Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, mano vardas Karolis, man ne per seniausiai sukako 16 metų, taigi atitinku visus kriterijus. DogBerry serveryje esu žaidęs keliais vartotojais, taigi esu susipažinęs su beveik visomis sistemomis (nesu susipažinęs su prižiūrėtojų ir pnš komandomis...). Administravime turiu nemažai patirties, moku tvarkytis linux aplinkoje, suprantu didžiąją dalį PAWN kodo. Moku priimti kritiką, per daug neįsižeidžiu, taip pat skiriu kritiką, nuo pavydo. Kalbant apie mano charakterį, aš esu atsakingas, draugiškas, padedantis, principingas, daug siekiantis, punktualus vaikinukas, gyvenantis Kaune. Prie kompiuterio praleidžiu tikrai nemažai laiko. Esu susipažinęs tiek su šiuo serveriu, tiek su GTA:SA žaidimo fizikomis bei klaidomis. Dėl patirties SA:MP pasaulyje - SA:MP lošiu nuo SARG starto. Dalyvavau daugumoje didžiųjų serverių atidarymuose ar bent starto dieną sudalyvavęs. Aktyvumas valandomis kažkur 2-6 valandos. 2 valandos būtų pats minimumas, kurį skirčiau projekto puoselėjimui. Esu gana komonikabilus, mėgstu bendrauti, su žmonėmis greitai randu bendrą kalbą. Jei sudomino - rašyk į A.Ž. arba skype: karolis.pawno , apkalbėsim plačiau

Redaguota , nario SP3C

Labas .. :) Sa:mp esu jau beveik ~6 metus , išpradžiu buvau paprastas megėjas , žaidžiau visokiause projektuose , bandžiau susipažinti su sistemomis , po kažkiek laiko pradėjau dometis scriptinimu , dizainu kodavimu ir panašia situacija , buvo ir blogu ir geru laiku , bet visad bandžiau prisitaikyti nors mane ir žemino , niekino kad aš nieko nesugebu , bet vis bandžiau įrodyti kad kažka sugebu , to šanso dar niekada negavau .. Jei priimtum mane į savo projekta , nemanau ar tave nuvilčiau , prie serverio galiu buti ~12h per diena , nes kadangi gyvenu norvegijoje , mokyklos nelankau , galėsiu gana dažnai prižiūrėti .. Turiu tiek PAYSERA tiek , swedbank'a tiek galėsiu investuoti į projekta , nuo manęs ir ateitu ir žaidėju , kadangi esu bent ant reklamavimo tinkamas žmogus , niekada nepasiduodu , niekada nenuviliu žmoniu , bandau visada iškovoti , ir buti pirmoje , vietoje , esu bendraujantis , supratingas , užsispyręs bet ir teisus vaikinukas .. Niekada nemėgau meluoti ar kažko įžeidinėti esu sąžiningas ir ištikrųjų pagalvojus , jei mane priimtum , niekad neiimčiau iš taves pinigu , vien delto kad suteiktum proga , įrodyti tiem kad kurie sake kad esu paskutinis nevykelis , kažko nepasieksiu , pradėjus apie SAMP administravima , labai gerai suprantu ši dalyka išmanau , tad su tuo nekiltu problemu , labiau mėgstu bendrauti gyvai , kalbėti o ne chatinti , bei mėgstu dirbti komandoje , niekada žmoniu nenuvyliu niekada nepasiduodu , bei ir dabar turiu kelis FB puslapius kurie padėtu kažkiek išpolerėti .. Gal kaikurie iš SUPERGAMES.LT žmones nusistate prieš mane ir tau pradės sakyt neiimk ir panašiai , tiesiog visi MOKA daug kalbėti , bet aš moku įrodyti savo sugebėjimus  .. Tad ištikruju net nesinori rašyt tau pasaku , o tiesiog visa tai irodyti ..

Jei yra klaidu labai atsiprašau , kadangi naudoju chrome mano klavetura pilnai neveikia , nesuprantu kodėl , bet bandysiu greitu metu visa tai ištaisyti ..

• Teigiamai 5
  • Neigiamai 23

(redaguota)

Sveikas, pradėsiu nuo to, kad nurodysiu pagrindinius dalykus apie save:

• Vardas:Robertas
  • Amžius: 17m.
  • Susidomėjimai: web programavimas, žaidimų kurimas su Unity.
  • Patirtis sa-mp: žaidžiu sa-mp jau apie 3 metus, iš kuriu 1 metus esu administracijoje.

