Peršokti į turinį

[Pagalbos] Neduoda įsėsti į bet kokią mašiną


Recommended Posts

Sveiki taigi nesuprantu kas pasidarė kodėl man neleidžia mano serveryje įlipti į mašiną T.y darbų o į paprastą transportą leidžia pvz nusiperku mašiną leidžia įlipti.


o į taxi mašinas visas neleidžia yra keli darbai į kurių mašinas leidžia įlipti.


Gal gal galite padėti ?


 


jeigu galit padėt parašykit skype savo.


Redaguota , nario Simas159753
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

tai ten taip ir padaryta


GetVehicleParamsEx( vehicleid,engine,lights,alarm,doors, bonnet,boot,objective );
SetVehicleParamsEx( vehicleid, 0, lights,alarm,doors, bonnet,boot,objective );
 
Va kaip matai yra padaryta nulis ir visviena nieko nesikeičia..
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

tai ten taip ir padaryta

GetVehicleParamsEx( vehicleid,engine,lights,alarm,doors, bonnet,boot,objective );

SetVehicleParamsEx( vehicleid, 0, lights,alarm,doors, bonnet,boot,objective );

 

Va kaip matai yra padaryta nulis ir visviena nieko nesikeičia..

Tai tu skirk doors nuo engine.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 
GetVehicleParamsEx( vehicleid,engine,lights,alarm,doors, bonnet,boot,objective );

išgaunami 7 mašinos parametrai. Pirmasis yra variklis, antrasis šviesos ir t.t.

SetVehicleParamsEx( vehicleid, 0, lights,alarm,doors, bonnet,boot,objective );

čia parametrai yra nustatomi. Pirmasis parametras, tai yra variklis, nustatomas į false (0 (išjungiamas)).

 

Tau reikia ieškoti kur ketvirtas parametras (durys) yra nustatomos į 1.

Redaguota , nario MartynasK
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

SetVehicleParamsEx(Masina, engine, lights, 0, doors, 1, boot, objective);

 

tu apie tai kalbėjai ? bent aš taip supratau čia nustatyta 0 bet vistiek neina įlipti

Čia alarm ir bonnet nustatyti yra, o ne doors... Doors pakeistą į kažkokią reikšmę bus kai eilutėje SetVehicleParamsEx nebus žodžio doors, reiškia tada jo reikšmė keičiama...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...