Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4084 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

:DDDD Nieko nedarėm? Ai.. Tiksliau tau nepasisekė man prinert, na jo, toks jau tas gyvenimas.

Tad nepostink nesąmonių, darėm ir būtume toliau darę jei nebūtų tai susiklosčiusi situacija.

Tai aišku nieko nedarėt, forumą sukūrėt ir sėdėjot *Myliu SuperGames.lt* išvertę, kažką ir kalbėjom dėl mod, nesiginsiu.

Pripažink pats, po pardavimo atsigavo itforum.lt stipriai.

LOADING...

Tai aišku nieko nedarėt, forumą sukūrėt ir sėdėjot *Myliu SuperGames.lt* išvertę, kažką ir kalbėjom dėl mod, nesiginsiu.

Pripažink pats, po pardavimo atsigavo itforum.lt stipriai.

Taip, atsigavo, ir būtų atsigavęs su mumis, nes kai jie man pasiūlė perpirkti aš buvau kaip tik pradėjas dirbti, tad... 

Taip, atsigavo, ir būtų atsigavęs su mumis, nes kai jie man pasiūlė perpirkti aš buvau kaip tik pradėjas dirbti, tad... 

Bent jau nemeluotum taip prieš visus stipriai :) gal dirbai ties temomis, kas lietė visą išvaizdą, sakiai taip kaip perėmiau projektą: nekeisk viskas gerai, nors paint dizainas kažkoks buvo į kurį buvo baisu žiūrėti. Neversiu lapų atgal, bet kad projektas laikosi geriau - matai pats

SuperGames.lt kopija. Dizainas tragiškas klaidų kalnais

Kito supporto reklama supporte. 

Sekmės

Tavo nickas viską pasako :) Kalbant apie supergames.lt nei stumiu nei ką, bet skirk zaidimu forumą, nuo IT kažkiek, supergames.lt realiai daugiau pateikia viską apie žaidimus, ką mes pateikiame apie technologijas ir plačiau susijusias temas, kitu supporto? reklama tik google adsense, jeigu lyginant su supergames.lt jie taip pat reklamuoja kitus projektus galbūt net daugiau už mus. Kas liečia dizainą, parodyk geresnį, galbūt net padaryk, pritaikysim :) Ar galbūt čia buvo tik pranešimas, kuris pakelė tavo bendrą pranešimų skaičiu?

Bent jau nemeluotum taip prieš visus stipriai :) gal dirbai ties temomis, kas lietė visą išvaizdą, sakiai taip kaip perėmiau projektą: nekeisk viskas gerai, nors paint dizainas kažkoks buvo į kurį buvo baisu žiūrėti. Neversiu lapų atgal, bet kad projektas laikosi geriau - matai pats

Kaip ne? Tada ir prasidėjo visas lankomumas nuo mūsų, jei aš būčiau nieko nedaręs tu projekto nebūtum pirkęs 100 %. Dizainas buvo HTML 5, ir aš už jį neatsakau tad gali man neaiškint.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4084 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...