Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

:DDDDDD, tu prajuokinai, mapp darbai keli graži buvo, bet pamačiau pradžią, tai net persigandau, spalvos nesuderintos, tas pats kas žalia su balta, žmogus bendrauti nemoka, turėjas savo projektą, bet toks durnas ir likęs, išdavė kitus, reiškias išduos ir kitą projektą, paplatins mapp darbus ar kaip, jeigu mappini tai nemappink už pinigus, o už dyką, nes baisiai mappini. Sėkmės ieškant vaikų projektų!

Tai ko kvieti į projektą jei baisia mapina ir tau jis nepatinka? Fuck the logic.

O kur safg.lt dingo fierrocity? įdomu kokias sistemas sukurtum su HTML :DD

p.s HTML nėra programavimo kalba.

Redaguota , nario #Justas

[sADrift]GameMode

http://www.supergame...amemode-bysn0p/

Paspausk ir atsilyginsiu http://www.filmai.in/uzeik-1051191.html(JEI PASPAUDEI Į A.Ž)

• ,

:DDDDDD, tu prajuokinai, mapp darbai keli graži buvo, bet pamačiau pradžią, tai net persigandau, spalvos nesuderintos, tas pats kas žalia su balta, žmogus bendrauti nemoka, turėjas savo projektą, bet toks durnas ir likęs, išdavė kitus, reiškias išduos ir kitą projektą, paplatins mapp darbus ar kaip, jeigu mappini tai nemappink už pinigus, o už dyką, nes baisiai mappini. Sėkmės ieškant vaikų projektų!

05a713b846c1e799503a7ae6e690870d670.png

Parašiau, kad neeinu į jo projektą, na ir prasidėjo dar nesubrendusio vaiko žaidimai. 

Tokie vaikiščiai net nesivarginkite ir nerašykite 

Kažkas Naujo @ Cooming Soon

(redaguota)

Tomai, iškarto nereikia atmazint ir gintis, išmok priimt kritiką. Pasakiau savo nuomonę. Du kartus apgavai, todėl ir sakau kad pusiau, paslaugas atlieki tikrai kokybiškai ir gerai, bet projekto su tavim tikrai nebekurčiau. :)

Neapgavau, o uždarinėjau abu projektus , dėl ko? Nes Tu, taip Tu visalaik pasilikdavai darbus paskutiniai minutei ir kai jau būdavo laikas startuot, abu kartus serveris buvo pilnas bugų.. kaip ir minėjau ir dar kart pasikartosiu esi Tinginys ;) GL

Sudomino, kokias tu sistemas galėtum sukūrti su HTML , nes html nėra programavimo kalba tai yra žymėjimo kalba( teksto atvaizdavimo).

Susimaišiau, sorry ;)

Redaguota , nario Tomzyxs

Kalba eina ne apie mane. Jei aš tinginys, tai tu nežinau kas. Per 2 savaites nesugebėjai sumappint vieno mappo, nes vis "laiko neturi". Gali net neneigt to, meluosi pats sau. Beto apgavai, dar ir dabar esi skolingas 2 eurus ^^ o iš klife visą pelną pasiemiai sau, nors pats nieko nedariai. Taigi, patariu patylėt, nes kvailai atrodai bandydamas paneigt mano nuomonę apie save. :)

8cade8cebbb281ff5764044f778683d3863.png
(redaguota)

Kalba eina ne apie mane. Jei aš tinginys, tai tu nežinau kas. Per 2 savaites nesugebėjai sumappint vieno mappo, nes vis "laiko neturi". Gali net neneigt to, meluosi pats sau. Beto apgavai, dar ir dabar esi skolingas 2 eurus ^^ o iš klife visą pelną pasiemiai sau, nors pats nieko nedariai. Taigi, patariu patylėt, nes kvailai atrodai bandydamas paneigt mano nuomonę apie save. :)

Tavo 2 eurai dar neišmokėti, tad ir negaliu jų tau atiduot, reikės skype parašysi parodysiu, taip tas dvi savaites man buvo (kaip tau ir buvo rašyta) bandomieji egzaminai, tad tikrai nesiruošiau pulti prie projekto, vietoj mokslų.. Klife? Taip pelnas buvo paiimtas visas man, kodėl? reikėjo padengti išlaidas už vps, hostingą ir domeną, nes abu kartus nei centu neprisidėjai prie projekto plėtros .. :)

P.S. turi dar nuoskaidų? Nefreepostink ir rašyk į pm arba skype :)

Redaguota , nario Tomzyxs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...