Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

https://www.youtube.com/watch?v=96JLy_2H71M p jau video yra dar čiuju dar vels žn kiek žmonių ją parsisius aš vienas iš jų :D .

Tuoj as dar ikelsiu nesustabdys

Oi kaip pasisekė dar atsisiunčiau MP4 su klipu :DDDD

Idomu jei kiti keltu ka jiems darytu nekreiptu demesio ar irgi baustu? :D

Redaguota , nario Justas Š.
(redaguota)

P.S. kiek mačiau WhyDot'o klipas nėra pašalintas, jis tiesiog užprivatintas. Jį padavė į teismą atrodo ir jei jis bylą kažkaip laimėtų viskas galėtų grįžti į senas vėžias (jei dar bylinėsis).

Originalaus klipo nuoroda: https://www.youtube.com/watch?v=JVlW1Ur4yW0

g7uAdcI.png

Tas kas įkelta youtubėje ir lieka youtubėje...

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Gerai, kad aš iš youtubes parsisiunčiau būtent šį video, nes nuojauta kuždėjo, jog visa tai taip ramiai nesibaigs. Na, o dabar atidarysiu savo versliuką, t.y. įrašysiu šią dainą į kompaktinį diską ir išleisiu albumą "Šetonas". Albumas bus parduodamas nuo kito mėnesio :) Skubėkite įsigyti ;)

Juokauju....

Ne, tiesą pasakius tikrai gaila, kad taip pasielgė... praradome vaikų himną. :D

2014-03-28 - 2015-02-24

(redaguota)

Gerai, kad aš iš youtubes parsisiunčiau būtent šį video, nes nuojauta kuždėjo, jog visa tai taip ramiai nesibaigs. Na, o dabar atidarysiu savo versliuką, t.y. įrašysiu šią dainą į kompaktinį diską ir išleisiu albumą "Šetonas". Albumas bus parduodamas nuo kito mėnesio :) Skubėkite įsigyti ;)

Juokauju....

Ne, tiesą pasakius tikrai gaila, kad taip pasielgė... praradome vaikų himną. :D

Turiu ir aš jei kam reikia video i AŽ stengsiuos viską padaryt. dabar pastebėjau kad klaida iveliau i pavadinima temos Moderatoriai pataisykite jei galite.

Redaguota , nario GrozlleN

Forumo statistika sakė kad vidutinis narių amžius yra 14-15 metų. Man įdomu, ką apie šią dainą mano tokio amžiaus nariai? Juk jie patenka į dainoje adresuojamų žmonių grupę.

Daina nebuvo skirta visiems vaikams, čia tik tiems mažiems "fruktams" kurie visiškai neturi smegenų, keikiasi, geria ir dar į snukį pasiūlo vyresniems...

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

(redaguota)

Um nežinau aš gal ir praleidau, bet kur buvo pasakyta KOKIEMS vaikams skirta ši daina?

Pacituosiu:

"Daina buvo sukurta juoko forma apie vaikus, kurie negerbia suaugusiųjų, juos erzina, apgaudinėja, o ne visiems vaikams, - apie naująjį darbą kalbėjo vienas kūrėjų - Vaidotas Grincevičius. - Humoro forma nešame žinią vaikams, kad jie suprastų, ką daro."

http://mieste.delfi.lt/veidai/9yul65-whydotas-apie-smurta-pries-vaikus-jei-mane-taip-butu-aukleje-buciau-geresnis

Nu va. Ir paauglystė bei ateitis sugadinta. Jeigu jis norės kokio darbo ir bus perskaityta jo byla, tikrai niekur nepriims... Gaila iš tiesų. Žmogus tik norėjo visiems pabrėžti, kad reikia auklėti vaikus, o ne juos lepinti. Bet juk visi žinome kas yra policija, valdžia ir, kad jiems ant mūsų yra nusišvilpt. Pasakysi kažką, būsi užtildtytas ilgam. Būtų mūsų, tautos atstovų valia, tai patraukčiau valdžia baudžiamojon atsakomybėn. Lietuva yra viena iš atsiprašant šūdiniausių šalių kuriose yra uždrausta ŽODŽIO LAISVĖ. Na, tai dar viena pamoka, kad geriau nieko nesakyti, o būti tyliai. Dar kartą užjaučiu Vaidotą :)

(redaguota)

Nu va. Ir paauglystė bei ateitis sugadinta. Jeigu jis norės kokio darbo ir bus perskaityta jo byla, tikrai niekur nepriims... Gaila iš tiesų. Žmogus tik norėjo visiems pabrėžti, kad reikia auklėti vaikus, o ne juos lepinti. Bet juk visi žinome kas yra policija, valdžia ir, kad jiems ant mūsų yra nusišvilpt. Pasakysi kažką, būsi užtildtytas ilgam. Būtų mūsų, tautos atstovų valia, tai patraukčiau valdžia baudžiamojon atsakomybėn. Lietuva yra viena iš atsiprašant šūdiniausių šalių kuriose yra uždrausta ŽODŽIO LAISVĖ. Na, tai dar viena pamoka, kad geriau nieko nesakyti, o būti tyliai. Dar kartą užjaučiu Vaidotą :)

Jis suaugęs. O jo "darbas" dabar yra youtubėje kūrti video ir manau nuo šito niekas nepasikeis (tik gal taps dar populiaresnis).

P.S. F*CK THE SYSTEM! Video kol kas atrodo vėl prieinamas viešai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...