Peršokti į turinį

KarolisZIP prisistato!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mano vardas yra Karolis. Man yra 15 metų. Mėgstu būti žmonių kompanijoje kurioje yra labai linksma, esu iš tų žmonių kurie niekada neliūdi, o gali pralinksminti kitus žmones kuriems liūdną. Pas mus su draugais kaip sakoma būna dienos kaip šventės, nebuvo dar niekada tokios dienos kad būtų liūdna, būna kartais kad net verki iš juoko :D Esu moksleivis, einu į 8-tą klasę, mokslai sekasi nepasakyčiau jog blogai, bet nepasakyčiau jog ir gerai, vidutiniškai kaip sakoma 50 ant 50, tai tiek. Taip pat ir užsiimu grafikos darbais, kuriuos atlieku tikrai tvarkingai ir be jokių rūpesčių, mano grafikos darbuose patirtis yra nei maža nei didelė, t.y 2 metai. Niekada nebuvau išmestas iš projekto kuriame aš atlikinėjau grafikos darbus, administratoriai likdavo patenkinti ir nenusivylę, kaip dauguma yra grafikos dizainerių kuriems duoda darbą ir mato jog reikės daug visko daryti, ir nemoka tai padaryti, teisiog ignoruoja. Užsiiminėju ir video kūrimu, kaip serverių pristatymai ir pnš, patirtis tikrai nėra labai didelė maždaug 5 mėn. Ir paskutinis užsiėmimas tai Tinklapių kūrimas, tinklapius kuriu tikrai gan didelį laiką, maždaug apie 1,5, piešiu dizainus, pilnai viską padarau forume pagal projekto savininko reikalavimus, kartais ir savo mintis panaudoju.

Nesu kaip sakoma "Kočiokas", didelį vasaros laiką praleidžiu ant turniko, tikrai prie kompiuterio praleidžiu labai mažą laiko dalį, dažniausiai būnu kieme, vis su draugais susirandam kažkokį užsiėmimą, niekada nebuvo buvę jog visą dieną praleisčiau prie PC. Aš SuperGames narys tapau nuo 2013 metų, nelabai čia galiu pasakyti jog esu senbuvis bet tikrai lankausi labai dažnai. Lankiau Rankinio treniruotes bet kažkaip atsibodo ir mečiau, rankinį atlankiau apie 3 metus, taip pat ir futbolo esu daug laiko lankęs. Na žodžiu nesu tas žmogus kuris sėdi namuose, ir kiaurą dieną praleidžia namuose :)

 

Nuotrauką galite pamatyti čia ! ( FULL HD )

 

Su pagarba

» Karolis

Redaguota , nario KarolisZIP
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...