Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Forumo Tema  

16 balsai

1. 1. Forumas turėtu būti Tamsios ar Šviesios temos.

• Tamsus
      7
    • Šviesus
      9

Recommended Posts

(redaguota)

Nečigonink avatarų.

Niekas nuo taves nečigonino to tavo avataro. Radau aš šita avatar'ą prieš kokią savaite kažkokiam angliškam paveikslėliu puslapyje nereiškia ,kad nuo taves paėmiau. Nepagalvojai ,kad svaidos nevienam puslapyje šitas Avatar'as...

Ar vis dar klaustum, jeigų pasakyčiau, kad yra toks dalykas, kaip dizaino pasirinkimas ? Padarai du dizainus, vieną šviesų, kitą - tamsų. Kokį norės - tokį pasirinks.

Taip Ponas, vis dar klausiu Šviesus ar Tamsus o ne abu :)

Man labiau prie širdies šviesus dizainas.

Ačiū už viena normalų atsiliepimą :)

Redaguota , nario MisterPassword
(redaguota)

Taip žadi kiekvieno naujo lankytojo klausinėt? no fcking logic.

Bus tamsus, susitaikys su tamsiu, bus šviesus, prisitaikys prie šviesaus. Ne dėl suknisto dizaino forumuose lankomasi.

Tam ir sukūriau apklausa :) Ne tam ,kad atėja pistumėt prota. :)

Redaguota , nario MisterPassword

Tam ir sukūriau apklausa :) Ne tam ,kad atėja pistumėt prota. :)

O kodėl tau atrodo, kad tame forume gausi tokius pačius rezultatus kaip ir šitam support'e ? Tarkim šitam support'e daugiau atsakys, kad šviesus, o forume, apie kurį kalbi - atsakys, kad daugiau tamsus. Tada kursi tamsų, nors iš pradžių buvai sukūręs šviesų ? Nelabai tikiu, kad dauguma šio support'o lankytojai, kurie atsakė į šitą apklausą lankysis tavo forume, todėl ši apklausa nebus tiksli. Tikriausiai darysi tam forume dar vieną apklausą. Ir atsakyk į dar vieną klausimą: kodėl daryti blogiau, o ne geriau ? Kodėl daryti tik vieną dizainą, kad būtų nepatenkintų žmonių, o ne daryti du dizainus ir visi galėtų pasirinkti kokį nori ir būtų patenkinti ?

SHFitnE.jpg

O kodėl tau atrodo, kad tame forume gausi tokius pačius rezultatus kaip ir šitam support'e ? Tarkim šitam support'e daugiau atsakys, kad šviesus, o forume, apie kurį kalbi - atsakys, kad daugiau tamsus. Tada kursi tamsų, nors iš pradžių buvai sukūręs šviesų ? Nelabai tikiu, kad dauguma šio support'o lankytojai, kurie atsakė į šitą apklausą lankysis tavo forume, todėl ši apklausa nebus tiksli. Tikriausiai darysi tam forume dar vieną apklausą. Ir atsakyk į dar vieną klausimą: kodėl daryti blogiau, o ne geriau ? Kodėl daryti tik vieną dizainą, kad būtų nepatenkintų žmonių, o ne daryti du dizainus ir visi galėtų pasirinkti kokį nori ir būtų patenkinti ?

Man neatrodo niekas :) nesiekiu aš jokių rezultatų kaip šitam forume.

Ir nuo ,kad už visus sprendi ar lankysis ar ne. Jei tu nesilankysi negalvok ,kad ir kiti ne. :) O visvien man mažiausiai galva skauda dėl to ar lankysis kasnors iš čia ar ne.

Atlieku paprasta apklausą keliuose forumuose vėliau susumuosiu atsakymus ir gausiu bendra nejaugi net paprastos apklausos atlikt negalima. O dėl dvieju stiliu yra svarstoma ,bet nereiškia ,kad vistiek negalima atlikt apklausos :)

Pastebėjau ,kad šitas forumas išsiskiria iš kitų tuom ,kad čia nesubrendėliai mėgsta ateiti į temas ir nusišnekėt (Nesakau kad tu) bet dauguma. Todėl aš net ir nenorėčiau ,kad mūsų projekte tokie nariai būtų :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...