Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, norėčiau sužinoti kiek būtent šis laptopas yra vertas, ar ir jis jūsų nuomonė yra stiprus, tai pat jeigu galit pateikit žaidimus kuriuos jis išneštų.

Laptopo duomenys:  http://www.part.lt/perziura/334fee7491072836e3af03d2449fd1f6239.PNG

http://www.part.lt/img/2b6dd21a6187e952424da897c6676c034.PNG

http://www.part.lt/perziura/fed24c4db2f0279cc2d93d175064d0a8729.PNG

Tai kiek jis būtų vertas? Ar yra stiprus? Ir kokius žaidimus galėtų išvežti?

Dėkoju už nuomones. :)

(Jeigu rodo mažas fotkės, spustelkit ant jų)

Redaguota , nario Dwayne_Quattro

Neblogas, tik kad nematom tavo vaizdo plokštės... Ir beje laikyti 32bit Windows ant tokio kompo tikrai neverta

Sakai? Kaip manai ar išneštų 64 bit windows 8.1?

Tuojaus vaizdo plokštes specifikacijas pateiksiu. :)

Vaizdo plokštė- http://www.part.lt/perziura/fed24c4db2f0279cc2d93d175064d0a8729.PNG

Tai pat kiek už jį būtų įmanoma gaut, kiek žiūrėjau litais iki 2k net rast galima, berods. Laukiu nuomonių.

Visai nieko toks kompas. Tik, kaip ir sakiras minėjo, 32 bit Windows neverta laikyt ant tokio kompo  :)

Ir 64bit'ų neapsimoka... Visvien jam tokių žaidimų nevilks kuriems reikia kokių 4gb ram'ų.

kiek už jį gaut galėčiau šiuo metų? :?

Nu 1k mano manymu tikrai nekainuotu. Nes su tokių čj net GTA IV normaliai nepaloštum.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Ir 64bit'ų neapsimoka... Visvien jam tokių žaidimų nevilks kuriems reikia kokių 4gb ram'ų.

Nu 1k mano manymu tikrai nekainuotu. Nes su tokių čj net GTA IV normaliai nepaloštum.

Buvau žaidęs, tikrai tragedijos nebuvo. Ir rašykit rimtesni žmonės, kurie labiau išmano tai. Bent jau kiek buvau žiūrėjęs yra levesnių kompų iki 2k Matosi, kad visiškai nieko neišmanai. Nuo 4gb ir reikia rašytis 64 bit, tuolabiau man ne visus ramus išnaudoja dabar, ir tikrai daug normalesnių žaidmų iki šiol išneštų. :)

Redaguota , nario Dwayne_Quattro

Buvau žaidęs, tikrai tragedijos nebuvo. Ir rašykit rimtesni žmonės, kurie labiau išmano tai. Bent jau kiek buvau žiūrėjęs yra levesnių kompų iki 2k Matosi, kad visiškai nieko neišmanai. Nuo 4gb ir reikia rašytis 64 bit, tuolabiau man ne visus ramus išnaudoja dabar, ir tikrai daug normalesnių žaidmų iki šiol išneštų. :)

:funny:Tu bent žinai kad pas tave integruota vaizdo plokšte stovi? :D Kad nuo 4gb 64bit reikia aš žinau, bet neverta jei kompą tik žaidimam naudosi nes labai abejoju kad su tokia vaizdo plokšte ką nors pažaisti. Apie kokį GTA V tikrai pamiršt gali mano manymu.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

:funny:Tu bent žinai kad pas tave integruota vaizdo plokšte stovi? :D Kad nuo 4gb 64bit reikia aš žinau, bet neverta jei kompą tik žaidimam naudosi nes labai abejoju kad su tokia vaizdo plokšte ką nors pažaisti. Apie kokį GTA V tikrai pamiršt gali mano manymu.

:funny:  Lyg man reikėtų labai to GTA V. Iš vis eik iš temos, man tavo nuomonės nereikia, nes vis gi nieko neišmanai. Kad integruota tai žinau, ir kas iš to? Klausiau ar kompiuteris stiprus, ką jis būtent iš naujesnių ištempų, ir kiek vertas.

(redaguota)

:funny:  Lyg man reikėtų labai to GTA V. Iš vis eik iš temos, man tavo nuomonės nereikia, nes vis gi nieko neišmanai. Kad integruota tai žinau, ir kas iš to? Klausiau ar kompiuteris stiprus, ką jis būtent iš naujesnių ištempų, ir kiek vertas.

Nesakyčiau kad stiprus.. Toks tarp vidutinių ir silpnų.. O iš naujesnių nemanau kad ką ir vilktu kai sėdi su 32bit'ais.. Nes dabar daugumai naujų žaidimų reikia 64bit'ų bei kažkur apie 3-4gb ram'ų minimum.

Redaguota , nario Darrel_

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...