Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2. Turinys turi būti paprastas ir aiškus, nesekite pasakų, pavyzdžiui "Vieną dieną su draugais sėdėjom ir sugalvojom, kad reikia kažką nuveikt, tai sukūrėm va, projektą, aš esu savininkas kiti man dirba, aš kietas". Rašykite tik tai, kas reikalinga žinoti skaitančiajam (tikslai, pasiekimai, kokios pagalbos jums reikia ir kt.)

3. Nespalvinkite teksto be reikalo. Tekstą spalviname tik tada, kada reikia išskirti svarbiausią informaciją, bet tik ne visą pastraipą.

4. Nevartykite teksto, kaip čia: "Petriukas ėjo, bet nenuėjo". Tekstą paversti patartina tik tada, kuomet norime sutelkti žmogaus dėmesį į tam tikrą žodį, ar sakinį (čia jau psichologija), bet tik ne į visą pastraipą .

7. Skyryba. Kaip žinia, egzistuoja toks dalykas, kaip kableliai. Jų naudojimas: "sakinys kablelis tarpas sakinys)".

8. Nerašykite savo statuso projekte. Apie savo pareigas geriausia kalbėti tik tada, kuomet tai kažkam įdomu ir yra poreikis. Geriausia žmonių įvardijimo forma: "Mūsų komanda: aš, tu, draugas, draugė ir t.t." Tiesiog vardai, jokio parodymo, jog esate aukščiau už kitus.

9. Neverskite kitų daryti to, ko jie galbūt net nenori. Dažnas mūsų yra matęs ne vieną erzinančią reklamą, kuri tiesiog prašosi paspaudžiama, tad kodėl jūsų tema turi būti būtent tokia? Geriau pasistenkite ir bandykite žmogų įtikinti, jog jam to iš tikrųjų reikia, kad jis to nori. Tokie teiginiai kaip: "Skubėkite, tuoj nebeliks" nepadės susilaukti sėkmės, didesnė nauda bus, jei paaiškinsite paslaugos ar prekės privalumus ir minusus, tuomet jus pasieks daug rimtesnė, labiau suinteresuota auditorija.

Visi šitie punktai yra visiškai beprasmiai ar klaidingi. 

1) Tai vadinama įžanga, negali taip "straight ahead" pasakyt sukūriau servą ateikite pažaisti, yra daugybe pluginų - bullshit;

2) Tikriausiai norėjai pasakyt, jog nereikia spalvinti tekstą įvairiausiom spalvom, bet pažymėti pastraipą (ar visą tekstą) viena spalva - manau tai kaip tik labiau atkreipia dėmesį, o ypač tokio stiliaus forume, tik nereikia parinkti akiai aštrių spalvų;

3) Skaičiau ~5 kartus, niekaip nesupratau ką tu čia norėjai pasakyt (tikriausiai reikia galvot ta psichologine, labai gilia prasme)? Kaip gali Petriukas eit, bet nenueit? Ir kur galėčiau pamatyti pavyzdį, kad forumietis taip rašo kur nors?

4) Kad žmogau man atrodo ir tavo sakinyje yra skyrybos klaidų, todėl nelabai ir aktualu turėtų būti geimerių forume skyryba, nebent tokia aiški kurioje matosi jog žmogus nebaigęs 4 klasių ir nežino jog reikai dėti kablelį prieš (kad, o, t.t)

5) Aš, rašau jums šią žinutę bet jūs nežinote kas aš! HA! Kaip tik būtina paminėti kokias pareigas užimi serveryje. Tikriausiai ir aštunmetis supras, jog atėjęs į bet kokio tipo serverį žino, jog kažkas užima aukštesnes pareigas už jį, ar tu nori jog visi būtų lygūs?

6) „Skubėkite nes tuoj nebeliks“ kaip tik tokia frazė paskatina įvairiausius žmones nueiti pažiūrėti kas per serveris tai yra, o kaip tu nori suinteresuoti? Parašyti rašynelį kokios įdomios yra sistemos, nors visi tingės skaityti tavo litanijas? Welp.

