Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi turiu aš youtube kanalą ir ankščiau aš tesiog kūrdavau gameplay ir visokias nesamones beleka ką tik galejau gero sukūrti bet visi beveik dalykai ką darau neneša pelno, turiu partneri freedom (nereklama) nes kiek tik stengiuosi kurti tai vis gauna tik apie koki ąk perziuru kaikurie tik 200 ir 400 peržiuru ir nelabai ką gero jie ten duoda o mano senesni video patys seniausi prieš 2 metus kūrti turi po 20k 15k perziuru tai dar iki dabar biški pelno duoda bet jau vis kanalas žlungsta ir žlungsta tai man reikia jūsų patarimo ką maždaug galečiau kūrt kad ziurėtu pakankama žmonių ir atsipirktu mano kūrtas dalykas nu žinoma kad galečiau ir toliau kūrti o ne viena tesiog sukurt ir viskas.

kanalas: https://www.youtube.com/user/Sangiszxc345

Jeigu pasižiurėsit mano kanale pamatysite, kad ten beveik random video nes visalaika nežinojau ką kurti ir bandydavau belekokius sugalvotus dalykus.

Tai jeigu padėtumet duočiau kokius 2 +r3p nes vistiek sunku sugalvot ką galėčiau kūrti ir dažnai kūrti.

DEKUJ

(redaguota)

Jonas13

Patikėk neatsipirks ben jau man turbut kad nemoku komentuot tai kazkaipg al geriau siulykite beleka tik ne gameplay

Duodu viena +r3p nes bent bandiai kazka pasakyt

Kurti pamokas - photoshop,sony vegasas, invision power board, minecraft. Paskui biškį geriau vlog'us, su kokiom programom žaidi, parodyti savo kambarį , sugalvočiau ir daugiau, bet neesmę.

Redaguota , nario Jonas13

Žiauriai nepatinka man toks požiūris, kai kuriama dėl to, kad tik iš to pasipelnyt, kuo daugiau pinigų gaut ir panašiai. 

O šiaip jeigu nori asmeniško patarimo, kurk tai, kas tau patinka, jeigu išliksi tikras sau, su laiku viskas pradės atsipirkt (ne pinigine prasme), surask ryši su žiūrovais, nekurk sau, o kurk kitų labui. Nu, o jeigu kursi tik dėl to, kad eitu pinigai, tai galų gale pradės visas šitas reikalas ims atsibost, nes kursi tai, kas tau pačiam nėr prie širdies.

Va tiek va.

HARDWARE: PC I5 2500 @3.3Ghz, ASUS R9 280X 3GB, 1TB HDD, 6GB RAM.
PLAYSTATION 3, XBOX 360, ELGATO GAME CAPTURE HD

YT: YouTube.com/MykolasGX

Katarsius.png

Tame ir esmė, kad daugelis pamato, kad čia galima užsidirbt ir panašiai, bet nesuvokia, kad norint išlaikyt balansą tarp malonumo ir uždarbio reikia įdėti daug pastangų ir paaukoti ypač daug laiko.

Kaip ir sakiau, bandyt daryt viską savo malonumui, visa kita ateis su laiku.

HARDWARE: PC I5 2500 @3.3Ghz, ASUS R9 280X 3GB, 1TB HDD, 6GB RAM.
PLAYSTATION 3, XBOX 360, ELGATO GAME CAPTURE HD

YT: YouTube.com/MykolasGX

Katarsius.png

(redaguota)

Ir ką mes tau galim pasiūlyt? Šiaip mes nežinom tavo sugebėjimų, ką tu moki ir ką galėtum kurt. Čia pats turi pagalvot, kas tau patinka ir ką galėtum kurt su malonumu. Jei tu kursi kažką vien tik dėl pinigų, o ne dėl to, kad patinka, tau greit tai atsibos ir kanalas bus žlugęs.

Tad kai galvoji ką kurt, pirmoj eilėj galvok ką tau patiktų kurt, o ne iš ko galėtum pasidaryt pinigų, nes žiūriu dabar grynai apie pinigus kalbi ir galvoji, kas atsipirktų.

Redaguota , nario Sneroq

as pirmus youtube metus ir kuriau tik del malonumo poto pamaciau cia tuos partnerius tai pagalvojau kad gal reiketu pasipelnyt bet jau po biski atsibosta youtubint

Su tokiu požiūriu nepasipelnysi turi turėt idėja, o ne klaust ir prašyt jų kitų žmonių taip nieko nepaeis. Žmonės labai gerai pastebi, kada tu darai tai su malonumu ir noru, o ne kai pasipelnyt nori nei jei patiks ir darysi tai pastoviai ir žmonėms tai patiks ir su tuom ateis pelnas. Bet nemanau, kad tau pasiseks nes turi žinot pačiam kas patiktu ir būtu prie širdies ir dabar klausi kas tau būtu geriau kurti? Lyg mes tave pažinotumėm...

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

Na bet jeigu as kuriu ta ka noriu tai tas dalykas ka sukuriu nu jis nieko gero nenesa sukuriu pvz 1 serija ir tarkim po savaites buna 100 perziuru kita serija sukuriu po savaites 70 perziuru kita serija sukuriu 40 perziuru nu ir taip mazeja...

Taip nebus, kad mažės:D Jei patiks pirmas video žmonės subscribins jei reklamuosies ir tt didės tik tos peržiūros žiūrėk i comm ką sako ir tobulėk.

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...