Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tikrai puikiai atrodo , kai esu tokio stiliaus megėjas tikrai traukia išbandyt :)

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Galit man paaiškinti kam šitą reikėjo įkelti kai heist jau senai atsirades? O_0 ar aš kažko nesuprantu ar čia tipo GTA V PC versijos heist ?? 

Ne tavo nosiai čia kištis reikia norėjo ir paviešino heist vaizdo įrašą. Be to ant šio trailer'io pabaigos sako, kad "VAIZDAI YRA ĮRAŠYTI PC VERSIJOJE" tai turėk mintį, kad gal tai parodo daugiau žaidimo vaizdų prieš išleidžiant ant PC?

O tu lukonic daugiau rusiškų video...

Ne tavo nosiai čia kištis reikia norėjo ir paviešino heist vaizdo įrašą. Be to ant šio trailer'io pabaigos sako, kad "VAIZDAI YRA ĮRAŠYTI PC VERSIJOJE" tai turėk mintį, kad gal tai parodo daugiau žaidimo vaizdų prieš išleidžiant ant PC?

Mano nosiai aš apie šį žaidimą duomiuosi taigi STFU^^aš tiktai parašiau o tu verkti pradėjai taigi aš nekaltas kad nemoki gražiai bendrauti ^^

(redaguota)

Dar nebuvau radęs niekur normalios versijos. Dabar įdėjau anglišką :)

Redaguota , nario .lukonic`

Tai vadinasi tavo nosis xuj suodžia.. :D "STFU" leisk atspėsiu net nežinai ką tai reiškia :D anw man nesvarbu ar tu kaltas ar tu nekaltas ne apie tai kalba eina. :)

Lol jeigu pats nežinai tai ir neverkšlenk čia temoje rėksny nebeturi prie ko prisikabinti tai ieškaisi bet nesigauna ;DD atsibusk iš miegų :) megini primesti kietu pritapti prie tipo vadinamų "Rimtesnių" bet nesigauna nesijaudink :) kaip tik žemini save tokiomis Š :) taigi nebetesiu tavo verkimo duosiu durniui kele galėsi verkti toliau vaike.

• Neigiamai 1

Lol jeigu pats nežinai tai ir neverkšlenk čia temoje rėksny nebeturi prie ko prisikabinti tai ieškaisi bet nesigauna ;DD atsibusk iš miegų :) megini primesti kietu pritapti prie tipo vadinamų "Rimtesnių" bet nesigauna nesijaudink :) kaip tik žemini save tokiomis Š :) taigi nebetesiu tavo verkimo duosiu durniui kele galėsi verkti toliau vaike.

Tu žiūrėk, kad tuo keliu tau pačiam nereikėtu vaikščioti :) ir ką tu čia man bandai pasakyti 12meti aš nebandau čia savęs pažeminti aš tave bandau pakelti ir proto įkrėsti bet sry ne visi gabūs. Taip, kad gali eit gamint duot kelią kaip sakei ir toliau apsimesti protingu ;)

Tu gal nuvaryk į lauką galvą prasipust.. O tai tipo turi čia afigena kompą ir pats kietas tipo db... Šudo vertas tas tavo kompas.. GTA V netgi ant Low grafikų temps su 5fps.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Tu gal nuvaryk į lauką galvą prasipust.. O tai tipo turi čia afigena kompą ir pats kietas tipo db... Šudo vertas tas tavo kompas.. GTA V netgi ant Low grafikų temps su 5fps.

Gerai užtenka šios painiavos kripstam prie šios temos temos :D

GTA Online Heist režimas nuo pat išleidimo pasirodė axuenas :D visas tas veiksmas (y) vien GTA Online atrodo 4fun ir relax žodžiu laukiam šio gėrio :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...