Dabar apie viską tik detaliau ir daugiau informacijos apie save. Taigi žaidžiu sa-mp jau apie 3 metus įvairiose serveriose, tiek didėliose tik mažose, žaisdamas visada bandžiau sėkti aukštu pareigu nemokėdamas pinigų, nes esu darbštus ir pareigingas, tai savo darbais pasėkdavau administracijos posto, dėl to neilgai žaidžiau tokiose projektose kaip sarg ir las-venturas, nes ten be pinigų nebuvo įmanoma kažko pasiekti. Administracijoje buvau 1 metus viename serveryje buvau direktorių prižiūrėtojas ir 6mėn. policijos departamento direktorius. Mėgstu labai bendrauti su žaidėjais ir visą laiką praleidžiu teamspeak'e, kai žaidžiu sa-mp. Esu labai atsakingas ir pareigingas visada atlieku man paskirtus darbus, kuo geriau, esu draugiškas bandau visada rasti kompromisus konfliktuose, niekada nevartuoju keiksmažodžius ir bandau atrodyti mandagus net, kai mane ižeidinėja. Esu kartais griežtas, kai tuo reikalauja situaciją, esu sąžiningas visada man visi yra lygus, vertinu viska objektyviai ir žiauriai nemėgstu, kai man bando kažkas "prinardyt", nes tai atrodo juokingai ir vistiek turiu savo nuomonė.  Kai kažkas mane duominą šiuo atvėju sa-mp tai skyriu daug laiko šitam reikalui. Turiu daug idėju, kurios galimą būtų igyvendinti sa-mp serveryje pvz. kai tapau pd direktoriumi, šitam darbe žaidė vos 8 žaidėjai, aš igyvendinau tik vieną idėją, tai rangu egzaminus, bendravimas Ts ir mano direktoriavimo laikotarpio kulminacijoje pas mane dirbo 18-20 darbuotojų. Dar karta atkreipsiu dėmėsį į tai, kad labai svarbus yra bendravimas TS, nuo to serveryje padaugėja žaidėjų, nes visiems tada įdomiau žaisti ir praleisti laiką. Papasakojau apie savo charakterį ir patirtį, dabar tumpai apie savo sugėbėjimus. Moku kurti ir redaguoti IPB forumus, esu pradedantysis weberis moku koduoti puslapį ir pradėjau mokytis php, lengvai tvarkausi facebook turiu savo 3 grupės, kuriose galėčiau reklamuoti serverį apie reklamą tai dabar su komandą baigiam kurti žaidimą ant Windows ir Adroid, kuriame irgi galėčiau idėti serverio reklamą. Moku taip pat kurti ir redaguoti Ts serverius. Ateidamas į serverį galėčiau pritraukti daug naujų žaidėjų, nes mano nuolatinis bendravimas TS suteikė man daug gerų draugų. Banko sąskaitas turiu jos man reikalingos, nes gaunu pinigus iš žaidimų programavimo ir dažnai kūriu IPB forumus, net ir šiandien pradėjau naują darbą.  Dar vos nepamiršau paminėti, kad moku Rusu kalbą. Na tubut šituo sakinių ir baigsiu mano rašinėli ir manau, kad visiškai išsėmiau temą ir viską ką paminėjau galiu lengvai parodyti ir įrodyti, mano skype: prrobertas1997.

Redaguota , nario @Robertas
  • Teigiamai 5

Didziaja dali tavo pateiktu "Privalumu" galiu teikti jog atitinku. Turiu patirties su dogberry.lt projekto sistemomis,taciau siuo metu pats nezaidziantis projekte, del asmeniniu priezasciu. Patirties administravime turiu gan nemazai,buvau vienas is vadovu counter-strike 1.6 projekte ( www.specas.lt ), apie keturiu metus. Taip pat buvau vadovas ( www.reallife.lt ) projekte apie pusmeti. SAMP pasaulyje patirties turiu gan nemazai apie dvejus metus. Kalbeti rusu.k galiu minimaliai, taip pat ir rasyti. Del investiciju i projekta manau problemu nebutu,turiu paysera aktyvia saskaita,bei banko kortele. Del charakterio,tai nesu issisokelis,kuris prijema skubius sprendimus,megstu viska letai apmastyti visus galimus variantus,bei pasekmes. Su zaideju bendravimu nekiltu problemu,nes moku bendrauti su zmonemis. Ideju serveriui siuo metu manau turiu minimaliai,kurios manau tikrai yra idomios,taciau laikui begant esu tikras ju atsiras vis daugiau.

