Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LRGP.lt | Lietuvos Realaus Gyvenimo Pradžia


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

log.png

 

# PROJEKTO INFORMACIJA

 

Tinklapis: http://LRGP.lt

Facebook: https://www.facebook.com/pages/LRGPlt/1550770991829919

Skype: lrgp.lt

 

# ADMINISTRACIJA

 

Dan (Dan_Morello) - serverio programuotojas, pagrindinis administratorius.

 

# APIE SERVERĮ

 

LRGP projektas yra vienas moderniausių ir šiuolaikiškiausių projektų kada nors buvusių per SA:MP istoriją. Visų pirma, serverio tipas yra RPG, kas garantuoja puikų ir kokybišką žaidimą kiekvienam. Visas serverio veiksmas vyksta pagrindiniame, gaujų, teisėsaugininkų, bei paprastų žmonių pamėgtame Los Santos mieste. Serveryje yra lygiai, kuriuos galite pasikelti keldami XP.

 

# ŽAIDIMO PRADŽIA

 

Žaidimas prasideda Los Santos stotyje. Jūs esate paprastas pilietis, atvykęs surasti savo laimės Los Santos mieste. Stotyje rasite stovintį seną bičiulį, kuris ilgai Jūsų laukė atvyksiančio į šį miestą. Bičiulis yra itin geras, todėl Jums duos šiek tiek pinigų pradžiai. Vadovaudamiesi šio bičiulio galėsi vykdyti įvairius Quest ( užduotis ), už kurias gausite papildomų taškų arba pinigų.

 

# DARBO BIRŽA

 

Norėdami susirasti darbą, turėsite nukeliauti į darbo biržą. Šioje įstaigoje galėsite susirasti reikiamą darbą. Pagrindiniai bet kokio darbo reikalavimai - pasas, sveikatos pažymėjimas. Šiuos abu dalykus Jums padės gauti žaidimo pradžioje sutiktas senas draugas, kuris visada Jums padeda rūpimais klausimais. Darbai yra frakciniai ( su lyderiu ) ir nefrakciniai ( be lyderio ).

 

# FRAKCIJOS

 

  • # Policija

    Policija - vienas svarbiausių darbų. Serveryje šis darbas turi daugiausiai komandų, galite sekti, surakinti, įsodinti, išlaipinti ir dar daug ką daryti nusikaltėliui. Policija taip pat yra vienas geriausiai apmokamų darbų, į kurį būti pakviestam yra ganėtinai sunku.

    policija.png


     
  • # Medikai

    Medikai serveryje užima itin svarbią rolę. Visų pirma Jie gydo žmones. Daug kur šis darbas yra nuobodus ir toks pats. Pats mus jis yra įdomus! Tuo, kad galima ne tik gydyti žmones, bet ir Juos blaivyti, išrašyti sveikatos pažymėjimus, kurie yra būtini norint įsidarbinti į kokį nors darbą.

    medikai.png


     
  • # Mechanikai

    Šis darbas yra labai ypatingas. Kiekvienas mechanikas gali tvarkyti tr. priemone, t.y. ją perdažyti, tiuninguoti ir kt. Visos detalės yra mechanikų parduotuvėje, kurioje prekės atvežamos fūristų. Žaidėjai taip pat gali apsilankyti šioje parduotuvėje ir nusipirkti naujas padangas, akumuliatorių ir kt.

    mechanikai.png

     
  • # Taksistai

    Šis darbas yra labai tinkantis komunikabiliems ir važinėti mėgstantiems žmonėms. Pagrindinis darbo tikslas - nuvežti klientą iš taško A į tašką B.

    taksi.png


     
  • # Fūristai

    Šis darbas yra tarsi serverio ekonominis 'varikliukas'. Darbuotojai veža prekes, įvairius gaminius iš įvairių gamyklų į parduotuves, bei kitas vietas. Už kiekvieną krovinį gaunamas atitinkamas atlygis, pagal krovinio svorį ir kt. Krovinius galima pasirinkti savo frakcijos pastate.

