Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

tai tu daug ispejimu uz nieka gavai.

Ar aš sakiau, kad įspėjimų gavau už nieką, glušiau tu. Su tokiu durnu komentuoti... JAU NERVAI NELAIKO...

tai ko kimbi prie jo?

Roli as paziureciau ka kiti rasytu jei duotum kamnors ispejima.

butu uz nieka, kaip ir jums dabar.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

• Atsakymų 138
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

tai tu daug ispejimu uz nieka gavai.

Ar aš sakiau, kad įspėjimų gavau už nieką, glušiau tu. Su tokiu durnu komentuoti... JAU NERVAI NELAIKO...

tai ko kimbi prie jo?

Roli as paziureciau ka kiti rasytu jei duotum kamnors ispejima.

butu uz nieka, kaip ir jums dabar.

ar as sakau dixie kad dave ispejima uznieka? ne ,as maciau svaria priezasti, o defector pats stume ir as ant jo biski uzstumiau iskart ispejimas atskrido.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

uz ka? atkuopijok priezasti.

Tu manai dabar bus pas mane ta zinute kas buvo pries 1men? deja... as rasinejosi o nesu robotais like you . ir zinute senai istrinta ta...

tavo bedos, is kur mums zinot kad tu cia nemeluoji? Ir jei visi taip stumiat ant Defector, tai neoamirskit, kad jis cia buvo daug nesiau negu bet kuris is jusu ir gavo VYRIAUSIO moderatoriaus pareigas tikriausiai ne be reikalo :)

Tikrai tau vertėjo nujimt nes gasdindavai kad jau per didelis paveiksliukas dėsi įspėjima naujokam atvykusiem pirmą diena forume ir taip kaikuriuose postuose keikeisi ir rodei nepagarba sorry kad taip stumiu Defector bet tai yra tiesa ;)

Ruoškis Ernis ir Transformer atakai.

na ir kas kad jie mane apvarys as tiesiog sakau tiesa nuo kurios nepasislepsi

Tikrai tau vertėjo nujimt nes gasdindavai kad jau per didelis paveiksliukas dėsi įspėjima naujokam atvykusiem pirmą diena forume ir taip kaikuriuose postuose keikeisi ir rodei nepagarba sorry kad taip stumiu Defector bet tai yra tiesa ;)

Ruoškis Ernis ir Transformer atakai.

na ir kas kad jie mane apvarys as tiesiog sakau tiesa nuo kurios nepasislepsi

wo nors vienas tikras lietuvis patriotas! :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

neesu Defector "fan-bojus", bet manau jis vienintelis be Indigo puikiai atliko darba ir cia tiem hateriam nepakeisi ju nuomones nes juos "nuskiraude" kitaip tariant haters gonna hate :} Beto palaikau defector "fan-bojus" transformer ir dar ten kas ka nes jie teisingai sako moderatorius turi buti grieztas, nes jei uzsileis ant galvos tai ir lips ir naudosis juo. susimastykit :}

73a2bad5978329d37a7ffec9e4997a50889.png

Steam games list that i have ^^: Cs,css,gmod,hl2,tf2,cod:blackops,cod:mw2,killing floor,pokernight at the inventory,left4dead2

EnspiRe-Gaming http://enspire.lt - lietuvos tf2,cs,cs:s komanda ;]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...