Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip sakiai, kad administracija sakė, kad jiems reikia profisionalaus kažko, tai tik pridursiu, kad spalvos nėįa tinkamos kaip filmu dizainui. Nes pagrinde iš karto atsidares puslapi jausmas toks, kad atsiduriau gaming tematikos dizaine... Šiaip viskas čiki spalvos, tvarkingas, bet kaip filmam, reikia kažko dar paprastesnio.
Jai ši dizaina perdarius pvz i steam žaidimu parduotuve, neabejoju būtų gražiausias dizainas iš tokiu :) ir tikrai manau rimtesniam forume ji parduotum.

O šiaip neatsižvelgus į tematiką, ir visą kita dizainas 10/10.

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Kaip sakiai, kad administracija sakė, kad jiems reikia profisionalaus kažko, tai tik pridursiu, kad spalvos nėįa tinkamos kaip filmu dizainui. Nes pagrinde iš karto atsidares puslapi jausmas toks, kad atsiduriau gaming tematikos dizaine... Šiaip viskas čiki spalvos, tvarkingas, bet kaip filmam, reikia kažko dar paprastesnio.

Jai ši dizaina perdarius pvz i steam žaidimu parduotuve, neabejoju būtų gražiausias dizainas iš tokiu :) ir tikrai manau rimtesniam forume ji parduotum.

O šiaip neatsižvelgus į tematiką, ir visą kita dizainas 10/10.

Dėkui ;D gal iš vienos pusės tu teisus dėl spalvų (Y)

Labai viskas panašu į tavo puslapio (nesakysiu pavadinimo, nes čia draudžia). Bet gražus ir labai patinka tavo stilius.

1. Nesuprantu kokiems akliems reikia būti, kad rasti panašumų tarp šių dviejų dizainų .. 

2. Aš ten nebe administratorius, palikau projekta.

kas yra UX ?

neskaičiau komentaru, aš asmeniškai netikiu kad jie tiek mokės :D man atrodo per daug kaip už dizaina jie galėtu profesonalus už tokia suma pasisamdyt

Kam jiems samdyti 1 dizainerį, kuris pasiūlys tik 1 dizainą? :D .Geriau skelbti konkursą ir jie galės iš labai daug pasiūlytų dizainų išsirinkti sau viena.

Laisvai Samdomas GFX'eris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...