Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

VillageLife.us.lt - Užsuk! Nepasigailėsi :)


CPL

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SlbRZLQ.png


 


Sveiki. Šį projektą sugalvojo sukurti du žmonės ; Mantvis ir Dominykas. Daug žmonių klausinėjo ar kursi projektą ir panašiai, todėl su Dominyku sugalvojom pradėti kurti projektą. Pavadinimą ilgai galvojom ir man į galvą šovė mintis. Projektą pavadinsim VillageLife.us.lt, nes projektą žadėjome kurti 4 miesteliuose // kaimeliuose. Kodėl us.lt galūnė? - Ji tik laikina. Neužilgo pirksim .LT galūnę. Serverio modifikacija yra editinama nuo kito projekto ir mes to neslėpsime. Veiksmas vyksta 4 miesteliuose // kaimeliuose kaip pavadinsi taip nepagadinsi : Montgomery, Dillimore, Polomino Creek, Blue Berry. 


 


Forumo // Serverio starto data nenumatoma, nes dabar vyksta darbai su forumu. Vos baigę tvarkyti forumą jį atidarysim ir nutarsim serverio starto datą.


 


Serverio komandoj kolkas yra tik 2 žmonės ; 


Domas_Orange - Atsakingas už forumą, scriptinimą.


Mantvis_William - Atsakingas už forumą, temas, valdžios rinkimus, pagalbą žaidime // forume.


 


Truputis apie sistemas : 


 


 


1. Gaujų sistema :: Taigi, žmogus surinkęs tam tikrą kiekį pinigų t.y : 100.000 LT, galės susikurti nuosavą gaują. Tai bus maždaug kaip mafija, tik aišku galėsite keisti pavadinimą gaujos, bei galėsite ją ištrinti. Gauja turės nuosavą sandėlį kuriame laikys narkotikus kaip :: amfa, lsd, marihuana.


 


2. Reputacijos sistema :: na, ši sistemėlė gal ir nuvalkiota bet įdėjome ją dėl to, nes daugelyje serverių to nėra. Jūs turėsite komandą :: pliusrep , ir galėsite uždėti žmogui reputacijos tašką. Atminkite, galima uždėti du reputacijos taškus per vieną minutę.


 


3. Kauliuko sistema :: kas tai yra? Kas tas kauliukas ? Na, ši sistema atlieka monetos vaidmenį.. Jūs žmogui galėsite pasiūlyti mesti kauliuką, ir jeigu jūsų skaičius bus didesnis nei išridentas, vadinasi Jūs laimėsite žaidimą ! Jeigu išsiridens mažesnis skaičius, Jūs pralaimėsite.


 


4. Surask vaiduoklių apsėstas mašinas ! :: na tai yra irgi gan paprasta sistemėlė, dėl kurios Jūs galėsite užsidirbti pinigų ! Taip, suradę tris vaiduoklių apsėstas mašinas, gausite tam tikrą kiekį pinigų ! Jos slepiasi už kaimelių, apleistuose pastatuose, bei prie jų.


 


5. Gyvybės draudimas :: taip, su šia sistema Jūs galėsite save apsidrausti.. Jeigu Jūs mirsite, jums bus sumokėta šiek tiek pinigėlių.


 


Tai tik keletas sistemų, toliau pamatysite mūsų svetainėje, atnaujinimuose !


 


Informacija : 


 


Forumas : www.VillageLife.us.lt [Neužilgo pirksim .lt galunę]


Serverio ip : Nežinomas


Teamspeak ip : Nežinomas


 


Forumo // Serverio starto datos nenumatomos. Sekite žinutę forume.


 


Laukiame visų forume po forumo starto.


  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...