Apie autorių - žmogus ŠIEK TIEK apsiskaitęs ir žinantis keletą sąvokų, bet nėra tikras ar žino pilną jų reikšmę, todėl pats nėra įsitikinęs savo jėgomis.

Galėtu banint tokius kurie, kuria temas nors po nosim būna lygiai tokia pati tema...  Čia pilna tokiu, jau ne filmu skiltis čia o fleimas http://www.supergames.lt/forum/335-filmai/

Pakankamai naudingą darbą padariau, o man vos ne grasinama banais. Galbūt jau laikas administracijai kažką oasakyt apie šią temą? Nusibodo šitos iš piršto laužtos kitų blevyzgos.

Nekreipk dėmesio, jis ne į temą, apie kažką nusišneka. Manyčiau turėjo galvoje, jog jo nurodytoje skiltyje per daug panašių temų ir reikėtų užblokuoti jų autorius, ne tave.

Mano asmeninė nuomonė tokia, jog jei žmogus yra pakankamai subrendęs jog sugebėtų laikytis visuomeninių etikos nuostatų, tai jis ir taip sukurs gražią, aiškią ir tvarkingą temą, nereikės jam tavo patarimų, na o kitokio tipo žmonėms - tavo patarimai visiškai nesvarbūs.

Perkėliau temą ten, kur jos vieta.

Filthy-Frank.jpg

Psichologijos žinių.. :DDDDD OK.

Aš dar dėl jo susilaikiau ir nieko nerašiau... :D psichologas gi atsirado.

Nekreipk dėmesio, jis ne į temą, apie kažką nusišneka. Manyčiau turėjo galvoje, jog jo nurodytoje skiltyje per daug panašių temų ir reikėtų užblokuoti jų autorius, ne tave.

Mano asmeninė nuomonė tokia, jog jei žmogus yra pakankamai subrendęs jog sugebėtų laikytis visuomeninių etikos nuostatų, tai jis ir taip sukurs gražią, aiškią ir tvarkingą temą, nereikės jam tavo patarimų, na o kitokio tipo žmonėms - tavo patarimai visiškai nesvarbūs.

Perkėliau temą ten, kur jos vieta.

Ačiū už įsikišimą. Seniai reikėjo.

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

Nereikia būt psichologu, kad turėtum pradines psichologijos žinias. Ir aš savęs tikrai nelaikau psichologu, kaip, kad jūs čia dabar iškart pradėjot manyt. 

Paimkim pavyzdžiui

Neverskite kitų daryti to, ko jie galbūt net nenori. Dažnas mūsų yra matęs ne vieną erzinančią reklamą, kuri tiesiog prašosi paspaudžiama, tad kodėl jūsų tema turi būti būtent tokia? Geriau pasistenkite ir bandykite žmogų įtikinti, jog jam to iš tikrųjų reikia, kad jis to nori. Tokie teiginiai kaip: "Skubėkite, tuoj nebeliks" nepadės susilaukti sėkmės, didesnė nauda bus, jei paaiškinsite paslaugos ar prekės privalumus ir minusus, tuomet jus pasieks daug rimtesnė, labiau suinteresuota auditorija.

Atsisakyti reklamos ir geriau įtikinėti žmones? Klausei kur nusišneki, tai va, prašau. Ypač sakinys

reklamą, kuri tiesiog prašosi paspaudžiama, tad kodėl jūsų tema turi būti būtent tokia?

Tai jeigu reklama prašosi paspaudžiama, reiškiasi ji yra efektyvi ir žmonės ten eina. Kokia problema? 

Tokie teiginiai, kaip „Skubėkite, tuoj nebeliks", grynai, tokie teiginiai, gal ir nelabai padeda, bet jeigu tu rašysi kiekį, ir kiekvieną kart pastebimai mažinsi jį, žmonės pastebės, kad prekės mažėja, ir greitai gali nebelikt, o jeigu prekė mažėja, reiškiasi yra pasiūla ir prekė ir jos kaina yra gera. Rašyti prekės privalumus ir... minusus? Rimtai? Tada susilauksi daugiau sėkmės, huh?

