Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3801 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, forumiečiai, artimiausiu metu planuoju pirkti naują žaidimą savo PS4 konsolei, tačiau niekaip neapsisprendžiu kurį verta pirkti, ar tai būtų Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4 ar jau mano per mano seną Xbox 360 konsolę pereitas GTA V ? Visi žaidimai yra labai įdomūs bei įtraukiantys, tad nežinau kurį pirkti. Ir mąstau ar verta pirkti GTA V jei aš jį jau esu perėjąs senoje konsolėje, vis gi tai bus naujos kartos versija. Tad norėčiau, kad išsakytumėte savo nuomones aprašyme, kiekvienas pranešimas yra labai svarbus, bei norėčiau, kad argumentuotumėt, kodėl verta pirkti būtent tą žaidimą, o ne kitus. :)

Visi zaidimai veikia ant PS4, jei PS3 diskas veiks ir ant pacio pirmo PS3 modelio, nes nera nurodyta Butent koks PS4 turi buti, jeigu neveztu, nepirktu. :) As uz GTA V. Pats turiu ant Xbox, super zaidimas.

BEST WEB DESIGNER AND PRGRAMMER! WE ALWAYS GIVE 1 YEAR WARRANTY!

dee332a5eb19997a427475fbdaf5b9f8352.png

Visi zaidimai veikia ant PS4, jei PS3 diskas veiks ir ant pacio pirmo PS3 modelio, nes nera nurodyta Butent koks PS4 turi buti, jeigu neveztu, nepirktu. :) As uz GTA V. Pats turiu ant Xbox, super zaidimas.

Tai aš suprantu, kad visi žaidimai veikia ant PS4 :D Galbūt ne taip supratai klausimą, tiesiog neišsirenku kurį imt, o GTA V jau esu perėjęs, bet taip pat ir online noriu pažaist, o Far Cry 4 bei AC: Unity irgi mano vieni mėgstamiausių žaidimų :D Ohh, sunku apsispręst.

Ac labai bugintas, bei įtin prastai įvertintas žaidimas (kuris ir man nepatiko), GTA jei perėjęs nelabai bus įdomu (nebent dėl online kuris bus žyyymiai įdomesnis). O apie far cry tai geriau šiek tiek luktelti nes visi nusivylę AC ir FC žaidimų kūrėjais, kurie turbūt privėlę belekokių nesamonių ir ant FC. Favoritas (mano būtų): GTA.

Tai kad ACU tėra blogai įvertintas PC žaidimas, kadangi jis yra labai prastai "portintas" nuo konsolių. O ant tų pačių konsolių jis tikrai pakankamai gerai ir gražiai veikia, o ir pats žaidimas savo eiga ir istorija, sprendžiant iš ankstesnių dalių - visad buvo įdomus ir unikalus, ko nepasakyčiau apie Far Cry 4, kadangi jis nuo senesnės (trečiosios) dalies skiriasi tik žemėlapiu ir veikėjais, net siužetas, dauguma transporto priemonių, NPC ir netgi dialogų iš esmės išliko nepakitę, jei neskaitant visokių ten didelių grafikos atnaujinimų, kurių aš nemačiau, kadangi neturiu pakankamai geros VGA, tai čia geriau jau būtų buvęs Far Cry 3 DLC, nei nauja žaidimo dalis. Nors Far Cry 4 ta pati istorija mane ir įtraukė ir vis gi gan smagu jį žaisti, bet tiesiog tikėjausi kažko daugiau, pagrinde pasigedau unikalesnės istorijos. GTA 5 online tikriausiai gali įvykdyti daugiau visokių misijų ir pasiekimų nei SP, o ir visi atnaujinimai, manau būtų ką veikt ir perėjus visą SP. 

Filthy-Frank.jpg

• Parašė po 4 savaičių...

GTA V perėjęs , tai nežinau šiaip pats rinkčiaus GTA V nes neesu žaidęs,o taip jei pereičiau man jau atsibostu, tai šį kart sakau Far Cry 4 Nes šiaip įtraukiantis žaidimas visai nieko toks , matai man patinka survival tipo žaidimai tai gal ir labiau patinka FC4.

Žodžiu.. FC4 (Far Cry 4).

Senas vilkas ne tas kuris turi daug patirties,bet tas kuris turi kažkiek patirties ir moka ja naudotis.

374a7170e37d999960e1ff685d74455a587.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3801 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...