Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Esu iš šio žmogaus pirkes paslauga jisai viską greitai padarė bei be jokių klaidu taigi čia nestum jeigu nepažysti R.Lightning

ar net neturėjes su juo reikalų arba nematei jo darbų.

Advokatų nereikia, bet jeigu nori parodyti tuos darbus tai manau visi čia norėtų pamatyti juos.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Advokatų nereikia, bet jeigu nori parodyti tuos darbus tai manau visi čia norėtų pamatyti juos.

Advokatų niekas ir neprašė. Prieš ~2m dariau LTG editus,galėtum pažiūrėt,bet jie ištrinti. Esu padaręs nemažai pamokų,bet daugiausiai užsiimu projektais ir scriptinimu už pinigus.

(redaguota)

Per daug nesigiriu,mano scriptinimo patirtis ~4m +.Sunkesnių sistemų neišaiškinsiu,bet daugiau kaip pagrindus tikrai galiu.

3metus prie Frag/Salg modifikacijos(atsimenu aš viska)

Advokatų niekas ir neprašė. Prieš ~2m dariau LTG editus,galėtum pažiūrėt,bet jie ištrinti. Esu padaręs nemažai pamokų,bet daugiausiai užsiimu projektais ir scriptinimu už pinigus.

as esu sarg serveri padares visus metus dirbau, bet atsibodo litai tai palikau. irodymu neduosiu

btw nuklydot nuo temos

Redaguota , nario Eisma`

[9:30:21 PM] Ainis P. [HoonZ/Hiwichi]: trecia - as tave pakirsciau nespejus tau prie manes normaliai priartet

3metus prie Frag/Salg modifikacijos(atsimenu aš viska)

as esu sarg serveri padares visus metus dirbau, bet atsibodo litai tai palikau. irodymu neduosiu

btw nuklydot nuo temos

Eisma,ką tu atsimeni... 3 metus prie frag sėdėjau? :D Nejuokauk,tik vieną kartą buvau paėmęs frag modifikaciją,kai su pusbroliu darėm projektą,o taip naudodavau GRP 4 editintą (savo). Ir dar Eisma,vis dar pyksti,kad už nesamones tada DPKT praradai?

O nuo temos tikrai nuklydom.

Kur parašyta kad aš jo advokatas jeigu nerandi tai tu skaityti šneki ir nusišneki, o kam tau tuos darbus rodytis jeigu jisai man tą sistemą darė o ne tau.

Kad čia man atrodo tu jau nebeturi ką pasakyti. Nepriimk visko tiesiogiai ir nepyk kai kiti turi kitą nuomonę negu tu. Kad mokytum kitus reikia pačiam mokėti dirbti, kad tau padarė ten kažką tai nieko neparodo. Kam lendi į temą kur pats nieko nesupranti? Postus parink kitur, manau jis pats gali už save pastovėt, o ne su tavo pagalba. Atsimink taisyklę: nepatinka diskutuoti tada nediskutuok.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

jei nori mokintis pawn kalbos turi tureti noro o cia su tokiu poziuriu noriu kad ismokytu nieko nepasieksi, jei nori ismokoti turi pats gilintis i visus callbackus, tarkim parsisiusk koki frag gm ir gilinkis i kodus, bandyk pakeiti paziurek ar pavyksta ir taip ismoksi skaityk vikipedijoje ten visas tas temas callbackus tuos ir pns. yra cia daug pamoku, reikia noro, proto, loginio mastymo ir tuomet po kazkiek laiko ismoksi, nesitikek kad per koki menesi jau mokesi viska idealiai atlikti, bet minimaliai kokias sistemas perrasyti GAL ir galesi nezinau kiek laiko skirsti tam mokymuisi :) na kaip jau daugelis minejo ibnternetas tave ismokys. sekmes.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...