     

# NAMAI

 

Serveryje visi namai parduodami per NTA ( Nekilnojamo Turto Agentūrą ). Joje nurodžius namo numerį, galima įsigyti būstą. Jūsų būstas apmokestinamas Nekilnojamojo turto mokesčiu, kuris mokamas kas 30 dienų. Jeigu per šį laikotarpį nesumokate pinigų, Jūsų būstas iš jūsų atimamas. Name galima vykdyti daug funkcijų: padėti pinigus, ginklus, narkotikus, drabužius.

 

# VERSLAI

 

Visi verslai yra registruojami VRC (Verslų registravimo centre). Čia galite parduoti/įsigyti verslą, susimokėti mokesčius, peržiūrėti įvairią informaciją. Kiekvienas verslas turi savo kategoriją, viso yra 5 kategorijos:

  1. Maisto prekės;
  2. Technika;
  3. Naftos gaminiai;
  4. Medžio gaminiai;
  5. Juvelyrika;

Kiekvienai kategorijai reikalingi resursai. Verslams resursus galite atsivežti pats su išsinuomotu busiuku, arba išsikviesti ne frakcinio darbo krovinių išvežiotojų darbo darbuotojus.

 

# TRANSPORTAS

 

Kiekvienas žaidėjas serveryje gali turėti 2 transporto priemones. Viso yra 4 salonai: sportinių automobilių, klasikinių automobilių, laivų salonas, bei lėktuvų salonas. Pasirinkimas išties didelis, nuo Jūsų priklauso ką rinksitės, su kuo Jums patogiau važinėti, bei kiek leis Jūsų pinigai. Dingus transporto priemonei turėsite ją rasti pats, kadangi jokių palengvinančių komandų nebus. Susprogdinus transporto priemonę gausite draudimo kompensaciją, todėl apdrausti transportą tikrai vertės.

 

# GAUJOS

 

Serveryje yra 2 pagrindinės gaujos: Groove Street ir The Ballas. Šių gaujų zonos pažymėtos mini map'e skirtingomis spalvomis. Abi gaujos turės savo lyderius, bei sub-lyderius. Senasis ir klasikinis Los Santos gangwar atgims mūsų serveryje.

 

# GRUPUOTĖS

 

Nenorite dalyvauti gaujos veikloje? Suburkite savo grupuotę! Tai visiškai nieko nekainuoja ir yra labai paprasta. Norint turėti savo grupuotę tereikia turėti 5 žaidimo lygį. Įkūrus grupuotę galite rašytis į vieną grupuotės chat'ą.

 

# SERVERIO STARTAVIMAS

 

Serverio startas žadamas Vasario mėn. pradžioje. Iki to laiko forume ir mūsų FaceBook puslapyje bus keliama daug informacijos, bei nuotraukų apie serverio būseną.

-------------------------------------------------------

Tinklapis: http://LRGP.lt

Facebook: https://www.facebook.com/pages/LRGPlt/1550770991829919

Skype: lrgp.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dar vienas, nieko vertas KarolioK bandymas pakeisti nickname.

Atsiprašau, bet turiu įsiterpti. KarolisK pardavė savo domeną vLKG ir LRGP man sausio pradžioje, todėl nenorėčiau, kad jis būtų kišamas į dabartinio mano projekto veiklą ar kažkaip su tuo siejamas :). Jeigu turite kažką neišsiaiškinę tarpusavyje, susisiekite.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atsiprašau, bet turiu įsiterpti. KarolisK pardavė savo domeną vLKG ir LRGP man sausio pradžioje, todėl nenorėčiau, kad jis būtų kišamas į dabartinio mano projekto veiklą ar kažkaip su tuo siejamas :). Jeigu turite kažką neišsiaiškinę tarpusavyje, susisiekite.

aGZiCfz.png

So go fuck yourself, Karoli, nepavyks dar kartą pakeist nicko. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Puikus projektas, verta užsukti. :).

Ir vėl tu naujame projekte..? :D

Ne mano reikalas ir man nesvarbu po kokius projektus vaikštai, bet keista ir graudu, kad kas savaitę vis naujas projektas ir tik nebandyk mazintis, kad tavim pasinaudojo ir pan... :D

 

P.S. Galvojau, kad rimtesnis esi. :|

Redaguota , nario 14ŠMOTŲ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...