P.S lietuviskomis raidemis negalejau rasyti del asmeniniu priezasciu.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

Didziaja dali tavo pateiktu "Privalumu" galiu teikti jog atitinku. Turiu patirties su dogberry.lt projekto sistemomis,taciau siuo metu pats nezaidziantis projekte, del asmeniniu priezasciu. Patirties administravime turiu gan nemazai,buvau vienas is vadovu counter-strike 1.6 projekte ( www.specas.lt ), apie keturiu metus. Taip pat buvau vadovas ( www.reallife.lt ) projekte apie pusmeti. SAMP pasaulyje patirties turiu gan nemazai apie dvejus metus. Kalbeti rusu.k galiu minimaliai, taip pat ir rasyti. Del investiciju i projekta manau problemu nebutu,turiu paysera aktyvia saskaita,bei banko kortele. Del charakterio,tai nesu issisokelis,kuris prijema skubius sprendimus,megstu viska letai apmastyti visus galimus variantus,bei pasekmes. Su zaideju bendravimu nekiltu problemu,nes moku bendrauti su zmonemis. Ideju serveriui siuo metu manau turiu minimaliai,kurios manau tikrai yra idomios,taciau laikui begant esu tikras ju atsiras vis daugiau.

P.S lietuviskomis raidemis negalejau rasyti del asmeniniu priezasciu.

Nerekomenduoju, prieš vasara turėjau išvykti į užsieni ir palikau jam projektą už kurį jis sakė man atsiskaitys pinigais, bet tiesiog padarė dar didesnį šūda ir galiausiai net į skype neatrašė, siūlau toliau eiti nuo tokių.

• Teigiamai 2

Sveikas taigi negalėjau nepastebėti šios temos ir perskaitęs visus pranešimus nusprendžiau ir aš pamėginti laime. Esu Lukas man yra 22 metai, galbūt daugelis šio forumo nariai mane pažįsta iš dviejų mano slapyvardžių "Calnex" ir "G3nocider" šiame forume esu jau gan seną laiką tačiau daugelis paskyrų užmirštos ir žinoma dažnai keičiausi slapyvardžius tačiau dabar turiu du ilgalaikius ir juos paminėjau viršuje, esu buvęs šio forumo moderatorius apskritai (5 kartus). Pagrindinė mano dienos veikla yra važinėjimas ir prižiūrėjimas darbuotojų, kadangi man priklauso 3 petardų parduotuvės taip pat didelį laiką praleidžiu prie kompiuterio kadangi esu "Kompiuterių suderintojas" turbūt žinote kas tai yra. Taip pat mano hobis yra kompiuteriai ir pats tiesiog domiuosi beveik viskuo kas atsiranda ir yra susiję su kompiuteriu tai pradedant jo priedais ir baigiant įvairiausias projektais/žaidimais. Per diena susitinku įvairiausių žmonių su įvairiausiais charakterio bruožais bendravimas sakyčiau pas mane toks kaip ir įgimtas :D, nes esu linksmas, iškalbingas ir sakyčiau gal truputi kūrybingas. Taip pat su SA:MP žaidimu galima sakyti bendrauju beveik nuo jo atsiradimo atsimenu dar net kelias pagrindines žaidimo klaidas ir kaip būdavo sunku žaisti su jomis, bet turbūt tai žinote jeigu žaidėte per SA:MP atsiradimą ir kai praėjo gal kokie 2-3 mėnesiai aišku per šiuos visus ilgus metus turėjau tikrai begalę patirties daugiau jos buvo įgyta užsienio projektuose (Stuun.com) (grandrpg.com) (lbt.net) taip pat buvau ir lietuviškose projektuose prižiūrėtojas tačiau jie labiau gyvuodavo kokius 1 metus ar gal net trumpiau tai jų pavadinimo ir nelabai prisimenu. Na bet istorija jau baigsiu pasakoti ir pasakysiu kuo galėčiau prisidėti prie jūsų projekto tai pradėkime nuo paramos reikalui esant galėčiau nupirkti įvairiausias reklamas, suteikti galingą Virtualų Privatų Serverį (VPS) iki 24 GB Operatyvios atminties, taip pat galėčiau projektui padėti iš tinklalapio pagalbos ar teisinės jeigu jos žinoma prireiktu. Turiu "Swedbank" "DnB" "Paysera" "Paypal" vartotojus taip pat turiu Mikrofoną ir Teamspeak programa ir jeigu reikėtu ką nors koreguoti "TS" galėčiau padėti, kadangi turiu ir ten patirties. Skype: g3nocider. (su tašku) <------- kontaktuose mane turit.

