Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

įsiveskite į vardą pavardę simbolį ', isidekite apsaugas, nes tai yra vienas laiptelis is 99, per kur gali nulauzt jumis..

atsiprasau jei kazko nezinau ar pateika informacija yra klaidinga. gero jums vakaro

Taip čia yra ši klaida tegul taiso patys. Kadangi šia sistema dariau nemokamai tai jokiu apsaugų nėra :)

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

(redaguota)

įsiveskite į vardą pavardę simbolį ', isidekite apsaugas, nes tai yra vienas laiptelis is 99, per kur gali nulauzt jumis..

atsiprasau jei kazko nezinau ar pateika informacija yra klaidinga. gero jums vakaro

Ypač kai $username gražinimas su stripslashes, kuris kaip tik gražina stringą be backslasho:D

Redaguota , nario leoleva

The quick brown fox jumps over the lazy dog.

(redaguota)

Jau rašiau, kad šis darbas buvo nemokamas ir net nesistengiau kažka daryti. Susukau per 10min ir viskas.

Tikram programuotojui jau turi būt įaugę į kraują saugaus kodo rašymas. Manau, jog klaida buvo palikta dėl programuotojo kompetencijos trūkumo. Kadanors ateityje išmoksi saugiai ir tvarkingai programuot :)

Redaguota , nario Inkaras

Tikram programuotojui jau turi būt įaugę į kraują saugaus kodo rašymas. Manau, jog klaida buvo palikta dėl programuotojo kompetencijos trūkumo. Kadanors ateityje išmoksi saugiai ir tvarkingai programuot :)

Jau dabar moku :) "Kompetencijos trūkumo" nice story bro. Visų pirma net nepažysti manęs ir mano darbų. Sprendi iš nemokamai daryto darbo kuri padariau per 5-10min. + Tuo metų dar dariau didelį užsakymą. Tai, kad. Neįdomus man jūsų komentarai kažkaip, šneka žmonės kurie patys nieko nežino ir temoka verkt. ggwp. 

graphic.png

Nesupyk, bet ar tai tiesa, ar tik man taip atrodo, kad pagirūnas būsi? Ne pirma tema, kurioje matau tave rašantį: "per 5-10min susukau". O jei tu taip nori teisintis dėl padarytų klaidų, tai nesigaus tau taip žinok. Jei kažką darai, tai daryk normaliai.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Jau dabar moku :) "Kompetencijos trūkumo" nice story bro. Visų pirma net nepažysti manęs ir mano darbų. Sprendi iš nemokamai daryto darbo kuri padariau per 5-10min. + Tuo metų dar dariau didelį užsakymą. Tai, kad. Neįdomus man jūsų komentarai kažkaip, šneka žmonės kurie patys nieko nežino ir temoka verkt. ggwp. 

Nesupyk, bet ar tai tiesa, ar tik man taip atrodo, kad pagirūnas būsi? Ne pirma tema, kurioje matau tave rašantį: "per 5-10min susukau". O jei tu taip nori teisintis dėl padarytų klaidų, tai nesigaus tau taip žinok. Jei kažką darai, tai daryk normaliai.

Na na, aš pastebėjau tą patį... Na aš irgi labai dažnai turiu daryt greitus darbus, bet dažniausiai priveliu tik tokias klaidas kaip taisyklių nepaisymas, nes jų yra per daug jos atsimint jas visas... O čia apsauga, kaip ir sakė tai jau turi būt įaugę į kraują, rašant kas kart apsaugą manau tų ją įsidėmi... Tas pats ir man su dizainų darymų, tokių kodų kaip html, head, body, link, script niekada neužmirši.. Nepyk, bet pradedu keist nuomonę apie tave, tiesiog norėjai būt visų galų meistru, bet tau tai nesigavo. GGWP For u bro...

(redaguota)

Ane manot nieko nemoku? Pažiūrėsim. Sutvarkysiu kompą šiandien ir įmesiu sutvarkyta versija. GGWP ? aha. svajok. Man žinok nera įdomi labai SGiečių nuomonė, kadangi 88% iš čia esančiu teisiog primeta save "pro programeriu" ar "pro koderiu", ar "pro skripteriu". Dar kažkas sakę, kad esu pasikelęs, galvokit kaip norit. Aš žinau ko esu vertas. Pirma pabendraukit su manim normaliai, o poto sakykit nesamones. 

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Ane manot nieko nemoku? Pažiūrėsim. Sutvarkysiu kompą šiandien ir įmesiu sutvarkyta versija. GGWP ? aha. svajok. Man žinok nera įdomi labai SGiečių nuomonė, kadangi 88% iš čia esančiu teisiog primeta save "pro programeriu" ar "pro koderiu", ar "pro skripteriu". Dar kažkas sakę, kad esu pasikelęs, galvokit kaip norit. Aš žinau ko esu vertas. Pirma pabendraukit su manim normaliai, o poto sakykit nesamones. 

Jeigu iš tikrųjų tau nebūtų svarbi SuperGames.lt portalo lankytojų nuomonė, tai tu net nevargtum ir nekomentuotum šioje temoje. "Pirma pabendraukit su manim normaliai, o poto sakykit nesamones". Su tavim bendraudami tavo kodo rašymo stiliaus, programavimo žinių nesužinosim. Užtat ši parašų sistema daug ką pasakė.

Jeigu iš tikrųjų tau nebūtų svarbi SuperGames.lt portalo lankytojų nuomonė, tai tu net nevargtum ir nekomentuotum šioje temoje. "Pirma pabendraukit su manim normaliai, o poto sakykit nesamones". Su tavim bendraudami tavo kodo rašymo stiliaus, programavimo žinių nesužinosim. Užtat ši parašų sistema daug ką pasakė.

Tai vis dėl to GGWP sancio :) Na nematęs jo kodo, o iš jo klientų girdėjau, kad jis geras, bet jo klientai kaip supratau, net nežino kokį šūdą jis jiems kiša :lol:

Tai vis dėl to GGWP sancio :) Na nematęs jo kodo, o iš jo klientų girdėjau, kad jis geras, bet jo klientai kaip supratau, net nežino kokį šūdą jis jiems kiša :lol:

tai plbm šūdą kišiu. GGWP man kkk. Apsiverkit dabar.

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...