Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Top 3 [ANIME]


Akyse_Pitakai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi kaip matot sukuriau tema apie anime.

Ir noreciau kad tie kurie ziuri anime parasytu kurie 3anime jiems labiausiai yra patike.

Na o jeigu neesat ziureja 3 o gal tik 1 ir ta parasykit :)

 

Tagi as pradesiu nuo savo:

 

TOP 3 ANIME by ^Teliokas

 

1. Naruto, Naruto Shippuden.

Naruto Uzamaki yra labai garsus ir labai aktyvus nindzė, kuriam nuolat reikia kitų pripažinimo ir palaikimo, mat jo planas yra tapti Hokage, stipriausiu tarp stipriausiųjų savame kaimelyje. Jauniesiems žiūrovams skirta anime stiliaus animacija, kurioje žiūrovas pamatys, kaip su įvairiausiomis negandomis seksis kovoti charizmatiškajam Narutui.

2. Dragon Ball/Z/GT

Dragon Ball visiems puikiai žinomas ir tikra fanatizmą sukėlęs anime. Jame puikiai dera daugybe įvairiausių žanrų ir puikus humoro jausmas o tas ir padaro šį anime tokį išskirtini.

Viskas prasideda kai mergaitė vardu Bulma keliaudama ir ieškodama paslaptingu "Drakono rutuliu" sutinka keista, maža berniuką vardu Songokas. Kuris kaip paaiškėja turi viena iš drakono rutulių. Bulma jam papasakoja, kad surinkus septynis drakono rutulius pasirodo dievas drakonas ir išpildo bet koki norą, taip ji įkalba Goka vykti kartu su ja nes jis nesutinka atiduoti jai savo drakono rutulio kurį jam paliko senelis. Pradėję kelionę randa sutinka vėžlį kuris paprašo jį nugabenti prie jūros. Songokas sutinka padėti ir jie trise vyksta prie jūros, nugabenus vėžlį prie jūros jis nuplaukia ir pakviečia savo šeimininką Muten Roshi kuris, kaip tik turėjo dar viena drakono rutuli, kurį jis atsidėkodamas Songokui padovanoja. Toliau ieškodami rutulių Bulma ir Gokas užklysta į mažą miestelį kurį terorizuoja didelis siaubūnas, Songokas būdamas geros širdies pasisiūlo jiems padėti ir nukauti ta siaubūną. Bet veliau kaip paaiškėja siaubūnas yra tik silpnas į kiaulę panašus padaras vardu Oolong'as mokantis keisti pavidalą. Taigi songokas ji nugali ir kaip padėką iš miestiečių gauna dar vieną drakono rutuli, bet kadangi Oolong'as gailis už savo poelgiu jis paprašo keliauti kartu. Ir taip jie tryse patraukia toliau. Kai jie nuklysta į dykuma juos užpuola plešikas Yamucha su savo pagalbininku Puar'u ........... Veliau kai Gokui su draugais nepavyksta pasakyti tinkamo noro Divui Drakonui Rutuliai dingsta vieneriems metams. Taigi Visi draugai išsiskirsto į skirtingas puses Gokas vyksta pas Džina Vežli

mokytis kovos meno karu su juo keliauja ir Oolong'u. Taip Gokas kartu su busimuoju savo geriausiu draugu Kuririn'u pradeda mokytis kovos meno ir ruošiasi Kovos menu turnyrui naujai drakono rutuliu "medžioklei" ir busimiems nuotykiams.

3. Fairy Tail

Įsivaizduokime pasaulį, kuriame magija perkama ir pardavinėjama kaip prekė, kurią gali naudoti visi žmonės. Šiame magijos pasaulyje tiksliau Fioros (neutrali šalis) šalyje egzistuoja magų gildijos, viena iš jų "Fairy tail" ši gildija yra viena iš stipriausių visoje šalyje. Visos gildijos yra neutralios atlieka visokiausias užduotis už kurias ne mažai mokama, bet yra įsikūrusi ir "tamsioji gildija" ji atlieka nešvarius darbelius ir naudoja uždraustą magiją. Prieš minėtą gildiją ir kovoja pagrindiniai veikėjai Natsas, Liucija, Erza, Hapis ir Grėjus. Natsas ir Grėjus du asmenys priklausantys tai pačiai "Fairy tail" gildijai visada pykstasi, todėl, kad vieno magijos stichija ugnis kito ledas. Nors ir visada pykstasi, bei ginčijasi juodu nesustabdoma komanda. Liucija magė kuri naudoja dangaus raktus iškviesdama monstrus su kuriais sudarė sutartis (viena iš silpniausių magių "Fairy tail"). Erza stipriausia moteris iš gildijos gali imti užduotis iš antro aukšto ("S" lygio). Visi šie magai sudaro stipriausią "Fairy tail" komandą kuri atlieka labai sunkias užduotis ir vis labiau gilinasi į magijos paslaptis...

 

Gana populiari magiškų nuotykių manga daugelio lyginama su žinomu One Piece kūriniu. Išties panašumų galima pamatyti nemažai. Edrūnas pagrindinis herojus, kuris nors ir magas vis gi daug ką sprendžia kumščiais, įvairūs keisti padarai. Magų sugebėjimus galima būtų tikriausiai prilygint velnio vaisių sugebėjimams iš One Piece, o iškviečiamas zodiako dvasias iš Fairy Tail įmanoma būtų lygint su zoan vaisius ragavusiais veikėjais iš One Piece. Aišku nepamirštam patrakėlišką nuotaiką išlaikoma istorijos eigoje. Net ir piešimas bene tas pats. Peršasi mintis, kad tas pats autorius, bet taip nėra. Pasirodo abu autoriai: ir One Piece - Eiichiro Oda, ir Fairy Tail – Hiro Mashima savo laiku buvo pamišę Dragon Ball fanai, iš ko matyt ir kilo abejų kurybinių idėjų šaknys.

Deja aprasymai copy/paste nes butu uzeme daug laiko rasyt.

Daugiau kaip ir neesu mates tai tiek laukiu jusu komentaru :P

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kodėl čia vos ne pas visus pirmoj vietoj stovi Naruto? :D Na suprantu, tikrai neblogas anime, tačiau yra pilna ir kitų, su žymiai geresniu plot.

 

1. Steins;Gate

http://myanimelist.net/anime/9253/Steins;Gate

 

2. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

http://myanimelist.net/anime/16498/Shingeki_no_Kyojin

 

3. Code Geass: Hangyaku no Lelouch (R1/R2)

http://myanimelist.net/anime/1575/Code_Geass:_Hangyaku_no_Lelouch

http://myanimelist.net/anime/2904/Code_Geass:_Hangyaku_no_Lelouch_R2

 

O kur dar žymiai daugiau gerų anime: Death Note, Dragon Ball/Z/GT, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Berserk(serijos / 3 filmai), Samurai X, SAO(tik pirmas sezonas ir tik Aincrad arc ;D) ir t.t.

 

P.s. galbūt tie, kurie tikrai žiūri anime numestų ir savo MAL nuorodas?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...