Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

BridgeTown.lt - Rekordo siekimas šeštadienį 19:00


eTursT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6_logo.png

» BridgeTown.lt - ISTORIJA.

Sveiki, šio projekto įdėja buvo sugalvota žvarbu rudenio vakara, buvo daug žmonių kurie nerado serverio, šauniu kolektyvu, jaukiu kampeliu, bei įdomybėmis. Gavome tikrai nemažai pasiūlymu projektui, atsirado tikrai gan nemažai žmonių kurie laukė šio projekto, vis klausinėdavo, kas, kur, kaip. Todėl galiausiai buvo atidarytas forumas, bei pradėjome ruoštis link serverio atidarymo. Projekto idėja buvo Šarūno bei Silvestro, gavome gan nemažai palaikymo, kas mus tikrai užvedė ant projekto įgyvendinimo. Serverio modifikacija yra redaguojama nuo kitos modifikacijos, tikrai neturime ko slėpti, vis dėl to aš prieštarauju šiam mitui ir pasilieku prie originalios teorijos, jog svarbiausia kokybiškas žaidimas, o ne modifikacijos istorija.

» BridgeTown.lt - PROJĖKTO SUDĖTIS.

Bruno_Damian [ Administracija ]
Twinkle_Toes [ Serveris ]

Tpaba_Akgandzia [ Forumas ]
Mario_Martinez [ Informacija ]


65e7478e191b5477ed88cad121677719458.png

» BridgeTown.lt - Vairavimo mokykla

Serveryje tikrai nėra suteikiamos visiems vairavimo teisės, kadangi nėra tokie paprasti klausimai kuriuos gali išlaikyti betkas. Šie klausimai buvo paimti iš oficialaus "draiveris.lt" puslapio, todėl jūms gali tekti netgi atsakymų paieškoti internete, tam jog išlaikytumėte teorija. Taip pat mūsų serveryje tikrai nėra tas pats pasenias važiavimas per miesta. Norint išlaikyti praktini važiavima jūms reikės apvažiuoti daugiau / mažiau puse GTA žemėlapio. Kiekvienam žaidėjui būna išrinktas RANDOM maršrutas laikant praktini važiavimą. Pas mus yra triju kategorijų teisės "Furistų, motociklų bei lengvūjų tr.priemonių". Kas įdomiausia tai jog norint įsidarbinti į koki nors darba jūms teisiu nereikės, taip padaryta dėl to jog ne visi sugeba išsilaikyti teises, o ir teisėsaugai bus daugiau veiksmo gaudant kelių eismo taisyklių pažeidėjus. 

» BridgeTown.lt - Mašinų sistema

Serveryje yra mašinų sistema kurios turi tikrai nemažai funkcijų, jūs savo transporto priemone galėsit parduoti į turgu, žaidėjai, atrakinti / užrakinti, klausyti radijos ir panašiai. Serveryje yra mašinų salonas kuriame galėsite įsirinkti sau patinkanti tr.priemone. Kainos priklauso nuo to, kokios kategorijos tr.priemone jūs norėsite turėti. Serveryje yra triju kategorijų transporto priemonės. "Motociklai" - "Paprasti automobiliai" - "Sportiniai Automobiliai". Jūms bus išmestas TextDraw langas, su visa informacija. Kiek kainuoja transporto priemone, galėsite išsirinkti spalva tokia kuri jus tenkina. 

5c58efa353e7b5aab68f53830ea23fe4657.png

» BridgeTown.lt - Namų sistema

Serveryje iš viso kolkas yra 213 namų / butų. Laikui bėgant padarysime vilas kurias bus galima isigyti už kreditus, nuosavais garažais ir panašiai. Namų, butu kainos siekia nuo 50.000 tūkstančiu iki 200.000. Serveryje yra labai patogūs jūsų būsto valdymas, galėsite valdyti savo seifa, dėti įvairius daiktus ir panašiai. Taip pat serveryje yra galimybė su kuria jūs galėsite atrakinti / užrakinti savo būsta, jūms nereikės kažko kviesti į nama ar panašiai, tiesiog atrakinsite ir viskas. Jūs savo namo valdyma galėsite įsijungti būdami name, visas veikimo principas su komanda /namai. 

