Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Samsung suvienodins LCD ir OLED ekranų kainas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

a1Zm4nS.jpg

 

Kova už išmaniųjų telefonų savikainos mažinimą priverčia pažangius ekranus gaminančias kompanijas atitolti nuo kinų gamintojų, kurie dabar susikoncentravo ties masiniais sprendimais ir taupo kiekvieną centą.

 

Jei anksčiau į panašią padėtį pateko japonų Sharp, tai dabar analogiškoje situacijoje atsidūrė kompanija Samsung, nors korėjiečių gamintojas vis dar bando įtikti vartotojams su atpigusiais OLED ekranais, rašo puslapis DigiTimes.

 

Jei dabar kainų skirtumas tarp TFT ir OLED siekia maždaug 10%, 2015 m. kainų atotrūkis turėtų dingti, todėl už panašią kainą bus galima gauti pažangų OLED ekraną. Bent jau tokia lygybė nusimato išmaniųjų telefonų segmente.

 

Iš vienos pusės, Samsung priversta taip daryti, nes jaučiamas didelis spaudimas iš kinų konkurentų. Iš kitos pusės, tobulinant technologiją ir didinant gamybos apimtis, mažėja ir savikaina.

 

Ekspertų teigimu, Samsung žingsnį suvienodinti kainas lėmė ir pasiūlos perteklius – geriau išparduoti ekranus su minimalia pelno marža, nei didžiules jų atsargas ilgą laiką laikyti sandėlyje.

 

Šaltinis: FaceIT.LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
 

 

O kuo skiriasi tie TFT ir OLED ekranai ?

 

 

Geras klausimas. Pirma TFT yra pats prasciausias is lieciamu, led backlight naudoja saltus katodus apsviesti ekrana vietoje standartiniu kuriuos nauda dauguma taip sutaupoma šiek tiek energijos, 2011 sukurta AH-IPS pagerina spalvu atkurima, padidejusi rezoliucija ir ppi ir taupo energija. Amoled, super amoled ir super amoled plus isliks kolkas geriausi man pagal spalvu ir ryskumo atkurima. Dar yra Retina ekranai kurie iphonuose tik, jie buvo kuriami identisku ppi pagal zmogaus aki kad nematytu jokiu pixeliu ar taskeliu, zinoma nepavyko atkurti visko idealiai, bet vistiek nesimato jokiu pixeliu ant retina. taipat geriausi nokia clearblack amoled kurie turi ryskia juoda. o taipat sony gaminami S-LCD ekranai ir LG nova ekranai. aiskint galeciau palaciau asmenine zinute. Kiekvienas ekranas turi +/- priklauso ne tik nuo ekrano bet ir telefono modelio

 

O OLED kiek iš seniau skaites tai sulenkiami ekranai.

Redaguota , nario eXodius1337
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...