Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Normaliai nk nesimato ekrane... Puse programų rodo, kad per didelės..

Kokius...? Iškur. Aš tik randu Intel HD graphic 4000-4600, o pas mane tik Intel HD graphic...

https://downloadcenter.intel.com

Vistiek bent turi susizinot koks procesorius pas tave, kad tikslu tos plokstes modeli zinotum

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

Aš tik randu Intel HD graphic 4000-4600, o pas mane tik Intel HD graphic...

Ka cia nusisneki? Jeigu tau raso tik Intel HD, tai nereiskia kad nera skaiciu, juos tik reik zinot kur ieskot. Zalias zmogau, pradek naudotis google arba youtube pagaliau..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Start>Paieskoi rasyk dxdiag>Display

Ten turi but parasyta.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Intel pentium g3420

9e79fd91d4737b63598bb64ad64f1b28745.png

Hm, driveriai įrašyti ir jei nebūtų driverių vistiek leistu pasirinkti rezoliucija, galbūt kai nusistatai didžiausia imanomą rezoliuciją per monitoriaus nustatymus reikia žaist (turi būti mygtukų ten pamėgink susirasti kanors panašaus į auto ar autodetect)  :)

Redaguota , nario W4NT3D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...