Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėl tarpų, tai čia mano stilius. Aš esu išskirtinis Lietuvoje su tokiu stiliu, nemanau, kad daug tokių kaip aš. Man kaip tik kur be tarpu kodas atrodo baisus, nes sunku perskaityt. :)

LABAI abejoju kad tu išskirtinis tuo. Juk ir Bičas rašo taip... Ką kalbėt apie kitus, milijoną skripterių.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Bet PHP sucks :/

Tai kodėl jūs nusprendėt naudot MySQL(ypač R6)? Jis net neprasmingas čia :/ 

Bičai, dėl <> apsirikau.

bičas parašę einam pwn bttle recordų sistema tai sakau mysql? sako jo. nu ir susukau per 5min :D

Parodyk man alternatyva PHP'ui web-programavime :) Python? hell no, jis jau nieko gero. C++ same shit, rėtas atvėjis kada naudojamas web-developinge.

graphic.png

bičas parašę einam pwn bttle recordų sistema tai sakau mysql? sako jo. nu ir susukau per 5min :D

Parodyk man alternatyva PHP'ui web-programavime :) Python? hell no, jis jau nieko gero. C++ same shit, rėtas atvėjis kada naudojamas web-developinge.

Alternatyvą? My sweet sweet Java. Deja Java renkasi didelės svetainės :(

(redaguota)

Alternatyvą? My sweet sweet Java. Deja Java renkasi didelės svetainės :(

Pats žinai dėl ko :) Kadangi Java reikalauja daug resursų. Šiaip, PHP yra šiuo metu populiariausia web-programavimo kalba. Kadangi nereikalauja daug resursų kaip java. Java moku, bet nedarau su ja nieko web puslapiams.

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Bet PHP sucks :/

Tai kodėl jūs nusprendėt naudot MySQL(ypač R6)? Jis net neprasmingas čia :/ 

Bičai, dėl <> apsirikau.

R5 ir R6 buvo ir bus MAN geriausios mysql versijos, jei būtų kokia pamoka kuriuoje būtų visos tų R30+

funkcijos su naudojimais ir t.t, tai kodėl gi ne, bet įprastai - aš tos versijos, niekaip nesuprantu, nesupratau ir turbūt kad nesuprasiu.

R5 ir R6 buvo ir bus MAN geriausios mysql versijos, jei būtų kokia pamoka kuriuoje būtų visos tų R30+

funkcijos su naudojimais ir t.t, tai kodėl gi ne, bet įprastai - aš tos versijos, niekaip nesuprantu, nesupratau ir turbūt kad nesuprasiu.

Gaila kad toks puslapis neegzistuoja... Oh wait: http://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL/R33

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...