Peršokti į turinį

[Pagalbos] Administratorius [V_P] [ADMINLVL] Prisijunge


Recommended Posts

Manau iš temos supratote kokios pagalbos reikia man reikia kaip prisijunge i serverio administratorius rašytu taip :

aš meginau visaip scriptinti bet man meta daxuja erorru ir nk nesigauna tai sakau gal atsiras kas pagelbes , maždaug norejau taip kad butu :

 

Administratorius [V_P] [ADMINLVL] Prisijunge

 

Taip kas galesit padeti atsiskaitisiu [10+REP] arba maždauk jei tas code netiks tada gal kas padesit kaip reikia pasidaryti.

 

Šviežias  CODE:

			if(playerDB[playerid][admin])
			{
              new zini[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME],zin[180];
                GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);
                format(zini,sizeof(zini),"* Sveiki sugryže, administratoriu komandos: /akomandos {00FF00}Pasižiūrėti kiek liko laiko ADMIN: - {FFA500}/likoadmin",vardas);
			    SendClientMessage(playerid,YELLOW,zini);
                format(zin,sizeof(zin),"{E56717}* Administratorius {FF0000}%s {E56717}prisijungė.",vardas);
    	     	SendClientMessageToAll(0x00FF00AA,zin);
			    PlayerPlaySound(playerid, 1150, 257.6206, -41.5307, 1002.0234);// Garsas
			    }
Redaguota , nario ByMinde
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį


if(playerDB[playerid][admin])

{

new zini[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME],zin[180];

GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);

format(zini,sizeof(zini),"* Sveiki sugryže, administratoriu komandos: /akomandos {00FF00}Pasižiūrėti kiek liko laiko ADMIN: - {FFA500}/likoadmin",vardas);

SendClientMessage(playerid,YELLOW,zini);

format(zin,sizeof(zin),"{E56717}* Administratorius [{FF0000}%s][%i] {E56717}prisijungė.",vardas, playerDB[playerid][adminlvl]);

SendClientMessageToAll(0x00FF00AA,zin);

PlayerPlaySound(playerid, 1150, 257.6206, -41.5307, 1002.0234);// Garsas

}

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

if(playerDB[playerid][admin])
			{
              new zini[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME],zin[180];
                GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);
                format(zini,sizeof(zini),"* Sveiki sugryže, administratoriu komandos: /akomandos {00FF00}Pasižiūrėti kiek liko laiko ADMIN: - {FFA500}/likoadmin",vardas);
			    SendClientMessage(playerid,YELLOW,zini);
                format(zin,sizeof(zin),"{E56717}* Administratorius [{FF0000}%s][%i] {E56717}prisijungė.",vardas, playerDB[playerid][adminlvl]);
    	     	SendClientMessageToAll(0x00FF00AA,zin);
			    PlayerPlaySound(playerid, 1150, 257.6206, -41.5307, 1002.0234);// Garsas
			    }

rašo kad prisijungiau su 0lvl kame beda jei žn ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai gal nusistatyk savo kintamajį... adminlvl nusistatyk į savo

 

[adminlvl] nusistatyk į savo kintamajį.

Kodas

            if(playerDB[playerid][admin])
			{
              new zini[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME],zin[180];
                GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);
                format(zini,sizeof(zini),"* Sveiki sugryže, administratoriu komandos: /akomandos {00FF00}Pasižiūrėti kiek liko laiko ADMIN: - {FFA500}/likoadmin",vardas);
			    SendClientMessage(playerid,YELLOW,zini);
                format(zin,sizeof(zin),"{E56717}* Administratorius [{FF0000}%s] [%i - Lygio] {E56717}prisijungė.",vardas, playerDB[playerid][i][adminlvl][\i]);
    	     	SendClientMessageToAll(0x00FF00AA,zin);
			    PlayerPlaySound(playerid, 1150, 257.6206, -41.5307, 1002.0234);// Garsas
			    }

Erorras

D:\kuriamas gamemode sanfirro mieste\gamemodes\GM.pwn(14995) : error 017: undefined symbol "i"
D:\kuriamas gamemode sanfirro mieste\gamemodes\GM.pwn(14995) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\kuriamas gamemode sanfirro mieste\gamemodes\GM.pwn(14995) : warning 215: expression has no effect
D:\kuriamas gamemode sanfirro mieste\gamemodes\GM.pwn(14995) : error 001: expected token: ";", but found "]"
D:\kuriamas gamemode sanfirro mieste\gamemodes\GM.pwn(14995) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase


4 Errors.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

if(playerDB[playerid][admin])

{

new zini[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME],zin[180];

GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);

format(zini,sizeof(zini),"* Sveiki sugryže, administratoriu komandos: /akomandos {00FF00}Pasižiūrėti kiek liko laiko ADMIN: - {FFA500}/likoadmin",vardas);

SendClientMessage(playerid,YELLOW,zini);

format(zin,sizeof(zin),"{E56717}* Administratorius [{FF0000}%s] [%i - Lygio] {E56717}prisijungė.",vardas, playerDB[playerid][adminlvl]);

SendClientMessageToAll(0x00FF00AA,zin);

PlayerPlaySound(playerid, 1150, 257.6206, -41.5307, 1002.0234);// Garsas

}

Bandyk šitą

Redaguota , nario Golf69
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

if(playerDB[playerid][admin])

{

new zini[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME],zin[180];

GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);

format(zini,sizeof(zini),"* Sveiki sugryže, administratoriu komandos: /akomandos {00FF00}Pasižiūrėti kiek liko laiko ADMIN: - {FFA500}/likoadmin",vardas);

SendClientMessage(playerid,YELLOW,zini);

format(zin,sizeof(zin),"{E56717}* Administratorius [{FF0000}%s] [%i - Lygio] {E56717}prisijungė.",vardas, playerDB[playerid][adminlvl]);

SendClientMessageToAll(0x00FF00AA,zin);

PlayerPlaySound(playerid, 1150, 257.6206, -41.5307, 1002.0234);// Garsas

}

Bandyk šitą

Gali paaiškint kokią funkciją šioje vietoje 

playerDB[playerid][i][adminlvl]

atlieka 

[i]

?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gali paaiškint kokią funkciją šioje vietoje 

playerDB[playerid][i][adminlvl]

atlieka 

[i]

?

Pats net nesuprantu, per miegus jau rašiau.. :D Turėtų būt tiesiog playerDB[playerid][adminlvl]? taip ane?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pats net nesuprantu, per miegus jau rašiau.. :D Turėtų būt tiesiog playerDB[playerid][adminlvl]? taip ane?

Iš dalies tai taip, bet priklauso kaip enumai ir kintamieji pavadinti. Bet pagal temos autoriaus kodą, tai taip.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tema rakinti.. Jau padėta žmogui seniausiai.. ........ baisu kaip rašot.

Tai ko čia rašinėji jei jau padėta? Niekas neprašė ravęs čia lyst, aš žmonėms klaidas paaiškinu, kad daugiau taip nedarytų.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...