» BridgeTown.lt - Verslų sistema sistema

Serveryje verslų kainos tikrai yra gan nemažos, tačiau yra šioks toks pliusas kadangi kai jūs būsite atsijunges jūs vistiek gausite verslo pinigus. Verslo pinigai gaunami į valanda, serveryje mūsų verslai yra sunumeruoti verslų skaičius kolkas siekia iki 40. Yra įvairiausiu verslu, tikrai gan didelis pasirinkimas. Nuėja ant verslo jūms bus parašyta visa informacija apie versla, yra verslo valdymas kuriame jūs galėsite pirkti / parduoti, perleisti, pasiimti atlygi iš savo verslo. Jūs savo versla valdyti galėsite nuėja prie savo verslo ir suvede komanda "/verslai" jūms išmes GUI lentele su įvairiais jūsų norimais pasirinkimais. 


418d816d3153500bc1ce93d9717f714a509.png

» BridgeTown.lt - Algų sistema

Serveryje jūsų atlygis nepriklausys nuo darbo, todėl jūms nereikės priverstinai dirbti darba vien dėl to jog ten didesnis atlyginimas. Serveryje yra algų sistema, kuri siejasi su jūsų patirties taškai, kuo daugiau turėsite patirties taškų tuo jūsų atlyginimas bus didesnis. Taip pat jeigu turite nusipirke VIP statusa jūsų atlygis didės netgi 2 kartus greičiau. 

» BridgeTown.lt - Mašinų plovimo sistema

Serveryje yra uždaryti visi garažai kuriuose jūs negalėsite susitaisyti savo tr.priemones. Savo turima tr.priemone jūs galėsite plauti, bei susitaisyti mechanikų bazėje. Plovyklos sistema yra pilnai automatizuota, jūms reikės nusipirkti žetona ir įvažiave į plovykla parašysit /plauti ir jūsų tr.priemone bus pradėta plauti, taip pat transportui nusiplovus, jūsų tr.priemone bus automatiškai sutaisoma, sutaisymas įeina į ta pačia kaina. 

37629b36939e75842e39865bb9072195928.png

» BridgeTown.lt - Darbų informacija.

Policijos Departamentas 0 XP ]

Tai yra vienas svarbiausiu serverio darbų, be kurio būtu serverio žaidėjams sunku išsivesti. Ši teisėsaugos sritis labiau susikoncentravusi į miesto priežiūra, užtikrina žaidėjų sauguma bei žinoma atgrobinėja pastatus, slopina nusikalstamas grupuotes, bei gaudo miesto chuliganus. Taip pat šie žmonės valo /gaudomi sąraša. Beabejo vygdo kita direktoriaus nustatyta veikla. Norint patekti į šia firma jūms reikės turėti vairavimo teises, ginklų licenzija bei gerus šaudymo įgudžius.
 
Mechanikai [ 0 XP ]

Šis darbas jums yra pagrindinis pagalbininkas kelyje ištikus problemoms, jeigu jūms pritrūks degalų arba reikės suremontuoti mašina. Visada galėsite išsikviesti šia mechanikų tarnyba, taip pat šie žmonės valo miestą nuo užsilikusiu transporto priemonių mieste, jas išveža į "konfiskuotu mašinų aikštele". Norint patekti į šia firma jūms reikės labai geru vairavimo įgudžiu, mokėti elgtis su transporto priemonėmis, mokėti užkabinti / nukabinti bei puikiai pažinoti žemėlapį.