• Teigiamai 8

3339e741e7c4af600ee4d7e12837455a918.png

Taigi pradėsiu manau nuo prisistatymo, kadangi tai yra geriausiai ;)

Esu Almantas, 25 metų vaikinukas. SA:MP'u domiuosi apie porą metų, žaizdavau įvairiuose serveriuose, taip pat esu turėjes ir savo serverį kurį esu pardavęs. Taip pat buvęs SkyRadio sąvininkas. Forume gal ir nesu labai seniai, tačiau daug kas mane žino iš čia esančių narių, taip pat esu buvęs šio forumo Moderatorius. Dienas šiuo metu leidžiu prie kompiuterio arba su draugais, kadangi pasibaigė darbo sutartis, o darbas buvo sezoninis. Tačau po naujų metų ketinu išvažiuoti į užsienį darbuotis, jeigu to padaryti nepavyks teks imtis kitos veiklos. Barmenas - Padavėjas. Su žmonėmis bendrauti moku, ypač su merginomis, nors pats jos kaip ir neturiu. Taip pat užsiemu tinklapių kurimu, aišku ne nuo 0. Moku visus pagrindinius dalykus kuriu man reikia kad sukurti elemntarų tinklapį. Aišku būtu galima rašyti didžiulė litaniją apie save, bet kam to reikia. Manau geriausia yra kai pats žmogus kuris ko nors ieško pabendrauja su kandidatais. 

Dėl TeamSpeak. Elgtis su juo moku, administruot galiu gan padoriai sakyčiau, mikrafoną taip pat turiu, tad galiu ir kalbėt per jį ;).

Na šiaip jeigu norėtusi daugiau informacijos sužinoti kreiptis gali skype: almantas1989

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 7

Sveikas taigi negalėjau nepastebėti šios temos ir perskaitęs visus pranešimus nusprendžiau ir aš pamėginti laime. Esu Lukas man yra 22 metai, galbūt daugelis šio forumo nariai mane pažįsta iš dviejų mano slapyvardžių "Calnex" ir "G3nocider" šiame forume esu jau gan seną laiką tačiau daugelis paskyrų užmirštos ir žinoma dažnai keičiausi slapyvardžius tačiau dabar turiu du ilgalaikius ir juos paminėjau viršuje, esu buvęs šio forumo moderatorius apskritai (5 kartus). Pagrindinė mano dienos veikla yra važinėjimas ir prižiūrėjimas darbuotojų, kadangi man priklauso 3 petardų parduotuvės taip pat didelį laiką praleidžiu prie kompiuterio kadangi esu "Kompiuterių suderintojas" turbūt žinote kas tai yra. Taip pat mano hobis yra kompiuteriai ir pats tiesiog domiuosi beveik viskuo kas atsiranda ir yra susiję su kompiuteriu tai pradedant jo priedais ir baigiant įvairiausias projektais/žaidimais. Per diena susitinku įvairiausių žmonių su įvairiausiais charakterio bruožais bendravimas sakyčiau pas mane toks kaip ir įgimtas :D, nes esu linksmas, iškalbingas ir sakyčiau gal truputi kūrybingas. Taip pat su SA:MP žaidimu galima sakyti bendrauju beveik nuo jo atsiradimo atsimenu dar net kelias pagrindines žaidimo klaidas ir kaip būdavo sunku žaisti su jomis, bet turbūt tai žinote jeigu žaidėte per SA:MP atsiradimą ir kai praėjo gal kokie 2-3 mėnesiai aišku per šiuos visus ilgus metus turėjau tikrai begalę patirties daugiau jos buvo įgyta užsienio projektuose (Stuun.com) (grandrpg.com) (lbt.net) taip pat buvau ir lietuviškose projektuose prižiūrėtojas tačiau jie labiau gyvuodavo kokius 1 metus ar gal net trumpiau tai jų pavadinimo ir nelabai prisimenu. Na bet istorija jau baigsiu pasakoti ir pasakysiu kuo galėčiau prisidėti prie jūsų projekto tai pradėkime nuo paramos reikalui esant galėčiau nupirkti įvairiausias reklamas, suteikti galingą Virtualų Privatų Serverį (VPS) iki 24 GB Operatyvios atminties, taip pat galėčiau projektui padėti iš tinklalapio pagalbos ar teisinės jeigu jos žinoma prireiktu. Turiu "Swedbank" "DnB" "Paysera" "Paypal" vartotojus taip pat turiu Mikrofoną ir Teamspeak programa ir jeigu reikėtu ką nors koreguoti "TS" galėčiau padėti, kadangi turiu ir ten patirties. Skype: g3nocider. (su tašku) <------- kontaktuose mane turit.

