sumažinti. O dėl acc praradimo tai netikiu :)

Guess who's back

(redaguota)

Kokia boostinimo prasmė? Pasidaryt pinigų. Kokia prasmė būt paboostinant jau išsakiau kartą, teks pasikartot dar vieną sykį. Dalykas toks visada buvo ir bus, vieni boostinasi pasigirt kiti dėl dar kitų priežaščių. Niekados nesakiau kad boostintas žaidėjas žais gerai. Tiesiog yra tokia biznio dalis, aš ja naudojuosi. 

Simply amazing

(redaguota)

Niekada neboostinčiau dar nupis accountą kitas dalykas pats išmoksi žaist ir dasikėlsi..

Tavo nuomonę jau girdėjau, ir man nusišikt ant jos. Tu mane nepatikimu vadini turėdamas įdomią praetį savo(paskaityk viršuje) ir turėdamas ne ką daugiau atsiliepimų negu aš. Ir kurios vietos sakinyje: rūpinkis savo pardavimais. Tu nesupranti?

Man įdomiau paskaityk tokią prefix nuomonę kuris turi ką pasakyt negu tavo.

--

Parašė 2 žmonės tho

Simply amazing

(redaguota)

Dūsk tu nax žiogas. Sako patikimiausias čia :D Patikimiausi yra Cagas, Renas, Lukas, Tomas. O ne šitas.

Moku žaist ir neboostinčiau boostina tik tokia debilai kaip tu.

Redaguota , nario Hypocrite

839c017d9b56930e031f9d9235038a11877.png

Prisistatymas: http://www.supergames.lt/topic/215517-hypocrite-prisistatau/

Skype kontaktai ID: hypocritesx

(redaguota)

Dūsk tu nax žiogas. Sako patikimiausias čia :D Patikimiausi yra Cagas, Renas, Lukas, Tomas. O ne šitas.

Moku žaist ir neboostinčiau boostina tik tokia debilai kaip tu.

viens is man

Bet tu moki skaityt nemoki ane?

Simply amazing

(redaguota)

Bandau parduoti ir parduodu nes turiu CS:GO accountų daxuja su biškių, o savo nepardavinėjų o rankas dar nėra naujas steamas su giftų :)

O dėl pinigų čia ne tau kyštis dirbu mokaus Norvegijoj tad vali.

Nesakyčiau boost paslaugų daug ką steame turiu wallet dideli raktu.. Vpš *Myliu SuperGames.lt* to reikia koks įdomumas..

Redaguota , nario Hypocrite

839c017d9b56930e031f9d9235038a11877.png

Prisistatymas: http://www.supergames.lt/topic/215517-hypocrite-prisistatau/

Skype kontaktai ID: hypocritesx

Bandau parduoti ir parduodu nes turiu CS:GO accountų daxuja su biškių, o savo nepardavinėjų o rankas dar nėra naujas steamas su giftų :)

O dėl pinigų čia ne tau kyštis dirbu mokaus Norvegijoj tad vali.

Nesakyčiau boost paslaugų daug ką steame turiu wallet dideli raktu..

Pxj man ar to mokais ar tu dirbi, išvis sėdi kažkoks abūgelis kita pus ekrano ir iš pavydo rašinėja nesamones kitų temose. O accountu daxuja lažinuos gauni parduodi viena ir po kiek laiko ji susigrazini :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...