Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumiečiai ar šiaip forumo lankytojai.Parduodu Clash Of Clans žaidimo paskyrą(puikus variantas pradedančiajam arba įpusėjusiam žaisti šį žaidimą).

Apie paskyrą:

• Paskyra yra švari(jokių banų, mute, jokių įspėjimų).
  • Paskyra yra Semi-Maxed(reikia užkelti Tower'ius į 7 levelį ir sienas(nebūtina), tuomet galėsite TownHall kelti į 7.
  • Vardas angliškas.
  • Paskyroje yra triženklis skaičius Gem'ų.

Nuotraukos: http://imgur.com/a/OUR6K

PASKYRA SUKURTA IR NAUDOJAMA ANDROID SISTEMOJE YRA GALIMYBĖ PERKELTI ANT iOS sistemos.

PASKYRA PARDUOSIU SU GMAIL'U(galėsite pasikeisti slaptažodį, atsarginį el.paštą, telefono numerį) taip galėsite apsaugoti savo paskyrą.Šios paskyros savininkas yra vienas(aš).

Kaina: 2€/6,90LT(Ežio sąskaitos papildymu).

(kaina yra labai maža kadangi šios paskyros aš nenaudoju ir ji yra man nereikalingas turiu dar daug paskyrų kurias man reikia prižiūrėti ir kelti tad šiai laiko nebelieka).

Jeigu abejojate jog aš esu patikimas galime naudoti tarpininką(jeigu reikės sumokėti mokėsite jūs).

0d3d09bc0062f19f8ecbe7a8cccfd94f187.jpg

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...