Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4287 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, norėčiau sulaukti telefonų pasiūlymų, kokį telefoną prirkti iki 1100Lt. NEDAUGIAU. :)

P.S. Nerašykit visokių O.T. bei "Pasitaupyk x Lt ir nusipirk x telefoną..

Dabar mano taikinys yra Nexus 5, Apsimoka/Neapsimoka?

Ačiū.

~Absoii

Redaguota , nario Absoii

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

Imk Nexus 5, kadangi ant jo nors android stabiliai veikia, ir šiaip nepatarčiau imti visokiu ten samsungu ir kt hujne, nes daugelis tuos samsungus turi ir jau pradeda atsibosti, tad siūlau nexus imt.

Apie Samsung net negalvoju, nes eilę metų jau turiu šios firmos telefonus.

mknvc.lt

PSN wanheda_tk
Steam /id/_wan
Discord wan#2716

Jei Android - imi LG NEXUS 5
Jei Windows Phone - imi Nokia Lumia 925
Jei iOS - imi iPhone 4S

Va kas už 1100Lt geriausia manau.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Pats norejau Nexus 5 imt, bet paziurejus apzvalgas apie ji, pamaciau kad zmones piktinasi del tylaus garso per ausines, bei prasto baterijos laikymo.

Siulyciau LG G2, pats nusipirkau ir esu patenkintas. Ir ekranas biski didesnis uz Nexusa, ir groja tiek per ausines, tiek per telefone esancia kolonele kokybiskai ir garsiai. Ir baterija galinga.

Tiesa nezinau salono kainu, pirkau is ranku uz 1000lt ledini su pilnu komplektu ir 32gb.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nexusas 5 be dėkliuko jei nukris tikrai duš (ant kokio asfalto). Naujo androido pirkt už tokią kainą neapsimoka, nes geresni S4 G2 kainuoja ~1250, o tu iki 1,1k. Prieš puse metų aš rinkausi Nexus 5, Galaxy S3 LTE, Galaxy S4 ir Xperia Z. Pasirinkau S3 LTE, šiek tiek naudotą bet iš salono kaip naujas (pirktas Vokietijoj po to parduotas į saloną ir tada nusipirkau aš :D) S4 neturi nieko reikalingo ko neturi maniškis S3 lte (s3 paprastas turi tik 1gb ram, o maniškis 2gb todėl s3 greit laggins kaip ir kiti) G2 nesiplečia atmintis sd kortelėm, prieš hard resetą į saviški buvau prisirašęs 34 žaidimus ir dar ~20 programėlių + orginalaus tw programos. Žaidžiau ir san andreas ir real racing 3 nelagina (gta ant max grafiku šiek tiek). Xperia Z (tavo atvėju gal išeis Z1) patiko taip pat kaip s3 lte, bet prisiskaičiau kad blankus ekranas, o dabar pažiūrėjaus pas draugą, normalus tas ekranas. tad manau ir Xperia Z klasė yra geri rageliai. Tas Nexus 5 stock android, bet nesiplečia atmintis (pvz pas mane muzika vien 5gb kortelėj užima, dar fotkės, video, keli filmai. O telefono atmintis lieka appsam. Tavo vietoj dasimesčiau biški iki G2 32gb arba Z1 (pažiūrėk mobilusmiestas.lt - ten pigiau nei kitur, rageliai geri, pirkau aš, pirko draugas trūkumų nėra.)

..P

Nexusas 5 be dėkliuko jei nukris tikrai duš (ant kokio asfalto). Naujo androido pirkt už tokią kainą neapsimoka, nes geresni S4 G2 kainuoja ~1250, o tu iki 1,1k. Prieš puse metų aš rinkausi Nexus 5, Galaxy S3 LTE, Galaxy S4 ir Xperia Z. Pasirinkau S3 LTE, šiek tiek naudotą bet iš salono kaip naujas (pirktas Vokietijoj po to parduotas į saloną ir tada nusipirkau aš :D) S4 neturi nieko reikalingo ko neturi maniškis S3 lte (s3 paprastas turi tik 1gb ram, o maniškis 2gb todėl s3 greit laggins kaip ir kiti) G2 nesiplečia atmintis sd kortelėm, prieš hard resetą į saviški buvau prisirašęs 34 žaidimus ir dar ~20 programėlių + orginalaus tw programos. Žaidžiau ir san andreas ir real racing 3 nelagina (gta ant max grafiku šiek tiek). Xperia Z (tavo atvėju gal išeis Z1) patiko taip pat kaip s3 lte, bet prisiskaičiau kad blankus ekranas, o dabar pažiūrėjaus pas draugą, normalus tas ekranas. tad manau ir Xperia Z klasė yra geri rageliai. Tas Nexus 5 stock android, bet nesiplečia atmintis (pvz pas mane muzika vien 5gb kortelėj užima, dar fotkės, video, keli filmai. O telefono atmintis lieka appsam. Tavo vietoj dasimesčiau biški iki G2 32gb arba Z1 (pažiūrėk mobilusmiestas.lt - ten pigiau nei kitur, rageliai geri, pirkau aš, pirko draugas trūkumų nėra.)

Nexus yra taikytas į pigesnių telefonų rinką, bet kaip žinai Lietuvoje viskas turi didesnę kainą. Techniškai Nexus 5 yra kurtas G2 atžvilgiu, bet dėl to kad reikėjo apkarpyt kainą tuo pačiu metu teko apkarpyt techniškai jį. Davei savo nuomonę, kad pas tave ten muzikos prikrauta, ir tau reikia MicroSD, bet gal temos autoriui nereikia tokių dalykų? Bet dėl viso kito... sakyčiau labai protingai pasakei.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Nexus yra taikytas į pigesnių telefonų rinką, bet kaip žinai Lietuvoje viskas turi didesnę kainą. Techniškai Nexus 5 yra kurtas G2 atžvilgiu, bet dėl to kad reikėjo apkarpyt kainą tuo pačiu metu teko apkarpyt techniškai jį. Davei savo nuomonę, kad pas tave ten muzikos prikrauta, ir tau reikia MicroSD, bet gal temos autoriui nereikia tokių dalykų? Bet dėl viso kito... sakyčiau labai protingai pasakei.

Prieš tai turėjau filmus kurie užėmė 4gb, teko pratrint dėl muzikos :D žadu dar 16gb kortelę pirkt, nes man mažai :D Šeip tų 16gb paprastam naudojimui (vidinės atminties) užtenka, operacinė sis ~5gb, žaidimai ~5gb, galerija/muzika ~2gb, ir visa kita appsam

Android - Nexus 4, Nexus 5 arba Nexus 6 arba LG G3 (Pats turiu Nexus 4 ir pilnai užtenka)

a tu matei iki kiek žmogus nori pirkt :D?

Nexus 4 jau susenes, 6 nexus bus brangesnis negu jis nori + jis dar neišleistas

..P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4287 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...