Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi labai rimtai galvoju kažką kurti to ko jums trūksta nuo paprasčiausio puslapio iki sudėtingiausių sistemų, idėjų ir viso ko kito.

Taigi siūlykit komentaruose ko jums trūksta internete, ko jūs dažniausiai nerandate ir kas jums praverstų.

Kiekvinas pasiūlymas - +REP

P.S Nereik komentarų kad pats galvok ir t.t..

O tu logiškai pagalvok? Jei aš sukursiu tą ko jums nereikia, tai ką aš pasieksiu? Visiškai NIEKO. Tad ir klausiu jūsų nuomonės ko jums trūksta, ko jūs nerandate... Tai va, reik logiškai mastyt..

jai logiškai galvosi tai nesukursi ko nereikia :)

visi pajutę bandos jausmą bandė mane nusodinti, šiaip nepavyko, lėvi esat, jaučiu tokie patys kaip ir gatvėj.  ;) O dabar gtfo.

(redaguota)

Nežinau ar taip įmanoma ar jau yra bet internete trade sistemos, tarkim sukuriu roomą į kuri pakviečiu draugą ir mes norime apsikeisti nuotraukomis, tai aš įkeliu nuotrauka ir jis įkelia nuotrauką ir spaudžiame mygtuką " pasiruošęs" ir tada mum leidžia atsisiūsti viens kito nuotraukas, galima būtu padaryt kažkaip su mokėjimais kad tarkim sumoku pinigus ir duoda tą nuotrauką man. Jei nelabai supratai rašyk bandysiu detaliau

Redaguota , nario GaDzas

9cbc58595b3d47af51dfa3bd916c3703589.gif

Dėkui visiems, gavot +rep kas siūlė geras idėjas..

LAUKIAM WEB PAGALBOS PUSLAPIO!!! :)

Tokių jau yra jei neklystu ir jų internete netrūksta.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...