Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, štai ir vėl mano naujoji programa. Šį kart tai programa per kurią galite žiūrėti filmus/serialus tiesiogiai, taip kaip per televizorių, tik čia išvis nebus reklamų (jei kažkada ir sugalvosiu jas padaryti, tai jos bus prieš video ir bus labai trumpos). Programos pavadinimas yra KinasON (jį, kaip ir Usos Chat pavadinimą sugalvojo mano draugas Erikas, dabartinis siunčiusms.lt savininkas). Programa (kaip ir visos kitos mano programos) buvo kurta nuo nulio mokymosi tikslams. Įdėja sugalvojau aš, net jeigu kažkas kitas irgi yra sugalvojęs tokią įdėją, tai aš jos nekopijavau. Ar bus įvairiausių atnaujinimų (pvz: galima bus chatint kol žiūrėsite filmą) priklausys TIK nuo jūsų pačių. Programoje yra įdėta "programa", kurioje matysite kokie filmai/serialai kada bus rodomi. Šiandien 17 valandą galima bus žiūrėti simpsonus ^^

Jeigu norite užsisakyti kokią programą, kuria sukurčiau specialiai jums arba kils šiaip kokių klausimų, įdėjų dėl programos, rašykite man į skype: mantasr911 arba šioje temoje.

FREE POSTERIAI KAIP IR VISOSE MANO TEMOSE YRA NEPAGEIDAUJAMI!

Programos foto:

4cFE0mJ.png

q1sW21b.png

Programos atsisiuntimo link: Spausk čia

Atsisiųskite programą, išekstraktinkite, atsidarykite .exe failą ir mėgaukitės filmais/serialais.

Žmonėms, kurie visada yra įsitikinę, kad bet koks failas yra virusas, tie žmonės gali atsisiųsti programą "SandBoxie" iš čia: www.sandboxie.com ir per tą programą atidaryti šią programą. Ta programa skirta atidaryti įvairius neaiškius failus, o jeigu per sandboxie atidarysite net ir virusą, jūsų kompiuteris liks visiškai izoliuotas ir virusas neužkrės jūsų kompiuterio.

Redaguota , nario Tomciuxas
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 3
img.png

Įmesk dabar kažką pažiūrėt norisi išbandyti programą, o ne laukti dar iki 17val.

Jei dabar įmesiu, garantuoju tu vienas žiūrėsi, poto vėl kiti rašys įmesk įmesk ir vėl turėsiu įmetinėt. O dabar 17 valandą, jau tikriausiai bus prisirinkę šiek tiek žmonių ir nereikės kas kart vis įmetinėti kažko, kad rodytų.

Keylogas. Katik per ji pasigavau matomai, kadangi spustelejau ant .exe no reaction, and keylogger. Vis tiek isitrinsiu tuoj.

Mane juokina tokie žmonės kaip tu :D. Išekstraktinai? Palauk, gal programa turi užsikrauti?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
img.png

(redaguota)

Kažkoks tu atsilikęs.

Tai tu turbut atsilikes. Ka jus daugiau Lietuviai tik sugebat, smeizt ir varyt? Nu deliokit tuos minusinius reputacijos taskus, man jie nerupi.  Vietoj to, kad paaiskintum kodel kaip ir kas, is karto uzsisokt. Parodot savo zema lygi... Bet pagalvociau, kad pats tu greiciau atsilikes esi.

Redaguota , nario Jokingas.
  • Teigiamai 1

Tai tu turbut atsilikes. Ka jus daugiau Lietuviai tik sugebat, smeizt ir varyt? Nu deliokit tuos minusinius reputacijos taskus, man jie nerupi.  Vietoj to, kad paaiskintum kodel kaip ir kas, is karto uzsisokt. Parodot savo zema lygi... Bet pagalvociau, kad pats tu greiciau atsilikes esi.

Prašau tavęs gražiuoju, išnyk iš temos. Ačiū :)

• Teigiamai 1
img.png

Tamstai reikia komentarus skaityti, taigi Mantas(Tomciuxas) rašė, jog programa iškarto neįsijungia, tai priklauso nuo jūsų interneto greičio.

http://sampserveriai.lt- samp serveriai!

(redaguota)

Man irgi meta virusa ;D

Va todel as ir galvoju, isekstraktinau, ijungiu .exe palaukiau 10 min, ir iki siol nk. Dabar viska isjungineju per uzduociu tvarkytuva, bet negi sunku paaiskint be izeidinejmu ir pan?

Na kaip ir minėjau jei nepasitikite, programą leiskite per sandboxie. Beto įtariu, kad virusą gali mesti dėl to, kad programos source yra paslėptas, kad kiti negalėtu programos decompilint ir pasiimti source kodo. Tai nėra tikras virusas.

O tai bus galima žiūrėt betkada ar tik kai tu pajungsi? Ta prasme, ar tai veiks kaip bet kokia online filmų svetainė ar kaip televizija?

Tik kai aš pajungsiu. Ateityje galvoju, kad žmonės galėtų irgi susikurti serverį ant šios programos ir leisti savo video, o kiti galėtų žiūrėti tiesiogiai. Ir tam nereikia jokių rmtp serverių ir pnš  ;)

Redaguota , nario Tomciuxas
img.png

Kaip ten bebūtų, gal geriau nerizikuosiu.

a5717f2185.png

4fc1f6d2c7.png

Bėje man dar rado kažkokį Suspiciuos.Cloud.5 , geriau nerizikuosiu ...

Nenorit - nerizikuokit. Naudoju avast ir jokių virusų man nemeta. Kaip ir minėjau programa yra užcryptinta, kad kiti negalėtų pamatyti programos source ir slaptažodžių joje, tai dėl to gali ir aptikti kaip virusą, bet kaip ir minėjau pačioje temoje visada programą galite paleisti per sandboxie. Per sandboxie net ir paleidus virusą, jūsų pc išliks izoliuotas ir virusas neužkrės jūsų kompiuterio.

img.png

Nenorit - nerizikuokit. Naudoju avast ir jokių virusų man nemeta. Kaip ir minėjau programa yra užcryptinta, kad kiti negalėtų pamatyti programos source ir slaptažodžių joje, tai dėl to gali ir aptikti kaip virusą, bet kaip ir minėjau pačioje temoje visada programą galite paleisti per sandboxie. Per sandboxie net ir paleidus virusą, jūsų pc išliks izoliuotas ir virusas neužkrės jūsų kompiuterio.

O kaip tu sugebi .exe decompilint? :crazy:  O kam reike cryptint tokia programa jei ji ne virusas? :funny:

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...