Radistai 0 XP ]

Esi iškalbingas asmuo, bei manai kad sugebėsi puikiai suvaldyti serverio eterį bei diskutuoti gyvai? Junkis prie radistų. Šie žmonės teikia paslaugas serverio žaidėjams skelbdami jų įvairius skelbimus, vesdami įvairias rubrikas, laidas bei žaidimus per tiesiogini eterį, galimybė laimėti ivairių prizų. Taip pat galite pamatyti karščiausias SanFierro naujienas, įvairūs pasikeitimai, kriminalinės naujienos, bei visa kita kas naudinga jums! Norint patekti į ši darba jūms reikės turėti vairavimo licenzija, bei sveikatos pažymėjimą. 


Medikai 0 XP ]

Esi asmuo kuris moka greitai reaguoti į iškvietimus? Tuomet junkis prie mediku, šie žmonės teikia pirmaja pagalba serverio žaidėjams, taip pat jie padeda teisėsaugai atgrobinėti pastatus, žinoma norint patekti į darba su direktoriaus pakvietimu visu pirma jūms reikės apsilankyti pas mediku. Kadangi iš jų galėsite išgauti medicinos pažyma, kuri reikalinga kiekvienam darbui. Norint patekti į šia firma, jūms reikės turėti vairavimo licenzija. 


Taksistai 0 XP ]

Neturi automobilio ir nori kažkur saugiai nukeliauti? Ar turi kažkokių kitokiu problemų dėl kuriu negali isigyti vairavimo teisių arba transporto priemonės? Šie žmonės tau visada padės, jie aktyviai reaguoja į iškvietimus. Taip pat lavina savo vairavimo įgudžius direktoriaus sugalvotoje veikloje. Taip pat šie žmonės turi labai greitu tr.priemonių "Sultan" su kuriomis efektyviai reaguoja į iškvietimus, norint patekti į šia firma jūms reikės turėti vairavimo teises bei žinoma puikiai pažinoti žemėlapį. 


Dyleriai 0 XP ]


Jeigu moki dirbti slaptai, bei manai kad sugebėsi aprūpinti serverio žaidėjus psichotropinėmis medžiagomis, narkotikais, žole bei įvairiausiais ginklais, tuomet gali jungtis prie dylerių. Šios frakcijos pagrindinis priešas yra teisėsauga, dyleriams dažnai tenka sedėti kalėjime už nelegaliu prekių platinima, norint patekti į šia firma jūms reikės turėti vairavimo licenzija, bei puikius vairavimo įgudžius, dyleriams dažnai tenka bėgti nuo policijos. Taip pat šios firmos atstovai grobia pastatus, bei dažniausiai būna sudare sąjunga su kitomis serverio mafijomis.

Aras 0 XP ]

Šie žmonės dažniausiai susitelke į slaptas operacijas, kovas prieš nusikalstama veikla. Jie dažnai vygdo įvairias operacijas, didžiausias jų prieš yra Furistai, kadangi jie veža psichotropines medžiagas į miesta, o šios srities darbuotojai turi sustabdyti mąsines siuntas. Šioje firmoje dirba tik gerai mokyti žaidėjai, galintys išsisukti įvairiose situacijose. Jūms bus reikalinga ginklų licenzija, teiseės, medicinos pažyma bei aišku puikūs vairavimo bei šaudymo įgudžiai. 

Furistai 0 XP ]

Šios srities darbuotojai nepriskiriami nei nusikalstamai veiklai, nei geriems žaidėjams. Kadangi furistai veža įvairius telefonus, maista, žvyra, rūbus ir panašiai. Beabejo jie veža ginklus, narkotikus, žole ir panašiai. Tačiau veždami nelegalias prekes dažniausiai daro mąsine siunta, kadangi būna sukilimas prieš teisėsauga. Norint patekti į šia firma jūms reikės turėti furistų vairavimo licenzija, bei gerus šaudymo / vairavimo įgudžius, taip pat sveikatos pažyma bei ginklų licenzija. 

4feca6fb656d404a579b5d03fe2ce351391.png

» BridgeTown.lt - Serverio gaujos.

