Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Kaimeliai.com | San Andreas kaimelių gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0a9bd7342704e47b12830b1b7e5a6e5f242.png

 

Laba diena, gerbiami forumo lankytojai. Norėčiau aprašyti, bei papasakoti apie mūsų serverį.

Serveris atsidarė neseniai, prieš pora dienų, bet jau nuo tada pradedamas kurti. Neslėpsiu, gamemode pradžia nėra kurta mūsų, bet jis yra pilnai yra „editinamas“. Mes manome, kad nereikia kurti „dviračio“ antrą kartą, bet be abejo jį galima tobulinti. Neužilgo išvysite pirmuosius atnaujinimus, rinkimus į serverio valdžią, direktorius. Serverio savininkai aš (Steven_Oxley), Ivan_Alvares ir Tiesiog_Dėdė esame pilnai sugalvoje daugybe naujovių, bei idėjų. Kam įdomu kaip sugalvojome įkurti projektą, tai susitikę kieme viską apsvarstėme ir nusprendėme. Ivan_Alvares (Mantas) bus atsakingas už serverio skriptinimą, aš (Ignas) už mapinimą, o Tiesiog_Dėdė (Mantas) už pagalbą, rinkimus ir serverio tvarką, valdžios priežiūrą. Serverio veiksmas vyks kaimeliuose, dėl ko kaimeliai? Nes manome, kad šiuo metu nesieksime didžiausių rekordų, todėl norime mažesnės teritorijos, kad viskas vyktų paprasčiau. Apie tinklalapį norėčiau pasakyti, kad jis jau startavo pilnu pajėgumu, galite dalyvauti forume, kurti temas ir pan. Pasirinkome .com galūne, kad pavadinimas būtų paprastas, lengvai įsiminamas. Serverio startas bus balandžio mėnesį dienos tiksliai negalime pasakyti, bet prieš tai gal padarysime beta startą į kurį bus įleidžiami žaidėjai kurie bus užpildę anketas ir bus atrinkti. Kol kas tiek, tikiuose liksite su mumis ir serveris galės toliau plėtotis.

 

Visą kitą svarbią informaciją jums suteiksime einant dienomis, jus supažindinsime su serverio sistemomis, darbais, gaujomis ir t.t.

 

Šūdservis, vienadienis projektas ir t.t. Apie tai galiu tik tiek pasakyti: ką norite tą galvokite, bet mes stengsimės ir turime vilčių tapti geru serveriu. Sakysite neišdirbsime nė mėnesio? Kaip taip galima jeigu projekto hostingas ir t.t. jau yra nupirktos pusei metų. Jau geriau serveris bus tuščias, nei jį sužlugdytumėme, nes darydami atnaujinimus, kviesdami žaidėjus taip ir juos surinksime.

 

Prisijunkite prie mūsų. www.kaimeliai.com

 

 

SERVERIO STARTAS ŠIANDIEN 2015.05.14 19:00 val.

Redaguota , nario Malosis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Labai keista, kad pasirinkote com galūnę, atrodo, kad ne tik lietuviam serveris kuriamas. Ir apskritai lietuviškas pavadinimas ir gale com. Aprašymas sakyčiau mažokas, manęs nesudomino. Kurtas ne nuo nulio o editas, kas irgi prie nieko beveik neveda. Na, bet šiame neigiamame komentare bent sėkmės palinkėsiu, jos labai prireiks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Krč.. Kimbat prie tos com galūnės, vis dėl to SA:MP žaisit jei startuos, o ne forume sedėsit, biški jau nusivažiavot, kadangi mažai startuoja serverių, ankščiau paleidžia forumą, tai didžiąją dalį kurie trainiojasi forumuose ten ir praleidžia, bet ne SAMP'e, nes nestartuoja serveriai, ir taip sėdi forumuose.. Atsigaukit truputį geriau gal.. Šiaip jo dabar gali užsieniečių kokių prieit, nes ne lt, bet linkiu sėkmės. Taip pat trūksta didesnio serverio aprašymo, kad sulauktumėte didesnio dėmesio.

Redaguota , nario Tony`Dz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...