Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Sveiki, aš Yton, sugalvojau su skripteriu Fexurious padaryti TextDraw battle!

Viskas vyks taip:

1. Iki dvikovos pabaigos galite balsuoti kas Jūsų manymų laimės šią dvikovą.
  2. Kuomet abu įkelsime savo TextDraw darbus Jūs balsuosite kas laimėjo šią dvikovą.
  3. Daugiausiai balsų surinkęs žmogus (po darbų įkėlimo) laimės šią dvikovą.

•  
  • Darbų atlikimo pabaiga: 2014.12.09d. 22:40val.
  •  

Turime nupiešti privilegijų pirkimo langą bei pasirinkimus.

Darbų pavyzdžiai:

Yton darbų pavyzdžiai:

https://docs.google.com/document/d/1ZhldWWpadNDA3Z16XyxklyYoHJFjKyM0k1n8wkT_SOQ/edit?usp=sharing

Fexurious darbų pavyzdžiai:

http://imgur.com/a/5ENH4

YTON DARBAS: 
125f798c4bfa37098a8e1dc88e2517852.png

d0d4938d78bbc231dcc5f81083ba6a35883.png

FEXURIOUS DARBAS:
915790c4345a67b2d4d89b0155a2f67845.png

BALSŲ SKAIČIUS:

Balsavo už Yton - 2
Balsavo už Fexurious - 10
Redaguota , nario Yton

2014-03-28 - 2015-02-24

Kalbant apie dabartinius darbus, man labiau akį trauktu gal nario Yton darbai, nes jie tokie paprastesni, nėra prigrūsti įvairių ten spalvų ir panašiai - padaryti vientisa ir akiai nerėžiančia spalva.

Gal aišku, Matas pagal patirtį stipresnis, tačiau iš parodos darbų, kurie yra parodyti - geresni man asmeniškai Yton.

Laukiam jūsų paslaugų pirkimo textdrawčikų, o tada dar skelsim.

Kalbant apie dabartinius darbus, man labiau akį trauktu gal nario Yton darbai, nes jie tokie paprastesni, nėra prigrūsti įvairių ten spalvų ir panašiai - padaryti vientisa ir akiai nerėžiančia spalva.

Gal aišku, Matas pagal patirtį stipresnis, tačiau iš parodos darbų, kurie yra parodyti - geresni man asmeniškai Yton.

Laukiam jūsų paslaugų pirkimo textdrawčikų, o tada dar skelsim.

are-you-kidding-me-thumb.jpg

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

are-you-kidding-me-thumb.jpg

Dėl to SG ir išsiskiria, kad kiti negali priimti kitų nuomonės.

Mano nuomonė yra, kad šie keli darbai Yton gražesni MAN, o ne TAU. Man nereikia ten visokių probambasų, kurie užaxujėlina serverį ir kurio dėka tipo visi nolaifina - nors to net nėra. Kiti serveriai išvis be textdrawų kapoja.

Jei sakai savo nuomonę, kad kito geresnis darbas, nei to, kuris turi patirtį - tai tu niekada nepaimsi to į galvą, niekada to nesuprasi, nes kritikavimas yra vienintelis tiek tavo, tiek kitų čia esančių bruožas.

Yton darbai man gražesni, kad jie ten ir užėmė gal nedaug laiko, gal jie lengvi - tačiau man jie gražūs, nors aš pats to net nedarau ( t.y nepiešiu jų ).

Dėl to SG ir išsiskiria, kad kiti negali priimti kitų nuomonės.

Mano nuomonė yra, kad šie keli darbai Yton gražesni MAN, o ne TAU. Man nereikia ten visokių probambasų, kurie užaxujėlina serverį ir kurio dėka tipo visi nolaifina - nors to net nėra. Kiti serveriai išvis be textdrawų kapoja.

Jei sakai savo nuomonę, kad kito geresnis darbas, nei to, kuris turi patirtį - tai tu niekada nepaimsi to į galvą, niekada to nesuprasi, nes kritikavimas yra vienintelis tiek tavo, tiek kitų čia esančių bruožas.

Yton darbai man gražesni, kad jie ten ir užėmė gal nedaug laiko, gal jie lengvi - tačiau man jie gražūs, nors aš pats to net nedarau ( t.y nepiešiu jų ).

Jei darai daryk gerai, jei nedarai gerai - nedaryk ;)

eu4fVpg.png

Kai įsijungs šitą langą žaidėjui visi tie trys medaliai bus permatomi, o jam reikės paspausti ant to,ant kurios privilegijos lygį nori pasirinkti, pvz:. nori auksinio admin, spaudžia ant trečio (auksinio) medalio, ties administratoriaus linija, jis pasiryškina ir atsiranda tam tikra kreditų suma, jei kartu ir VIP perka, tai abiejų privilegijų suma sudaroma ir atvaizduojama, tuomet reikia spausti "PIRKTI"

audi_signature_by_dominico20-d4i38el.png

Fexurios,

Tvarkingas darbas, suderintos spalvos, sulygiuotas tekstas ir neištampytas kaip pas jo priešininką. Bei daug turiningiau išnaudota visas "tD" fonas.

Pas mane tekstas ištampytas tik ten kur yra privilegijų pirkimo pasirinkimai, ir aš su tuo sutinku, kadangi aš ir dar vienas žmogus tai pastebėjęs pranešė man, todėl redaguoti būtų tiesiog nesąžininga, todėl viską palikau kaip kad sukūriau ;)

2014-03-28 - 2015-02-24

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...