rekomendacija žmogui, turi labai daug genialių idėjų

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

7-years-strong.png

Labas .. :) Sa:mp esu jau beveik ~6 metus , išpradžiu buvau paprastas megėjas , žaidžiau visokiause projektuose , bandžiau susipažinti su sistemomis , po kažkiek laiko pradėjau dometis scriptinimu , dizainu kodavimu ir panašia situacija , buvo ir blogu ir geru laiku , bet visad bandžiau prisitaikyti nors mane ir žemino , niekino kad aš nieko nesugebu , bet vis bandžiau įrodyti kad kažka sugebu , to šanso dar niekada negavau .. Jei priimtum mane į savo projekta , nemanau ar tave nuvilčiau , prie serverio galiu buti ~12h per diena , nes kadangi gyvenu norvegijoje , mokyklos nelankau , galėsiu gana dažnai prižiūrėti .. Turiu tiek PAYSERA tiek , swedbank'a tiek galėsiu investuoti į projekta , nuo manęs ir ateitu ir žaidėju , kadangi esu bent ant reklamavimo tinkamas žmogus , niekada nepasiduodu , niekada nenuviliu žmoniu , bandau visada iškovoti , ir buti pirmoje , vietoje , esu bendraujantis , supratingas , užsispyręs bet ir teisus vaikinukas .. Niekada nemėgau meluoti ar kažko įžeidinėti esu sąžiningas ir ištikrųjų pagalvojus , jei mane priimtum , niekad neiimčiau iš taves pinigu , vien delto kad suteiktum proga , įrodyti tiem kad kurie sake kad esu paskutinis nevykelis , kažko nepasieksiu , pradėjus apie SAMP administravima , labai gerai suprantu ši dalyka išmanau , tad su tuo nekiltu problemu , labiau mėgstu bendrauti gyvai , kalbėti o ne chatinti , bei mėgstu dirbti komandoje , niekada žmoniu nenuvyliu niekada nepasiduodu , bei ir dabar turiu kelis FB puslapius kurie padėtu kažkiek išpolerėti .. Gal kaikurie iš SUPERGAMES.LT žmones nusistate prieš mane ir tau pradės sakyt neiimk ir panašiai , tiesiog visi MOKA daug kalbėti , bet aš moku įrodyti savo sugebėjimus  .. Tad ištikruju net nesinori rašyt tau pasaku , o tiesiog visa tai irodyti ..

Jei yra klaidu labai atsiprašau , kadangi naudoju chrome mano klavetura pilnai neveikia , nesuprantu kodėl , bet bandysiu greitu metu visa tai ištaisyti ..

tik ne tu žmogaus.

(redaguota)
Sveikas, Edgarai, bei anketos skaitytojai.

