Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 138
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Tiesiog juokas ima, kai visi rašo jog būtent jis pasikėlęs. Kaip Jūs su juo ar kitais, taip jis atgal. Neteko nei karto iš jo susilaukti įžeidžiančių žinučių. Niekada nebuvo pasikėlęs, kai rašė man ar aš jam. Taip, kad...

Ir atrodo, kad iš administratoriaus atsakymo nesulauksi. Verčiau per AŽ išsiaiškink. :)

*Wuff*

34h9p39.gif

Tiesiog juokas ima, kai visi rašo jog būtent jis pasikėlęs. Kaip Jūs su juo ar kitais, taip jis atgal. Neteko nei karto iš jo susilaukti įžeidžiančių žinučių. Niekada nebuvo pasikėlęs, kai rašė man ar aš jam. Taip, kad...

Ir atrodo, kad iš administratoriaus atsakymo nesulauksi. Verčiau per AŽ išsiaiškink. :)

man irgi tas pats galvoje.. reikia per až susitvarkyt..
Guest SoryUzAcc

Defector.

Man graudu kad tu lygini žmogų pagal amžių.

Visiškai pritariu,kiekvienas žmogus turi savo nuomonę,kurios jis laikosi,jis tikrai būna griežtokas bet tikrai teisingas.Kad būtų pasikėlęs, tikrai abejojiu,tiesiog sako žmogui į akis taip kaip turi būti,jis niekuom nesiskiria nuo kitų vartotojų.Asmeniškai jis yra puikus draugas,žinoma padeda kada reikia.

Didžiausias žaidimų forumas Lietuvoje - http://www.supergames.lt/

Guest SoryUzAcc

Visiškai pritariu,kiekvienas žmogus turi savo nuomonę,kurios jis laikosi,jis tikrai būna griežtokas bet tikrai teisingas.Kad būtų pasikėlęs, tikrai abejojiu,tiesiog sako žmogui į akis taip kaip turi būti,jis niekuom nesiskiria nuo kitų vartotojų.Asmeniškai jis yra puikus draugas,žinoma padeda kada reikia.

Na gal ir yra šiek tiek tiesos.

Jei nesunku nueik į Project. Logus ir pranešk už ką perspėjimai. ir ar nuo introduct.

Guest SoryUzAcc

Introduct už nieką uždėjo įspėjimus. Jis metė SG Ir užbanino.

Na gal ir yra šiek tiek tiesos.

Jei nesunku nueik į Project. Logus ir pranešk už ką perspėjimai. ir ar nuo introduct.

Įspėjimai palauks,tiesiog bus ištrintas tavo šis nikas

Didžiausias žaidimų forumas Lietuvoje - http://www.supergames.lt/

Defectoriaus draugų komanda sukilo, tuoj čia mūsų visų neliks.

Gal užteks kurstyti nesantaiką? Bent žinai už ką gavo jis tuos perspėjimus? Ne? Tai va:

1. viewtopic.php?f=20&p=197391#p197391 (priežastis - Parašyta : Komentaru nereikia!);

2. viewtopic.php?f=20&p=197398#p197398 (priežastis - Parašyta : Komentaru nereikia!);

3. viewtopic.php?f=121&p=179192#p179192 (priežastis - Žmogaus šmeištas.)

*Wuff*

34h9p39.gif

Guest SoryUzAcc

Gal užteks kurstyti nesantaiką? Bent žinai už ką gavo jis tuos perspėjimus? Ne? Tai va:

1. viewtopic.php?f=20&p=197391#p197391 (priežastis - Parašyta : Komentaru nereikia!);

2. viewtopic.php?f=20&p=197398#p197398 (priežastis - Parašyta : Komentaru nereikia!);

Įspėjimai už šiuos postus. :D

1.

Iki. Nenusivilsiu kad pabėgai. :P

2.

Nemanau kad ir reiktu kažką stabdyt.

3.

