Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

23 balsai

1. 1. pirksit ar ne

• Pirksiu
      7
    • Rašysiu pats
      11
    • Dar nežinau
      5

Recommended Posts

Manau šiame forume yra dešimtokų ar dviliktokų kuriem reikia rašyti kalbas :D kaip ir man pačiam reikia :) iki šiandienos galvojau rašytis pats bet kai šiandiena norėjau pradėt rašyt nieko nesugalvojau ką rašyt tad greičiausiai pirksi :D laukiu jūsų nuomonių ką darysit :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Nepatariu pirkt,dažniausiai būna parašyta tema bet neatsakyta į klausimą vistiek.kai pats rašai pats ir geriau įsiminsi,bei bus lengviau mokytis savo rašytą kalbą.niekada nepirkau ir nepirksiu nes jeigu laikai pats įskaitą,pats ir turi rašyti o ne iš kaškur pirkti ir dar nežinia ar išlaikysi.

Na aš taip pat galvojau pats rašytas dar gal ir rašysiuos nežinau bet dabar norėjau pradėt rašyt ir nežinau nuo ko pradėt o pirkt tai geriausiai iš pažystamų kas rašo o ne iš interneto :)

****Do Apyrankės**** Fb:
(redaguota)

Čia tau spręst, pirkti ar pačiam rašyti.

Kai aš baiginėjau mokyklą, tai man draugas paraše. Lengvai ir greitai išmokau tekstą.

Nerekomenduočiau pirkti tekstų iš mokytojų.

P.S: Pridėk į apklausą dar 2 atsakimus. Forume yra žmonių kuriems dar toli iki 10 ir 12 kl., yra tokių kurie jau senai praėjo šį etapą.

Redaguota , nario ES.^

Nepirk, koks tikslas. Dažniausiai ten nebūna parašyta nieko gero, jei dar keli nusipirks tai įsivaizduok jei keliese tą patį darba atsiskaitysite. Man tai kalbėti nereiks aš konferencijoje skaitysiu tekstą ir kalbėti nereiks.

dėl vienodo kalbėjimo tai vistiek pradžiai ta visa kalba reiks nešt mokytojai kuri patikrins ar viskas gerai patars ką kur pataisyt pridėt :) tai jau manyčiau tikrai pastebėtų kad vienodos :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Asmeniškai pirkau kalbą praeitais metais tik dėl idėjų, kažkokių ištraukų ir pnš. O grynai tokios 1:1 nesiūlyčiau neštis pirktos. Nes daug kas perpardavinėja tą patį. 3 draugai pirko iš skirtingų žmonių temą tą pačią, visi tą patį gavo :D

:D nu kaip aš ir sakiau pirksiu iš kaimynės kuri parašys pati :D tai neturėtų taip išdurt manes :D

****Do Apyrankės**** Fb:

kaip man mokytoja sakė kad iš pradžių reiks jei pristatyt kalba poto prieš ją kalbėt ir už tai gali susirinkt jau ~10 balų o iš viso yra 18 balų 8 gali gaut kalbėdamas prieš komisa ir pns o kad išeitų iš lietuvių egzo 4 reikia surinkti 24 taškus man rodos :D tai nėra taip sunku surinkt tuos ~6 taškus

****Do Apyrankės**** Fb:

Asmeniškai pirkau kalbą praeitais metais tik dėl idėjų, kažkokių ištraukų ir pnš. O grynai tokios 1:1 nesiūlyčiau neštis pirktos. Nes daug kas perpardavinėja tą patį. 3 draugai pirko iš skirtingų žmonių temą tą pačią, visi tą patį gavo :D

Aš galvoju irgi nusipirkti tik dėl minčių (pasižiūrėti kaip atrodo ta kalba), nes kai neesi gyvenime rašęs kalbos ir duoda iš karto per mėnesį ją pasirašyti, išmokti, prieš komisija sakyti tai nežinau kas čia gausis. Reikia turėti planą B. :lol:

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Jeigu kalba eina apie 10 klases egzaminus, tai ten vaiku zaidimai. Tas pats kas paruost namu darbus. Sudetingu temu ten tikrai nebuna, tai kam svaistyt pinigus? Copy paste is interneto medziaga, pridekit protingu zodziu ir islaikysit maksimum balais.

Smuk, nesamones rasai. Siu metu temos sunkios, labai uzjauciu jaunima :X o siaip nesu niekad pirkes pats rasiau:)

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...