Šarūnas V.

Dėl laiko

Recommended Posts

Sveiki, iškilo tokia problema su gettime() man. Bandau printint taip:

new Valandos, Minutes;

gettime(Valandos, Minutes);

SetWorldTime(Valandos);

if(Valandos > 18 && Minutes > 00 || Valandos < 21 && Minutes > 00)
{
	print("Dabar yra laikas tarp 18:00 ir 21:00");
}
else print("Blogas laikas.");

if(Valandos > 17 && Minutes > 00 || Valandos < 18 && Minutes > 00)
{
	print("Dabar yra laikas tarp 17:00 ir 18:00");
}
else print("Blogas laikas.");

Tai va, aš testinau maždaug ~18:30, ir per pirmą printą man turėjo išmesti "Dabar yra laikas tarp 18:00 ir 21:00", jį ir išmėtė, gerai, bet poto aš tikrinu ar valanda yra tarp 17: ir 18:00 ir man vistiek meta "Dabar yra laikas tarp 17:00 ir 18:00". Gal galite paaiškinti kaip normaliai tikrinti?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

 

 

bet poto aš tikrinu ar valanda yra tarp 17: ir 18:00 ir man vistiek meta "Dabar yra laikas tarp 17:00 ir 18:00"

Na man atrodo logiška kad jei tikrini tarp 17 ir 18 h tai tiek ir rodys... arba nesupratau problemos.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Na man atrodo logiška kad jei tikrini tarp 17 ir 18 h tai tiek ir rodys... arba nesupratau problemos.

:D lempa šovė ;D..

Rocky gal omeni turejai kaip prisijungia zaidejas turi rodytu toki laika ar kaip ?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Na man atrodo logiška kad jei tikrini tarp 17 ir 18 h tai tiek ir rodys... arba nesupratau problemos.

Aš tikrinau ~18:30, bet rodė, kad dabar laikas yra tarp 17:00 ir 18:00.

 

 

:D lempa šovė ;D..

Rocky gal omeni turejai kaip prisijungia zaidejas turi rodytu toki laika ar kaip ?

Ne, laimingas valandas.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

kode 0 logikos...

new Valandos, Minutes;


gettime(Valandos, Minutes);


#pragma unused Minutes


SetWorldTime(Valandos);


if(Valandos >= 18 && Valandos < 21)
{
print("Dabar yra laikas tarp 18:00 ir 21:00");
}
else print("Blogas laikas.");


if(Valandos >= 17 && Valandos < 18)
{
print("Dabar yra laikas tarp 17:00 ir 18:00");
}
else print("Blogas laikas.");

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele