Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Rusų agresija persikėlė ir į virtualų pasaulį, lietuvi, reikia tavo pagalbos.


DomantasN

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

T7URVxM.png

Nusibodo Lietuvos valdžia, žurnalistai bei spauda? Esi nepatenkintas dabartine ekonomine ir socialine situacija? O gal tiesiog gyvenime nerandi savo nišos, kurioje galėtum atsiskleisti bei parodyti tikrąjį save? Aš tau siūlau socialinį, ekonominį ir karinį gyvenimo simuliatorių - eRepublik. Kas tai?

Tai - internetinis žaidimas, kuris tikrai neatims daug laisvo laiko. Tai vienas iš tų žaidimų, iš kurių gali pasisemti naudingos informacijos ir išmokti kažką naujo. Tai - žaidimas, kurį tu privalai pabandyti.

Šį gyvenimo simuliatorių rimtai pradėjau žaisti prieš beveik pusantrų metų. Iš pradžių buvo nelengva. Viskas nauja, nesuprantama ir gan painu. Po truputį po truputį pradėjau suprasti žaidimo taisykles, kuo toliau, tuo labiau įsitraukiau į šaunią bendruomenę. Įkūriau laikraštį. Nuo tada mano statutas žaidime kardinaliai pasikeitė. Kadangi leidau gan tvarkingus ir raštingus straipsnius apie valstybių geografinę ir karinę situaciją, sulaukiau kvietimo prisijungti prie Užsienio reikalų ministerijos, taip pat buvo pora pasiūlymų prisijungti prie politinės partijos. Kurdamas straipsnius visą reikalingą informaciją ne visada rasdavau pats, todėl teko bendrauti su Argentinos, Australijos, Švedijos, Belgijos valdžia bei virtualiais prezidentais. Stebitės, kad gyvuoja ministerijos bei partijos ir šiame žaidime? Stebitės, kad tenka bendrauti su svarbiais kitų valstybių piliečiais? Neverta!

Tai lyg tikras politinis gyvenimas. Kiekvienas virtualus pilietis gali prisijungti prie jo interesus atitinkančios partijos. Kiekvieną mėnesio 25 dieną vyksta seimo rinkimai. Seimo nariai kaip ir tikroje Lietuvoje leidžia įstatymus, kelia arba mažina mokesčius pagal dabartinę situaciją. Turime mes ir prezidentą. Kiekvieną mėnesio 5 dieną vyksta būtent tokie rinkimai. Prezidentas privalo bei turi tokią teisę formuoti savo komandą, tai yra ministerijas, kurių yra išties nemažai. Kažkas panašaus kaip tikroje Lietuvoje, taip? Tiesa, yra tik vienas skirtumas, kad šiame žaidime valdžia dirba, o ne tinginiauja kaip tikrame gyvenime.

Jei politika nedomina, visada gali pradėti verslą ir siekti pelno. Tai labai svarbu. Kuo daugiau turėsi pinigų, tuo daugiau turėsi jėgos, tuo labiau galėsi prisidėti prie eLietuvos klestėjimo. O tas klestėjimas pasireiškia turbūt pagrindiniu žaidimo faktoriumi – kariavimu. Kariauti čia išties smagu, bet ne visada naudinga ekonomiškai. Ar įsivaizduojate, kad tikroji Lietuva užpultų Švediją? Arba, kad Lenkija būtų užėmusi beveik pusę Europos? Visa tai vyksta čia! Dabartinė situacija su eŠvedija yra išties konfliktiškoje stadijoje, todėl bet kada gali prireikti tavo pagalbos!

 

KARAS SU RUSIJA!!

 

Dėmesio, pagrindinė dingstis dėl ko čia rašau ir laukiu jūsų pagalbos, tai eRusijos agresija prieš eLietuvą. eRusija savotiškai bando atkurti senąją SSRS, nes šiuo metu bando ištrinti mus, Ukrainą bei Gruziją! Lietuvi, mums kiekvieno jūsų pagalba reikalinga, o dar švedai bei rumunai nelėtina tempo ir artėja link eLietuvos. Šiuo metu mums gresia ištrynimas, apginkime savo, bei savo šalies garbę internete!!

 

Šis žaidimas yra tikrai vertas dėmesio. Primygtinai jo nesiūlau, tačiau jei pabandysite ir susidomėsite, jis jums tikrai patiks. Čia aš asmeniškai patobulinau savo anglų kalbos žinias, labiau išmokau dirbti su Office programomis, susiradau naujų draugų, su kuriais nevengiu susitikti ir tikrame gyvenime. Jei sudominau, www.eRepublik.com laukia Tavęs. Padėk eLietuvai dar kartą suklestėti!

 

Raginu registruotis per mano ref, taip suteiksiu jums visokeriopą pagalbą, bet jei nenorite, galite ir paprastai, svarbu, kad užsiregistruotumėte ir padėtumėt kovot prieš agresorius. 

 

Ref: http://www.erepublik.com/en/referrer/Bardachiokas

 

Paprasta nuoruda: http://www.erepublik.com

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...