Anarchy 0 XP ]

Esi kiles iš pietinės SanFierro dalies? Junkis prie Anarchy gaujos. Šios gaujos pagrindinis priešas yra Latin Kings gauja, jie dažnai konkuruoja dėl narkotiku sandelių. Taip pat šie žmonės susikoncentrave į nusikalstama pasaulį, kadangi jie taip pat vygdo sukilimus prieš teisėsauga, grobia įvairius serverio žaidėjus, už tai prašo išpirkos bei žinoma užiminėja įvairius pastatos, taip jie užsidirba ant pragyvenimo. Norint patekti į šia gauja jūms reikės turėti vairavimo licenzija, ginklų licenzija bei sveikatos pažyma.

Latin Kings 0 XP ]

Ši mafija valdo šiaurini Sanfierro rajona, jie įsikūre po tiltais. Jie turi įvairiu tr.priemoniu, nuo krosiniu iki sraigtasparnių. Jų pagrindinis priešas yra Anarchy, jie nuolatos kovoja dėl narkotiku sandelių, kuriuose galima gauti LSD, amfetamino, taip pat šios gaujos užgrobinėja pastatus, grobia serverio žaidėjus bei už tai prašo išpirkų. Norint patekti į šia mafija jūms reikės turėti vairavimo teises, ginklų licenzija bei sveikatos pažymėjimą. 

Nuosavos gaujos

Manai kad šios gaujos yra nieko vertos, esi tikras jog galėsi su jomis konkuruoti? Tai nebėda, galėsi tai įrodyti pats! Serveryje jūs galėsite įkurti savo gauja su komanda /cgang. Turėsit racija, galėsit rinkti savo narius, priimti, išmesti gaujos narius, bei vygdyti grobimus ir kita savo sugalvota veikla. 

3b944115cc4a07b69674d56c6c415c22296.jpg


dbf10a442269abf48634dbb2cd0ac49739.png

» BridgeTown.lt - Kartingų eventas

Sanfierro oro uoste galite rasti kartingų trasa kurioje yra kartingai, kartingu trasa yra nedidėle, šio evento esmė pirmauti kartingu lenktynėse, apvažiuoti reikiama kiekį ratu, trasa sudaro apgaulingi objektai kurie sudėti trasoje, taip pat yra ir rampa, kuri gali jūms kliudyti pervažiuoti. Pirmas apvažiaves reikiama ratu kiekį yra šio evento laimėtojas.

» BridgeTown.lt - Bokso eventas

Bokso sale galite rasti naudodamiesi GPS sistema, salėje yra du pickupai kuriuose galit pasikeikeisti savo apranga į boksininko. Šiuos eventus daro administratoriai, veiksmo procesas labai paprastas, jūs turite užmušti savo priešininga ringe, taip pat galite pasirinkti savo mušimosi stilių naudodami /kova komanda. 

» BridgeTown.lt - Medžioklės eventas

Administratoriui paskelbus evento pradžia jūs galėsite prisijungti į eventa su komanda /noriu. Tada jūms reikės pasislėpti laive, o serverio administratoriai jūsu ieškos, kas išlieka laive gyvas tam atitenka tam tikras administratoriaus nustatytas prizas. Taip pat šis eventas turi tam tikru taisyklių, negrižinėjimas ir panašiai. 

» BridgeTown.lt - Dm eventas

Jeigu esate puikiai įvaldes ginkla galite dalyvauti DM evente, šio evento tipo būna visokiu, 1x1, 2x2, mąsiniai ir panašiai. Šiame evente jūs gausite ginklus iš serverio administratorių, norint dalyvauti šiame evente jūms reikės turėti ginklų licenzija, evento principas labai paprastas, išeiti į finala ir jį laimėti, tada jūs gaunat priza. 

» BridgeTown.lt- Drift eventas


Jeigu jūs esate puikiai įvaldes slidimo menta su trans.priemone tačiau jos negalite įsigyti, tai nėra problema. Kadangi administratorius rengdamas Drift eventa mašinas parūpina, ant kalno kuriame yra drift trasa, stovi du Elegy transportai. Šio evento tipo labai paprastas, jūs pravažiuojate trasa - komisija jus vertina.

