Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi čia re-post'as, ar apsimoka pirkti šį kompiuterį?

SPECS:

[KAS IMANOMA BUS OVERCLOKINTA]

LAUKIU JŪSŲ NUOMONĖS!!!
Redaguota , nario Justaz360

10-20 i prieki nebegrybauk :D

ką negrybauk, tu grybauji... tavo logika, įsivaizduok jai ateitį reikės kokią nors 16gb vaizo plokštės pagal tave, galvoji kurs žaidimus vos keliem tūkstančiam žaidėjų? Aišku kad ne, dabar yra tas tarpas kur kuriami 2gb vaizdo ploktėm, ir tai tęsis ilgai, o tu madau medis, nieko neišmanai

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

(redaguota)

jai turi pinigo, ir nori geros vaizdo plokštės (10-20 metų į priekį) imk šią: http://www.tiptop.lt/vaizdo-plokste-gigabyte-radeon-hd-7990-6gb-ddr5

Ką tu čia nusišneki? 20 metų į priekį? Tu jauti kokiu greičiu technologija žengia į priekį? Maksimaliai 5 metus ši plokštė bus top'inė, paskiau bus sukurtos taupesnės, galingesnės

Redaguota , nario Tormazas

Ką tu čia nusišneki? 20 metų į priekį? Tu jauti kokiu greičiu technologija žengia į priekį? Maksimaliai 5 metus ši plokštė bus top'inė, paskiau bus sukurtos taupesnės, galingesnės

Tai ką tu nusišneki, aš pats studijuoju apie tai, bei turiu praktikos, bei profesionalūs informatikai, technologai tai pateikė, nes pagaminimas kainuoja :2 kainos, o tada koks tikslas kurti žaidimą jai ta vaizdo plokšte tarkim kad ir tavo įsivaizduojama 16-22gb, kuri kainos virš 10000 eurų, ir galvoji ims ir pirks dėl kokio nors Gta 8, tai aišku kad ne dabar dėl windowsų nėra patenkinti žaidėjai, ir taspats kas buvo su callofduty... Tad suprask ką šneki, ir apie ką šnekama.

Tai ką tu nusišneki, aš pats studijuoju apie tai, bei turiu praktikos, bei profesionalūs informatikai, technologai tai pateikė, nes pagaminimas kainuoja :2 kainos, o tada koks tikslas kurti žaidimą jai ta vaizdo plokšte tarkim kad ir tavo įsivaizduojama 16-22gb, kuri kainos virš 10000 eurų, ir galvoji ims ir pirks dėl kokio nors Gta 8, tai aišku kad ne dabar dėl windowsų nėra patenkinti žaidėjai, ir taspats kas buvo su callofduty... Tad suprask ką šneki, ir apie ką šnekama.

"Aš pats studijuoju apie tai" Jeigu jau studijuoji, tai būtum tiksliai įvardinęs ką. Pajuoka iš savęs darai :D Spėju esi koks 14-metis snarglius kuris dienom naktim pliekia minecraft'a.

(redaguota)

"Aš pats studijuoju apie tai" Jeigu jau studijuoji, tai būtum tiksliai įvardinęs ką. Pajuoka iš savęs darai :D Spėju esi koks 14-metis snarglius kuris dienom naktim pliekia minecraft'a.

:DD dėl ko turėčiau viešinti, nu bet jai įdomu: Technologiju informatika, universitetas.

kad ta vaizduske jau dabar atgyvenus, o jeigu dar pasijungtum kokius 3 monitorius tai galetum lost laimingas su 5 fps.

:DD pats tu atgyvenes, mano pusbrolis turi šią vaizdo plokštę su 2 monitoriais, csgo lošia max grafikom, o fps būna 200-1000... 

tavo protas - 0.

Redaguota , nario eWarz

:DD dėl ko turėčiau viešinti, nu bet jai įdomu: Technologiju informatika, universitetas.

:DD pats tu atgyvenes, mano pusbrolis turi šią vaizdo plokštę su 2 monitoriais, csgo lošia max grafikom, o fps būna 200-1000... 

tavo protas - 0.

1000FPS - kazkas naujo..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

tavo protas - 0.

Gal tu geriau patylek :D tas cs:go net ant mano lauzo veikia, pabandyk pasileist koki crysis 3 su 3x4k monitoriais ant max nustatymu. O po dvidesimt metu jeigu kompai dar bus tai monitoriu rezoliucijos bus zymiai didesnes, jeigu net dabar telefonai su 4k ekranais kuriami.

Redaguota , nario eimantasd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...