Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kiek vertas šis kompiuteris?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

06-Computer-Windows-7-icon.png

Sveiki mielieji šios temos lankytojai.

Taigi nepersenai nusipirkau naujausia kompiuterį kuris už šį kompiuterį yra žymiai stipresnis ir mastau parduoti seną todėl norėčiau jūsų paklausti kiek jis vertas? Kompiuteris dar tikrai yra stiprus jame pilną įvairiausios įrangos ir atnaujinimų taip pat manau yra vienas iš stipriausių ir prilygsta mano #1 serveriniai, bet vis dėl to čia yra kompiuteris...

Visos nuotraukos bus pateiktos apačioje kainas rašykite "eurais" aš norėčiau pamatyti kiek jūs manote vertas šis kompiuteris galiu pasakyti jis yra nesenas turiu jį jau 5 mėnesius tačiau jis man buvo truputi per silpnas asmeniniams reikalams todėl pakeičiau į stipresnį vienu žodžiu čia kaip tik ir sužinosime ką jūs manote apie šį kompiuterį ir kiek galėčiau gauti už jį!!!

Dabar ir ankščiau kompiuteris buvo naudojamas tik darbui!!! Kompiuterio įvertinimas žemas dėl "Vietos", nes yra tik 1 TB.

55c18edb39324367cbaaf98bdfea2592498.PNG

b48c9a27849b9644017b695b7041bac3832.PNG

aeea9f9b15a7e390171bc0190033679578.PNG

DĖMESIO!!! Nesąmoningi komentarai nelaukiami ar kokie kiti man įdomu kiek jūs duotumėt ir kiek jis pagal jus yra vertas - jeigu reikia kokių nors papildomų nuotraukų mielai prašau komentuojame aš įkelsiu.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Vaizdo plokstes sakyciau "nera" (Intel HD as vaizdo plokste nevadinu) reik pirkt nauja. 

RAM'u prikista sakyciau per daug, ir neaisku po kiek mhz. Tikrai ne po 1600.

Uztat labai geras procas ir motinine (nes palaiko tiek RAM)

Tokioj buklei kaip sis PC db, normalei geimu nepalosi.

Manau apie 1200lt turetu toks kainuot.. tingiu skaiciuot kiek cia bus eurais.

Redaguota , nario Vadila
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą

Daugelis komentarų teisingi ir keli matau yra neteisingai jeigu rimtai, matosi ne viską perskaitę esat - kompiuteris pirktas prieš 5 mėnesius ir buvo restauruotas. Vadila - O.M.G tavo komentaras labiausiai mane prajuokino pirmiausią pradėsiu nuo tokio dalyko kaip nėra vaizdo plokštės supratau, jog neskaitai ir panašiai tačiau ne viskas dedasi ant vaizdo plokštės... Dėl operatyvios atminties tai išviso nusišnekėjai sakai prikišta per daug visa tai šitas dalykas jaučiu prajuokins daugelį žmonių kurie vos tik pamatys tavo postą, man labai įdomu kodėl taip manai? Dėl žaidimų išviso vos neapsiverkiau iš juoko nepaveš gerai žaidimų? Šiuolaikinius žaidimus veš kaip nieką tikrai nematys jokių problemų jau daugelis yra išmėginta ir išbandyta todėl mažiau rašyk nesąmones!!! Čia yra mano atsakymas į tavo postą, 1200 litų? Tu skelbiu.lt ir pažiūrėk kokius kompiuteris parduoda po tokia kaina ir tada rašyk čia tokį pranešimą aš čia specialiai kaip ir tyrimą padariau ir žiūrėjau kas kiek siūlot ir daugelis siūlė mažas kainas todėl, nes norite nupirkti arba tiesiog nesigaudot tačiau nesuprantu kam tada komentuoti jeigu nesigaudai šitame reikale.

Nieko nebandau įžeisti ir panašiai tiesiog buvo įdomi jūsų nuomone ir 1000€ yra gan nebloga kainą tačiau už tokia dar nenorėčiau parduoti.

