Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Farming Simulator 2015 - CD Keys išpardavimas (Pačios didžiausios nuolaidos) !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodami *Farming Simulator 2015" CD Keys raktai, su kuriais gausite pilną žaidimo versiją, pats žaidimas turi tikrai daug privalumų.

Žaidimų raktų gavimas iš oficialaus įkūrėjų puslapio : http://www.farming-simulator.com/

Kainos tikrai simbolinės, kiekis RIBOTAS, paskubėkite.

• 1 CD Key rakto kaina : 14 litų.
  • Ar aš galiu būti apgautas? Atsakymas : Ne, šiuo atvėju eisiu PIRMAS.
  • Kur aš gausiu CD key raktą? Raktą gausite bet kur kur jums bus patogiausia, rakta vesite šiame tinklapyje. http://eshop.giants-software.com/downloads.php / įvedus raktą galėsite siūstis pilną žaidimo versija.
  • Atsiskaitymas : Paysera mokėjimai, skrill, BTC.
  • Kontaktai : Skype: rolis.gazas arba žinutė į AŽ šiame forume.

Žaidimo Farming Simulator 2015 raktai bus parduodami nuo rytojaus 13:00 valandos, turite galimybę užsirezervuoti rakto vietą. !

Raktų rezervacija:

Puferis: 3 CD Keys raktai.

Redaguota , nario WhyMe.
  • ,
(redaguota)

Galima paklausti tai čia bus legalus žaidimas eis žaisti MP?

Taip MP taip pat puikiai veikia, viską šiandien testavau.

Man labai įdomu jei jis kainuoja ~121 LT o tu pardavinėji už 14 LT? : Tai kad nelogiška... Gal cardinti ar panašiai?

Žmogau kodėl tau sukasi cardinimas galvoje ? Tuo neužsiemu, turiu savų šaltinių kas parduoda gana pigiai, o kam permokėti? jeigu galima gauti pigiau.

Redaguota , nario Džiaubas
(redaguota)

Žmogau kodėl tau sukasi cardinimas galvoje ? Tuo neužsiemu, turiu savų šaltinių kas parduoda gana pigiai, o kam permokėti? jeigu galima gauti pigiau.

Bet aš negaliu suprasti kaip tai įmanoma kad daugiau nei puse kainos mažiau.. Nu nežinau.. Kažkokia čia maklę suki...

P.S praneštas moderatoriams dėl double-post

Redaguota , nario Andrius P.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...