Pradėsiu nuo informacijos apie save. Esu Šarūnas iš Marijampolės miestelio. Mane, Edgarai tikrai pažįsti, žinai mano ydas bei asmenybės savybes, tačiau nežinai mano galimybių būtent tokiose pareigose. Man keturiolika metų... Taip, neatitinku pačio pirmo reikalavimo, tačiau manau, jog palyginus su kai kuriais šešiolikmečiais, esu gan išprusęs, kalbant apie charakterio savybes bei elgsenos manieras. Realiame gyvenime esu komunikabilus, mėgstantis pajuokauti bei atsakingas, o virtualioje erdvėje, stengiuosi išlikti toks pat.
SAMP'ą žaidžiu apie keturis metus su pertraukomis. Žaidžiau trijuose projektuose, kurie du iš jų, yra užsidarę. Tuose dviejuose, užsidariusiuose projektuose siekiau visko, ko galėjau. Pradedant nuo VIP nario iki administratorių priežiūros ir pan. Viename iš jų, pavyko užimti gan svarbias pareigas, tačiau nespėjus "apšilti" projektas užsidarė. Kalbant apie trečiąjį projektą, kuriame užsibuvau virš metų, tai - Dogberry.lt. Į jį užsukau visai netyčia, vieną vakarą, kai neturėjau ką veikti. Pamatęs, kad tai šaunus projektas jame ir pasilikau. Iki šios minutės, Dogberry.lt projekte administratoriumi prabuvau 8-9 mėnesius serveryje (surinkau net 90 žaidėjų pagyrimų), TeamSpeak'e ne tiek daug - 1 mėnesį. Be to buvau ir kai kurių frakcijų serveryje lyderis. Tai man padėjo tobulinti kai kurias savo charakterio savybes, reikalingas administracijoje bei dar kaupti savo patirtį projekte. Per šį administravimo laiko tarpą dogberry.lt projekte aš:
  • Puikiai sužinojau visas serverio sistemas, struktūrą;
  • Išmokau būti daug komunikabilesnis bei dirbti komandoje;
  • Sustiprinau savo kantrybę, valią bei užsispyrimą atlikti pradėtus darbus iki galo;
  • Išmokau spręsti konfliktus bei problemas, susijusias su serveriu;
  • Įnešiau nemažai idėjų į serverį;
  • Užblokavau daug taisyklių pažeidėjų, kurie įvairiais būdais norėjo padaryti žalos projektui;
  • Susipažinau ir išmokau taikyti tavo visas keliamas taisykles serveryje;
  • Ir kt.

Toliau, kalbant apie darbą šiose pareigose, galiu pasakyti, jog darbo tikrai nebijau. Tai pats galėjai įsitikinti, nuo mano atliekamų pareigų tavo projekte prieš 2-3 mėnesius, kai turėjau didžiausią krūvį bei dabar, kai atlieku taip pat nemažai svarbių darbų.

Tačiau svarbiausias faktorius šiose, svarbiose pareigose - pasitikėjimas. Mano manymu, per tą laiką, kiek dirbau serveryje pas tave, pasitikėjimą turėjau bent šiokį tokį įgauti, kadangi paskirtą darbą dirbu atsakingai, beveik be nesklandumų. Kodėl beveik? Todėl, nes klysti yra žmoniška.

Jeigu gaučiau šias pareigas, galiu prisižadėti, jog:

• Kiek įmanoma kokybiškiau atlikčiau savo darbą;
  • Bandyčiau savo patirtį projekte panaudoti skype'o pagalboje;
  • Įneščiau daug idėjų į serverį, kurių man niekada netrūksta, tam, kad žaidėjai serveryje galėtų jaustis kuo komfortabiliau žaidžiant serveryje;
  • Daryčiau viską tiesiog taip, kaip būtų geriau tau bei projektui.

Naudotis galiu tiek skype, tiek TeamSpeak programomis. Mikrafonas puikiai veikiantis.

Dėkoju tiems, kurie sugaišo laiką, skaitydami mano anketą.

@Skype: sarunaszak

Redaguota , nario Šaras"E
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 4

Neviena projekta jau keites..

Sveikas, Edgarai, bei anketos skaitytojai.