Butu laikas pačiam pradėt mokintis.

Su manim dar netaip buvo.

Išmetė kad pats Erikas Šoka į akis..

Kur taisykles pažeistas matai .?

Įspėjimai už šiuos postus. :D

1.

Iki. Nenusivilsiu kad pabėgai. :P

2.

Nemanau kad ir reiktu kažką stabdyt.

3.

Butu laikas pačiam pradėt mokintis.

Su manim dar netaip buvo.

Išmetė kad pats Erikas Šoka į akis..

Kur taisykles pažeistas matai .?

Dėl 1 ir 2. Nereikėtų - Tema būtų užrakinta, neužrakinta - komentuoti galima.

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Kaip gi matot, likau be moderatoriaus teisių, kodėl ?
Sveikas,

Pašalinu tave iš moderatoriaus pareigų už taisyklių nesilaikymą, savivaliavimą, elgesį nesuderinama su forumo pozicija, netinkamą moderavimą ir už nemandagumą. Stebėjau tavo nusižengimus jau seniai, bet vis galvojau, kad ateisi į protą, pasirodo klydau.

Dabar norėčiau iš ponaičio Aurimo atsakymų į šiuos klausimus:

1. Parodyti tas vietas t.y. postus, kur aš nesilaikiau taisyklių.

2. Nurodyti postus, kur buvo savivaliavimas.

3. Nurodyti postus, kur aš naudojau elgesį nesuderinama su forumo pozicija.

4. Paaiškinti, kodėl netinkamai moderavau.

5. Nurodyti postus, kur aš rodžiau savo nemandagumą.

Manau, pamatę kai kurie turbūt apsidžiaugė, kad tas Defector` neteko pareigų, neduos man "už nieką" įspėjimų, nebebanins už nieką, galėsiu pažeidinėt taisykles ir negaut įspėjimų ir taip toliau arba kai kurie turbūt nuliūdo mane matydami be moderatoriaus. Dabar žiūrėsim, ar tikrai bus geriau be manęs iš tvarkos pusės. Bus labai įdomu, geras tavo požiūris. Sėkmės tau.

Žlugsim be tavęs. 8|

Guest SoryUzAcc
Kaip gi matot, likau be moderatoriaus teisių, kodėl ?
Sveikas,

Pašalinu tave iš moderatoriaus pareigų už taisyklių nesilaikymą, savivaliavimą, elgesį nesuderinama su forumo pozicija, netinkamą moderavimą ir už nemandagumą. Stebėjau tavo nusižengimus jau seniai, bet vis galvojau, kad ateisi į protą, pasirodo klydau.

Dabar norėčiau iš ponaičio Aurimo atsakymų į šiuos klausimus:

1. Parodyti tas vietas t.y. postus, kur aš nesilaikiau taisyklių.

2. Nurodyti postus, kur buvo savivaliavimas.

3. Nurodyti postus, kur aš naudojau elgesį nesuderinama su forumo pozicija.

4. Paaiškinti, kodėl netinkamai moderavau.

5. Nurodyti postus, kur aš rodžiau savo nemandagumą.

Manau, pamatę kai kurie turbūt apsidžiaugė, kad tas Defector` neteko pareigų, neduos man "už nieką" įspėjimų, nebebanins už nieką, galėsiu pažeidinėt taisykles ir negaut įspėjimų ir taip toliau arba kai kurie turbūt nuliūdo mane matydami be moderatoriaus. Dabar žiūrėsim, ar tikrai bus geriau be manęs iš tvarkos pusės. Bus labai įdomu, geras tavo požiūris. Sėkmės tau.

Žlugsim be tavęs. 8|

Nuo atsakomybės niekas neišsisuks tačiau dėsim perspėjimus rečiau.

Kokia dar draugų armija? nusišnekėt labiau negalėjai?

Jis buvo geras Moderatorius ir norim, kad jis gryžtu.

Tai jūsų draugų armija čia yra...

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...