Peršokti į turinį

Siurprizas! „Elite: Dangerous“ pasirodė „Steam“ parduotuvėje


fck`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2627 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kosmoso tyrinėjimo žaidimas „Elite: Dangerous“ ėmė ir pasirodė „Steam“ parduotuvėje. Tiesiog taip, be jokio perspėjimo ar fanfarų.

 

„Frontier Developments“ sako, kad tie, kurie pirko žaidimą ne iš „Steam“, šioje sistemoje aktyvuojamo rakto negaus. Skirtumo tarp „Frontier“ tinklapyje bei „Steam“ parduotuvėje parduodamų versijų nėra. Na, tik tas, kad žaidimas gražiai drybso žaidimų bibliotekoje ir leidžia patogiai naudotis tarnybos suteikiamomis funkcijomis.

 

„Frontier“ forume pradėjo rinktis rėksniai, prašantys suteikti „Steam“ sistemoje aktyvuojamą kodą tiems, kas jau turi nusipirkę žaidimą. Kas žino, jei paklausa bus didelė, galbūt ir duos. Kūrėjai kol kas neturi jokių planų pristatyti „Steam“ pasiekimų bei kortelių, tačiau ateityje tai gali nutikti.

 

Yra daugybė žaidėjų, kurie neperka žaidimų vien iš principo, dėl to, jog jie neparduodami per „Steam“. Taigi, „Elite: Dangerous“ pasirodymas Steam'e projektui turėtų išeiti tik į naudą. Daugiau parduotų kopijų — daugiau pinigų gauna kūrėjai.

 



Elite: Dangerous E3 2014 Trailer


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 metų...

Visiskai vienodai man kad steam nurezia dali pelno.

Pats pirkes ED dar nuo closed betos ir priregistravau steame bei nusipirkau horizon is ten pat.

Frontier sukure unikalu zaidima, bet kartais visiskai nepatinka man ju politika. Imkim kickstarter, kiek pazadu kad imant ir single player rezima nereikalaujanti interneto. 

Pagalvojus koks potencialas moderiams ir t.t kaip zaidima butu galima isvystyt. Likus menesiui ar maziau pries zaidimo paleidima publikai (kas buvo daroma per anksti, nes pilna buvo bugu ir visiskai truko turinio/veiklos), jie pranese jog nebus single player, tiksliau bus solo rezimas reikalaujantis interneto kas tikrai siam zaidimui nera butina.

Esme nureztas modu potencialas vardan DRM, apsaugos kad nenupiratautu ir pazadu neispildymas. Cia vienas dalyku is didziules susnies del ko negerbiu frontier su brabenu.

Nekalbant jog tai 2-3 metai eina per kuriuos orentuojasi ne ten kur reik. Man asmeniskai truksta turinio. Idomiu misiju. Buvo tame linkme patobulinimu, bet man per mazaj. Noriu zaisdamas isijausti jog tikrai medzioju ten koki pirata kuris yra tikras blogietis, o ne ta pati ''surask ir uzmusk 》repeat''.

Baisiai truksta dinamikos. Gyvybes.

Kaip minejau, dabar siek tiek idomiau deka kylancios reputacijos, enginner, ir t.t patobulinimu, bet vistiek nuobodu. 

Galetu stipriai orentuotis i expansion kuris butent ta linkme viska istobulintu. O po to tik i visokius niekus kaip nusileidima i planetas ir t.t kurie tik daliniai patobulinimai yra, o ne esminiai kurie prikausto zaideja prie kedes.

2.3 patch zada misiju issipletojima bei pridet nauju station, iskaitant ir bara kuriame ateityje galbut eis zaidejams susitikti vienas su kitu arba talpins nauju misiju galimybe kaip lyg senuose zaidimuose. Bet nieko esminio ir tik pagrindas ateities darbui ties misiju tobulinimo.

Dar viena kritika, tai zaideju interaction neispletimas. Jei bent kiek pasistengtu idet galimybe zaideju susikurusioms grupems uzvaldyti sistema, statyti kokias nors bazes ir t.t vien kas skatintu pvp, zaidimas visai kitame lygyje sedetu. 

Bet senas krienas braben butent to ir nenori daryti specialiai. Ale zaidimas seniems krienams kurie nori tiesiog prisesti ir atsipalaidave pasiskraidyti. Vnz nenori suteikti tokios galios zaidejams itakoti visatos. Mat tai nera jo vizija prikaustyti zaidejus prie vieno tasko/sistemos. 

Taigi apie ka kalbu. Nepatinka man didele dalis frontier sprendimu ir ypac ju pasipelnymo planai rezti uz skinus po 5-20 euru uz vieneta ir pns, todel spjaunu ir perku ED is steam, tuo labiau kai pasitaiko akcijos ka ir padariau su horizon.

Negerbiu frontier (kad ir del to jog netaike jokiu nuolaidu horizonui seniems zaidejams, kaip tik brangiau jiems horizon kainavo nei naujiems zaidejams (zaidimas+expansion 38.99 eu, vannila zaidimas 25 eu, horizon 25 eu. Na suprantat apie ka as)) , bet dedu viltis i zaidima, nes tai kolkas geriausias space flight zaidimas. 

Tik tiek kad kurejai kenkia zaidimo potencialui ir yra gobsus ir nesaziningi melagiai.

Bet zaidimas is leto juda gera linkme. Kam patinka tokie zaidimai, patiks ED. Bet speju prireiks dar poros metu kad ED taptu tikrai geru IDOMIU ir nenusibostanciu zaidimu.

Galeciau ED palyginti su prastu mmorpg. Gali praliet ne viena desimti valandu ar net simtu, bet pasiekus endgame atsitrenki i siena suprates kad pamatei ir isbandei viska ka zaidimas siulo ir tolesnis zaidimu turinys prilygsta turiniui kurio gilimas lyg maza balyte.

Cia jau kiekvienam spresti ar tai verta pinigu. Pats praleides pora simtu valandu zaidimu, kartais buvo smagu, kartais nuobodu, bet deja nieko labai isimintino ir epic. Iki to, truksta misiju ivairoves kaip kad tutorial siulomose misijose. Isgyvent priesu bangas ir t.t juk kaip butu epic jei reiktu su draugu ginti koki konvoju nuo ituzusiu piratu vietoj to kad grindintum tas pacias kill misijas (surask npc sistemoje ir uzmusk arba surask tam tikros fakcijos npc sistemoje ir nuzudyk /end).

Redaguota , nario Kakas69
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2627 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...