Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, draugas parekomendavo cheat-master.ru tinklapį, jog patikima ten pirkt, na susidomėjau, noriu nupirkt psn vogtą acc su gta5, tik bijau jeigu nupirksiu, norėsiu atsiust o ji užema ~30GB tai reikės nemažai laiko, tai mždg jeigu konsole bus įjungta ~11h nesugęs/nesudegs? Nebus ylod? Prašau pagalbos ;)

P.S noriu šitą imt http://cheat-master.ru/shop/113696/desc/akkaunt-ps3-grand-theft-auto-v-odni-iz-nas-ostavshiesja-pozadi-tales-of-xillia-d-r-igry-igry-na-ps-vita

P.S 30GB pasakė draugas, bet paskaitęs internete užema 17GB (Su texturų instaliacija (8GB)) o pas manę jau suintaliuotos, nes esu žaidęs, tai reiškias tik 9gb siust reikės? speedtest.net rodo kad download ir upload po 10mb

Redaguota , nario Evaldas L.

Nepatarčiau iš tokių ,,Rusų" siųstis. Nežinai ką gali parsisiųsti. :)

matos žmogus neturi ps... šiaip esu pats rusas, ir esu daug iš jų pirkęs, 2x patikimesni negu lietuviai, GTA V ant ps3 markete kainuoja 60dollerių rodos, o čia nuperki, tau login psw rodo, užeini, atsiunti, atiduodi savininkui atgal acc ir žaidi sau, čia gi atsiunčia iš playstation marketo žaidimą o ne iš rusų :D

(redaguota)

Zinojai jei ir is jo atisiustum ir jis koke diena noretu Dijektivuoti PS3 ir tda 'BA BA' ir nebe butu gta pastave ar tesiog neveiktu tas zmogus kuris duoda savo acc jis gali tau ir dar keletai zmoniu duoti ta acc po to tures dektivuoti ta acc jei nores jis  vel prijunkti prie kito ps3 ta acc ar ps4 o kai dektivuosi nebegalesi nei tu nei kiti keleta zmoniu kurie is to acc ka nors siuntesi nebegales naudoti tu zaidimu filmu ar avataru themes dlc ar wel ko,nebent jis bus toks geras ir duosi persisiusti ;D.Krc vienas PSN acc gali buti priristas prie keletos playstationu zinau nes naudojuosi playstation console apie 6 metus yra man draugeliai vienas su kitais dlc dalinese ir paskiau kai reikejo keist ps3 ir prisijungt ta pati acc neleido nieko persisiusti jam del to turejo dektivuoti ir tiek kurie ten ka nors siuntesi prarado.Krc daryk kaip ismanai tesiog ispeju nes siaip jei ir siuntiesi is kito acc geriausiai kad tai butu draugelio kuri pazysti tda dar p.x gali but.

Redaguota , nario goga7775

goga7775.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3603 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...