• Neigiamai 3
Nuoroda į komentarą

Tai už kiek tu parduoti nori? Kompiuteris naudotas, ne naujas. Antra, jis be vaizdo plokštės, tad žaidimams netinka, neveš ant aukščiausių 60FPS nė vieno daug reikalaujančio žaidimo. Intel Core i5 su GTX970 veš žaidimus žymiai geriau. Jei žaidimams - tai RAM yra per daug, nes tiek neišnaudos dar ilgai. Jei nenori už tiek pardavinėti, tai tada kam klausei čia žmonių, tau visą tiesą pasakė :)

• Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą

Kas is tu tavo ramu, tu gali prisikist kiek tik nori papigiai mazu mhz...... Sita kompa nebent serveriniai nupirks uz max 500-600euru, priklauso nuo ramu daznio,kietu disku, nors labiau renkas xeon procesorius. sito proco kaina rinkoje 300 euru, kas sitame kompe gali sudaryt kitus "700euru" deze gal paauksuota, ar privatus zmogus su veduokle vedina :D

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą

Daugelis komentarų teisingi ir keli matau yra neteisingai jeigu rimtai, matosi ne viską perskaitę esat - kompiuteris pirktas prieš 5 mėnesius ir buvo restauruotas. Vadila - O.M.G tavo komentaras labiausiai mane prajuokino pirmiausią pradėsiu nuo tokio dalyko kaip nėra vaizdo plokštės supratau, jog neskaitai ir panašiai tačiau ne viskas dedasi ant vaizdo plokštės... Dėl operatyvios atminties tai išviso nusišnekėjai sakai prikišta per daug visa tai šitas dalykas jaučiu prajuokins daugelį žmonių kurie vos tik pamatys tavo postą, man labai įdomu kodėl taip manai? Dėl žaidimų išviso vos neapsiverkiau iš juoko nepaveš gerai žaidimų? Šiuolaikinius žaidimus veš kaip nieką tikrai nematys jokių problemų jau daugelis yra išmėginta ir išbandyta todėl mažiau rašyk nesąmones!!! Čia yra mano atsakymas į tavo postą, 1200 litų? Tu skelbiu.lt ir pažiūrėk kokius kompiuteris parduoda po tokia kaina ir tada rašyk čia tokį pranešimą aš čia specialiai kaip ir tyrimą padariau ir žiūrėjau kas kiek siūlot ir daugelis siūlė mažas kainas todėl, nes norite nupirkti arba tiesiog nesigaudot tačiau nesuprantu kam tada komentuoti jeigu nesigaudai šitame reikale.

Nieko nebandau įžeisti ir panašiai tiesiog buvo įdomi jūsų nuomone ir 1000€ yra gan nebloga kainą tačiau už tokia dar nenorėčiau parduoti.

Paziurek ka tau zmones raso po tavo sitokio issireiskimo. :D

Matosi kad nifiga kompuose nekerti.. norejai pasigirt savo kompu, bet net nepagalvojai kad jis yra ne geiminimui.. kaip eilinis prasciokas paziurejai kad daug RAM, reiskia zaidimai skraidys.. :D Ir dar sakai kad as nesigaudau. :D 

Matyt cia ne as, o tu visus prajuokinai, ir mane tam tarpe. 

Ir jo.. -rep gavai atgal, pats supranti uz ka.. :D truksta zodziu tiesiog..

• Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą

nesigaudau? Sakau už tokia kainą nelabai norėčiau parduoti 1000 eurų yra ~3500 litų už tokia kaina pardavinėja daug prastesnius kompiuterius. Visų pirmą kompiuteriuose gaudausi labai gerai esu baigęs "kompiuterio derintojo" specialybe, kas su kompiuteriais ketinate mokytis tiksliai žinote kas tai per profesija - aš nesakau, jog čia galingiausias kompiuteris tačiau ir daug nusišnekat!!! Visų pirmą jeigu rimtai šnekat šis kompiuteris išves tikrai daugelį žaidimų ir gan lengvai, deja žaidimų dalį sudaro ir "RAM" ir operatyvi atmintis nėra mažo mhz ant šio kompiuterio... Išmėginau daugelį žaidimų ir visi veikia puikiai ir nebuvo jokių strigimų dėl žaidimų - taip sutinku jis nėra žaidimo kompiuteris, nes aš ir paminėjau, jog jį naudojau darbo reikalais, patys visko nepersiskaitote ir vėliau komentuojate nesąmones.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...