Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3779 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki!

Šią paskyrą pardavinėju jau laabai ilgai o balansas vis mažėja ir mažėja...

Kad vieną dieną prisijungus nepamatyčiau 0,00 Lt, rengiu konkursą!

Ką turite padaryti?

Šioje temoje parašyti kodėl būtent Jums ši paskyra būtų reikalinga labiausiai. 

Konkurso trukmė, kaip bus renkamas nugalėtojas?

Konkursas vyksta iki 2014.12.31 (trečiadienio) 10:00 val. ryto. Tik iki tos valandos parašyti pranešimai bus įskaitomi. 

Nugalėtojas bus paskelbtas iki šių metų pabaigos (23:59 val.), o su juo susisiekta asmenine žinute per 24 val. nuo nugalėtojo paskelbimo!

Kita informacija

• Minimalus dalyvių skaičius - 6.
  • Informacija apie šį mano rengiamą konkursą gali būti koreguojama jeigu nebus reikiamo dalyvių skaičiaus arba nugalėtojas atsisako prizo.

Papildau:

14XzEmD.png

Redaguota , nario Pranas
  • Teigiamai 8
  • Neigiamai 1

Kad laimėčiau , poto kam nors parduočiau . Biznis krč

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Labai ilgai galvojau kad reikia sukurti kokį nors internetinį portalą. Bet visada pakiša koja didelis domeno ir svetainės hostingo mokestis. Bet matau kad tu "Pranai" darai konkursą ir yra galimybė laimėti hostingą. Tad laimėjus hostinga datęsiu balanso pildymą, ir pagaliau sukursiu svetainę, ir klestėsiu manau ilgai.

piešiu įvairiausius gfx darbelius nuo profilio avataro ar parašo iki dizaino.

Galutiniai rezultatai

Random.org suvedžiau skaičius nuo 2 iki 18. deorr., deja tu parašei gerokai vėliau po 10:00 val. todėl pagal šio konkurso taisykles negali jame dalyvauti.

Random.org parodė tokį skaičių. Nugalėtojas narys Edvinas.S, jo pranešimas: http://www.supergames.lt/topic/204769-konkursas-galimyb%C4%97-laim%C4%97ti-hostingasin-paskyr%C4%85/?p=1468628

Su Edvinu susisieksiu asmenine žinute per 24 valandas. 

Kitiems didelis AČIŪ už dalyvavimą šiame konkurse! Ateityje dar rengsiu panašaus pobūdžio konkursus.

Visus su artėjančiais 2015! :)

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3779 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...