Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žaidimas Dying Light gavo atnaujinimą, kurio pagrindinis tikslas, anot studijos Techland, buvo pridėta padidinto sunkumo režimą. Be  viso kito atsiras naujų kostiumų, brėžinių ir aukščiausio – auksinio – retumo lygio ginklą. Jis turėtų atlikti lemiamą vaidmenį padidinto sunkumo režime.

Naują sunkumo režimą bus galima keisti žaidimo eigoje: jei vartotojas pajus, kad jam per sunku, jis galės grįžti į ankstesnį režimą. Žaidėjai susidurs su du kartus ilgesne naktimi, negalės žemėlapyje matyti priešų, o tai dar labiau padidins siaubo ir rizikos lygį.

Užkrėstuosius naujame režime sunkiau nugalėti, tuo tarpu žaidėjui jie padarys daugiau žalos. Į triukšmą sureaguos daug daugiau zombių, todėl pageidautina tiesiogiai nekontaktuoti.

Energija padidinto sunkumo režime atsistatys labai lėtai, o vaistinėlės žaizdas išgydys ne iš karto, o palaipsniui. Galiausiai „auksinį“ ginklą bus labai sunku surasti, tačiau jo paieškos pasiteisins, nes leis padaryti daugiau žalos, kartu pats ginklas bus daug atsparesnis.

Įdooomu. Reikės išbandyti. Tai ar jūs bandysite? :D

• Teigiamai 5

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Nežinau kaip jums bet aš persisiunčiau jį žaidžiau žaidžiau bet po kažkiek laiko pabodo nu ne man toksai didelis survival žaidimas aš kai nesu labai prisirišes prie tokių žaidimų tai man ir taip buvo sunku o dabar su tokiu tai aš ten dvėščiau ir dvėščiau :D ameen man būtu, bet šaunu kad tokius padarė, nors bus įdomiau žaisti tiems kam atrodo šitas žaidimas lengvas ^^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...