Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4117 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, na tiesa pasakius taip, net pačios svetainės vaizdas keičiasi, komentarai, tiesiog kad tik pakomentuota, bet tikros esmės savo pasakymuose neišssako, tariant FreePost. , Tad manau šalinti tokį dalyką, arba kaip kalbėjai duoti, bet ne už pranešimus. Taip, daug džiaugiasi svetainės atnaujinimu, bet... Moderatoriai turės 70% daugiau darbo, kiekviena nubausti už nereikalingus pranešimus, double postus ar panašiai. O papildomo darbo manau, tikrai norinčių nėra arba teks ieškotis papildomų moderatorių, kurie eis kiekviena tema ir žiūrinės.

Ai tai atsiprašau, kad pusė forumo yra nenormalūs žmonės. Nevaidink čia protinguolio, čia galima spėlioti ir spėlioti, bet kol nėra nieko parašyta, tai pas tave tik sapalionės.

Čia jau ne mano bėdos, kad tavo mąstymas atsilikęs ir tu nesugebi suprast ką galima už tuos forumo pinigus daryt.

Ką tu pats galvoji galima bus su jais daryt? Internetinėse parduotuvėse už prekes atsiskaitinėt? Į banko sąskaitą pinigus persimest?

❤️

Čia jau ne mano bėdos, kad tavo mąstymas atsilikęs ir tu nesugebi suprast ką galima už tuos forumo pinigus daryt.

Ką tu pats galvoji galima bus su jais daryt? Internetinėse parduotuvėse už prekes atsiskaitinėt? Į banko sąskaitą pinigus persimest?

Nu dar savo mąstymo sutrikimais nesiskundžiu, bet kaip matau tu per daug mokykloj daužytas, kad čia ateini savo gudrumu pasigirti, bet tokio neturi. Kaip ir sakiau, tu sakai beleką ir čia yra tik tavo spėjimai kol nėra administracijos temos apie šią valiutą, tad slysk pats žinai kur.  :|

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Tie € dėl grožio nei pavalgysi iš jų, nei laimingesnis tapsi. Nežinau kaip jie maloninas tais €, kad postina.. :D Man tie € tai kažkaip nusispjauti, nes aš čia atėjau išreikšti savo nuomonės, padėti kitiems ir pats gauti pagalbos. Bei man įdomu kitų nuomonę paskaityti. :)

O tie freeposteriai tai nervuoja, nes normali tema tarkim. 2 post normalūs, kiti postai su žodžiai mldc arba geras ir tai trigdo skaityti, kad ir nervuoja.. Siulyčiau, kažką daryti su tais €, nes kažkaip jie neduoda nei pavalgyti nei malonumą morališką teikia kokį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4117 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...