» BridgeTown.lt - Drag eventas

Šio evento principas toks pat, jūms nereikės turėti savo trans.priemonės todėl jog Drag evento trasoje jau stovi du greičiausi serverio automobiliai, tačiau serverio ekonomikai išsibegėjus šios transporto priemonės bus išimtos ir jūs turėsite atsivaryti savo automobilį. Greičiau atvažiaves, - laimi eventą.


9dd73b6ac28247f1620a0de06502bebf677.jpg

» BridgeTown.lt - Informacija

Rekordo siekimas - Lapkričio 29-tą diena 19:00 (šeštadienis)

IP: samp.bridgetown.lt
TS: ts.bridgetown.lt

Redaguota , nario -Kevii.E-
gramatinė klaida buvo ištaisiau
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dauguma sako "Reklamuoja serverį kituose forumuose" Žinokit tokį dalyką, kad nėra įmanoma visus sugaudyti, kurie teršia kitus forumus, todėl atsprašant "nepiskit proto" ir nesakykit, kad nėra niekur kitur, kad neplatintu kituose forumose savo serverių... p.s Sėkmės su serverių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serverio atnaujinimai, jie nėra ypač geri, labiausiai po starto buvo atsižvelgta į klaidas. http://bridgetown.lt/index.php?/forum/4-atnaujinimai/

 

Šiandien 19:00 premijų vakaras! Pastovus žaidėjų skaičius: 40-50. Esate visi laukiami!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

7a46473bc11394da4bcc339c81f36289184.pngSveiki, pasitarėme su komanda ir nusprendėme vėl pabandyti padaryti rekordo siekima, nes buvo sutvarkyta klaida dėl kurios crahindavo serverį. Dabartinis mūsų tikslas yra pagerinti 76-ių žaidėju rekorda, manau tai yra tikrai labai lengvas siekis, kadangi netgi pirmadienio vakara sugebėjome surinkti beveik 70 žaidėjų. Tačiau administracijos kolektyvas labiausiai norėtu surinkti apie 100 žmonių, tai būtu gan didelis pasiekimas. 

 

Taigi, sugalvojau trumpa rekordo siekimo programa.

 

»[60] Bus RANDOM iš 2 VIP statusų, eventai, premijos.

»[70] Bus RANDOM iš Sabre premijos, eventai, random iš VIP, 1 lygio Admin.

»[80] Daug premijų bei eventų, random, iš transportų, VIP'ų, 2 lygio admin.

»[90] Keli žmonės laimės 2 lygio admin, VIP statusus bei tr.priemonių, žinoma premijos, eventai ir pan.

»[100] RANDOM budu išrinksime žmogų kuris laimės daug serverio kreditų ir bus aišku žemiau pateikti prizai.

 

Kita

 

Pasibaigus visoms dalyboms galėsime skirti laika pramogoms, keliauti pro SanFierro žemėlapius, rengti įvairias keliones, laikysimės jūsų noru bei darysime jūsų visus pasiūlymus skirtus rekordo siekimui. Teiksime pagalba, atsakinėsime į klausimus bei žinoma priimsime visus naujus žaidėjus užsiregistravusius į serverį. 

 

Nusikalstamoji veikla / teisėsauga.

 

Šios frakcijos negalės daryti jokio veiksmo serveryje nuo 18:30 iki 22:00. Nes tuo tarpu prasidės įvairūs renginiai. Už taisyklių nusiženginėjimus bus baudžiami netgi patys direktoriai, gaujos negalės daryti mąsinio žudymo, grobti pastatų, bei kariauti tarp kitų mafijų / dylerių ir panašiai. Visi žaidėjai kurie trugdys serverio rekordo siekimai bus užblokuojami. 

 

Tiksli rekordo siekimo data - šeštadienis 19:00

 

IP: samp.bridgetown.lt

TS: ts.bridgetown.ltPadėkite mums plėstis:

ČIA.

Šiandien 19:00 vyks premijų vakaras, nepamirštam prisijungti.IP: samp.bridgetown.ltTS: ts.bridgetown.ltwww.BridgeTown.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...