Rašai forumui taisykles, kaip parašyti tvarkingai temą, nors pats kelių iš šių taisyklių nesilaikai. Tema ne vietoje, kablelių trūksta, kabutės nelietuviškos.

Kartoju dar kart, nesakau, nei, kad aš esu psichologas, nei, kad tu atsilikęs. Tik sakau, kad tau trūksta žinių, o savo trūkumus ir klaidas perdavinėji kitiems, įsivaizduodamas, kad viską darai gerai.

Dar norėčiau kreiptis į moderatorių Progreen, ar Fantazistui neturėtų būtų duotas įspėjimas už bereikšmį pranešimą? Nelabai sugebu įžvelgti ką nors tam jo pranešime.

Nereikia būt psichologu, kad turėtum pradines psichologijos žinias. Ir aš savęs tikrai nelaikau psichologu, kaip, kad jūs čia dabar iškart pradėjot manyt. 

Paimkim pavyzdžiui

Atsisakyti reklamos ir geriau įtikinėti žmones? Klausei kur nusišneki, tai va, prašau. Ypač sakinys

Tai jeigu reklama prašosi paspaudžiama, reiškiasi ji yra efektyvi ir žmonės ten eina. Kokia problema? 

Tokie teiginiai, kaip „Skubėkite, tuoj nebeliks", grynai, tokie teiginiai, gal ir nelabai padeda, bet jeigu tu rašysi kiekį, ir kiekvieną kart pastebimai mažinsi jį, žmonės pastebės, kad prekės mažėja, ir greitai gali nebelikt, o jeigu prekė mažėja, reiškiasi yra pasiūla ir prekė ir jos kaina yra gera. Rašyti prekės privalumus ir... minusus? Rimtai? Tada susilauksi daugiau sėkmės, huh?

Rašai forumui taisykles, kaip parašyti tvarkingai temą, nors pats kelių iš šių taisyklių nesilaikai. Tema ne vietoje, kablelių trūksta, kabutės nelietuviškos.

Kartoju dar kart, nesakau, nei, kad aš esu psichologas, nei, kad tu atsilikęs. Tik sakau, kad tau trūksta žinių, o savo trūkumus ir klaidas perdavinėji kitiems, įsivaizduodamas, kad viską darai gerai.

Dar norėčiau kreiptis į moderatorių Progreen, ar Fantazistui neturėtų būtų duotas įspėjimas už bereikšmį pranešimą? Nelabai sugebu įžvelgti ką nors tam jo pranešime.

Na, tavo pavyzdys su pastebimu mažinimu irgi geras, to neneigsiu. Nemanai, kad per daug kimbi prie smulkmenų? Kabutės nelietuviškos.. Supratau ką norėjai pasakyt ir iš dalies pripažįstu, bet tai turi savų pliusų ir minusų.

Jeigu atidžiau visi pažvelgtumėte, pamatytumėte:

Čia mano asmeniniai pastebėjimai, tad jei norite paprieštarauti, ar kažką papildyti, maloniai kviečiu tą padaryti paliekant savo nuomonę komentaruose.

Čia tik mano nuomonė kaip reikėtų tinkamai daryt. Aš gi neverčiu nei vieno to laikytis, tad jūsų teisė atsirinkt kas jūsų manymu teisinga ir panaudotina. 

Tave .lukonic` gina ir sako, kad gerai padarei sukurdamas tokią temą, bet kai pasakė kur galėtum patobulėt tu sakai "psichologas gi atsirado"?

Manau žinai ką reiškia ironija? Nieko pikto tuo pasakyt nenorėjau, tiesiog tas jo pasakymas keistai nuskambėjo.

NTYfKMx.jpg

Ką tau pasakė .lukonic` turėtum priimti kaip kritiką ir pagalvoti kaip to daugiau nedaryti, kaip patobulėti o tu ją galima sakyti paneigei ir tu man dabar sakai, kad jo pasakymas keistai nuskambėjo?

Visko klausai ką tau žmonės liepia? Nepaneigiau. Pripažįstu iš dalies, kad ir jis teisus. Neturiu ką daugiau pasakyt, viską ką norėjau jau parašiau praeitame komentare. Pakaks.

NTYfKMx.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...