Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

s57a8Mx.png

Truputį apie forumą

Šiame forume rasite informacijos apie hacking'ą. Forumas pradėjo veikti 2015-01-01 (žiūrint pagal administratoriaus užsiregistravimo datą). Viskas veikia be jokių nesklandumų. Čia rasite pagrindinę informaciją kaip reikia atlikti SQL injekcijas, bei kitą naudingą informaciją. Šiame forume labai retai vyksta diskusijos, trūksta narių į šį forumą. Administracija visada prižiūri šį projektą, nors jame niekas beveik nesilanko. Čia galite tikrai daug ko išmokti jeigu jus domina ši sritis.

Tinklapio adresas:
www.programisiai.lt

Redaguota , nario GerasŽmogus
(redaguota)

blackzero.biz kopijuojat daugiau nieko nemokat.

tikriausiai tikrai niekas tiek daug nemoka kaip koks ešerys, pats svarbiausias :)

Jau 5 metai kaip egzistuoja šis tinklapis ir yra patvirtinta tapatybė.

GbANlmb.png

Jeigu kas kopijavo kažką, tai tik tavo tas blackzero.biz...

Dėl užsiregistravimo tai viskas įmanoma, tiesiog reikia atsakyti į tam tikrus klausimus.

Redaguota , nario GerasŽmogus
(redaguota)

saunu kad paraset samperiuose

site'as jau niekada nebus toks geras, nors ir buvo tuscias. nu nors linksma bus, prisidesiu

Redaguota , nario geimeris2004LTU

I LOVE MY LITTLE PONY <333333333333333333I LOVE MY LITTLE PI LOVE MY LITTLE PONY <333333333333333333ONY <333333333333333333

I LOVE MY LITTLE PONY <333333333333333333

• Parašė po 2 savaičių...

Užsuksiu.

Tu mane ignoravai kaip aš sužalotas buvau?

Tu man nepadėjai kaip aš bėdoje buvau.

Prisimink kaip aš pergalę švęsiu o tau bus bėda neatsisuksiu neatsakysiu į tavo pagalbos šauksmą.

Tegul tavo venos užšala,ir susimala kraujagyslės.Numirk ramiai ir tyliai, niekam nepakenkdamas šiam pasaulyje.O jei ir pakenkiai atsiprašyk. <<< Verkimo verti žodžiai created/author - Lukas_Zero // Lukinis.

• Parašė po 1 mėnesio...

ešerys rimtas? :DDDDDDDDDDDDDDDDD 
Rimtai? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kuris nemoka atlikti sql injekcija sukuria keylogeri ir visiems vaikams išdalina kad siustu kitiems? hackinimas :DD Atsiprašau liaudys,bet prajuokino tai tikrai. :DDD 

ešerys rimtas? :DDDDDDDDDDDDDDDDD 

Rimtai? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kuris nemoka atlikti sql injekcija sukuria keylogeri ir visiems vaikams išdalina kad siustu kitiems? hackinimas :DD Atsiprašau liaudys,bet prajuokino tai tikrai. :DDD 

visiskai su tavim abejoju

I LOVE MY LITTLE PONY <333333333333333333I LOVE MY LITTLE PI LOVE MY LITTLE PONY <333333333333333333ONY <333333333333333333

I LOVE MY LITTLE PONY <333333333333333333

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...