Pradėsiu nuo informacijos apie save. Esu Šarūnas iš Marijampolės miestelio. Mane, Edgarai tikrai pažįsti, žinai mano ydas bei asmenybės savybes, tačiau nežinai mano galimybių būtent tokiose pareigose. Man keturiolika metų... Taip, neatitinku pačio pirmo reikalavimo, tačiau manau, jog palyginus su kai kuriais šešiolikmečiais, esu gan išprusęs, kalbant apie charakterio savybes bei elgsenos manieras. Realiame gyvenime esu komunikabilus, mėgstantis pajuokauti bei atsakingas, o virtualioje erdvėje, stengiuosi išlikti toks pat.
SAMP'ą žaidžiu apie keturis metus su pertraukomis. Žaidžiau trijuose projektuose, kurie du iš jų, yra užsidarę. Tuose dviejuose, užsidariusiuose projektuose siekiau visko, ko galėjau. Pradedant nuo VIP nario iki administratorių priežiūros ir pan. Viename iš jų, pavyko užimti gan svarbias pareigas, tačiau nespėjus "apšilti" projektas užsidarė. Kalbant apie trečiąjį projektą, kuriame užsibuvau virš metų, tai - Dogberry.lt. Į jį užsukau visai netyčia, vieną vakarą, kai neturėjau ką veikti. Pamatęs, kad tai šaunus projektas jame ir pasilikau. Iki šios minutės, Dogberry.lt projekte administratoriumi prabuvau 8-9 mėnesius serveryje (surinkau net 90 žaidėjų pagyrimų), TeamSpeak'e ne tiek daug - 1 mėnesį. Be to buvau ir kai kurių frakcijų serveryje lyderis. Tai man padėjo tobulinti kai kurias savo charakterio savybes, reikalingas administracijoje bei dar kaupti savo patirtį projekte. Per šį administravimo laiko tarpą dogberry.lt projekte aš:
  • Puikiai sužinojau visas serverio sistemas, struktūrą;
  • Išmokau būti daug komunikabilesnis bei dirbti komandoje;
  • Sustiprinau savo kantrybę, valią bei užsispyrimą atlikti pradėtus darbus iki galo;
  • Išmokau spręsti konfliktus bei problemas, susijusias su serveriu;
  • Įnešiau nemažai idėjų į serverį;
  • Užblokavau daug taisyklių pažeidėjų, kurie įvairiais būdais norėjo padaryti žalos projektui;
  • Susipažinau ir išmokau taikyti tavo visas keliamas taisykles serveryje;
  • Ir kt.

Toliau, kalbant apie darbą šiose pareigose, galiu pasakyti, jog darbo tikrai nebijau. Tai pats galėjai įsitikinti, nuo mano atliekamų pareigų tavo projekte prieš 2-3 mėnesius, kai turėjau didžiausią krūvį bei dabar, kai atlieku taip pat nemažai svarbių darbų.

Tačiau svarbiausias faktorius šiose, svarbiose pareigose - pasitikėjimas. Mano manymu, per tą laiką, kiek dirbau serveryje pas tave, pasitikėjimą turėjau bent šiokį tokį įgauti, kadangi paskirtą darbą dirbu atsakingai, beveik be nesklandumų. Kodėl beveik? Todėl, nes klysti yra žmoniška.

Jeigu gaučiau šias pareigas, galiu prisižadėti, jog:

• Kiek įmanoma kokybiškiau atlikčiau savo darbą;
  • Bandyčiau savo patirtį projekte panaudoti skype'o pagalboje;
  • Įneščiau daug idėjų į serverį, kurių man niekada netrūksta, tam, kad žaidėjai serveryje galėtų jaustis kuo komfortabiliau žaidžiant serveryje;
  • Daryčiau viską tiesiog taip, kaip būtų geriau tau bei projektui.

Naudotis galiu tiek skype, tiek TeamSpeak programomis. Mikrafonas puikiai veikiantis.

Dėkoju tiems, kurie sugaišo laiką, skaitydami mano anketą.

@Skype: sarunaszak

Rekomenduoju :P

• Teigiamai 2

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Sveiki,

Turiu patirties tiek moderavime, tiek administravime - tad problemų kilti neturėtų. Taip pat turiu noro - dirbti. Svarbiausia priežastis manau yra ta, kad galėčiau - prikviesti daug žmonių (žinoma laikui bėgant) Taip pat reikalui esant galėčiau ir prisidėti prie projekto tobulinimo iš savo "santaupų". Nenoriu pripasakot to - ko negalėčiau padaryti, todėl sustosiu ties šiais dalykais - kuriuos esu įsitikinęs man pavyktų įgyvendinti.

Kontaktai: serveriureklama

Redaguota , nario -Lukas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4169 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...