Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 138
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Am.. Nors cia beveik nesilankau, bet senei pazistu Defector is sito forumo :P, ka galeciau pasakyti... Kad jis yra grieztas, koks ir turi buti tikras moderatorius/valdytojas ;D, nes kai buna geru tu moderatoriu, tai jie bijo rankos pakelt, veliau kaip bijo, tai nariai ir piknaudziauja ju bijojimu ir daro betvarke ;D. O kiekvienam neitiksi, nepritiksi ;p, o del tu grieztesniu zodeliu is defector, tai ir gerai, patys kalti, kad nemoka atsikirsti , o tik verke, gal defector pamokys juos bendrauti, kad ir realybei nrml bazara turetu :D

1 "Ir tokius žmones siūlo į administratorius..." Nebūtum parašęs, Nieko ir nebūtu buvę.

KARTOJU KAD NE AŠ RAŠIAU, BETO JIS STŪMĖ IR TADA KAI ŠIO POSTO NEBUVO.

Jis nestūmė nieko. Tu parašiai tą "Ir tokius žmones siūlo į administratorius..."

Tada jis tave klounu išvadino, tada DJBrunetė Prisidėjo tavęs ginti, tada prasidėjo ginčas, aš puikiai atsimenu tavo postus "Maximoj dešra pigo" Nesamonė.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Am.. Nors cia beveik nesilankau, bet senei pazistu Defector is sito forumo :P, ka galeciau pasakyti... Kad jis yra grieztas, koks ir turi buti tikras moderatorius/valdytojas ;D, nes kai buna geru tu moderatoriu, tai jie bijo rankos pakelt, veliau kaip bijo, tai nariai ir piknaudziauja ju bijojimu ir daro betvarke ;D. O kiekvienam neitiksi, nepritiksi ;p, o del tu grieztesniu zodeliu is defector, tai ir gerai, patys kalti, kad nemoka atsikirsti , o tik verke, gal defector pamokys juos bendrauti, kad ir realybei nrml bazara turetu :D

:D kai atkirtinejau buvo uzguitas i kampa tai man rado per kelias dienas priezasciu 3 ispejimus ikalt ir ban'a turejau 30paru... dabar velgi turiu 2 ispejimus , viena nuo kazkokio modera, ir nuo defector'io velgi uz nieka, kadangi velgi buvo suvartytas... :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Pliuše, bet pagalvok. Juk normalus moderatorius nestumtų. O padėtų. Ką man čia bepasakyti, jis mano jei jo nemėgsta, tai dėl įspėjimų. Beto pritariu, kad moderatorius turi būti super griežtas, bet ne toks, kad dėl visko prisikabinėtų ir stumtų ant tavęs. Nemanau, kad ši tema ką nors pasieks. Nebent jo gryžimą į moderatorius ir KERŠTĄ... Dabar dėl šitų pranešimų 50proc. šansas, kad gausiu - Rep už savo išreikštą nuomonę. Nežinau ką tau pasakyti, laukiu kol atšausi.

-----------

Trans:

1 "Ir tokius žmones siūlo į administratorius..." Nebūtum parašęs, Nieko ir nebūtu buvę.

KARTOJU KAD NE AŠ RAŠIAU, BETO JIS STŪMĖ IR TADA KAI ŠIO POSTO NEBUVO.

Jis nestūmė nieko. Tu parašiai tą "Ir tokius žmones siūlo į administratorius..."

Tada jis tave klounu išvadino, tada DJBrunetė Prisidėjo tavęs ginti, tada prasidėjo ginčas, aš puikiai atsimenu tavo postus "Maximoj dešra pigo" Nesamonė.

Kiek tau galiu kartoti kad NE AŠ ten rašiau? :lol:

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...