Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, na nežinau, temos pavadinimą gal nekokį parinkau, nesugalvojau taigi norėčiau paklausti. Jau turiu gana seną kompiuterį, kompiuteriui - 7 metai. Bet jis gana stiprus vis dar Specs:

3GB RAM

Amd Dual Core processor 2.4 GHz

nVidia Geforce 9600GT vaizdo plokštė

tokie kompiuterio specs'ai ir aš norėčiau maždaug už 800LT pakeisti procesorių bei vaizdo plokštę, ar tai būtu įmanoma į kažką geresnio? Norėtusi, kad išeitu man streaminti, pvz CS:GO, LoL'ą ir t.t, ir man įdomu ar išeitu už 800LT užtobulinti ? Ar reikėtu daugiau, jei taip tai kiek?

Redaguota , nario ProGreen
Narys įspėtas už neinformatyvų temos pavadinimą! Buvo "PLUG.DJ"Ar išeitu
(redaguota)

Manau už 800 Lt tikrai eitų "užtobulinti" procesorių bei vaizdo plokštę. Jas tau nebūtina pirkti visiškai naujas, gali susirasti žmogų kuris turi ir parduoda, ir už tikrai mažesnę sumą gali įsigyti. :)

Man įdomu dar ar reiktu dar kažką keisti, kad nebūtu ten nesklandumu ?

Tiesą sakant ne. Verčiau parsiduok dabartinį kompiuterį ir tuomet galėsi streaminti, p.s, reikia gero interneto, o ant prasto kompiuterio, nemanau ar verta žiūrėti streamus kuomet tu žaidi su low grafikom ant mažo fps  :) PYS

Man nebūtinai streaminti, aš tik taip sakau, kad man būtu smagiau, tiesiog ar kažką galima būtu padaryt geriau ?

Redaguota , nario Dr.Arnas
(redaguota)

Žodžiu, iki 800 litų nemanau, jog kas gausis, nes norint keist procesorių, teks imti naują motininę, o dar jei vaizdūškės nori, tai iš vis...

Na, o dabar ko tau prireiks:

Nu, kaip matai, už 800 litų tikrai nesigaus, nes norint ŽAISTI CS:GO ir LoL, gero kompiuterio nereikia, tačiau norint STREAM'INTI kompiuterio ir interneto reik žymiai galingesnio. O jei dar nuo senos motininės RAM bus senesni, tai ir juos pirkt reiks, dar ir 500W PSU reik, nu žodžiu, kaip supratai, reik tiesiog susirinkti naują kompiuterį :)

Redaguota , nario Tormazas

Žodžiu, iki 800 litų nemanau, jog kas gausis, nes norint keist procesorių, teks imti naują motininę, o dar jei vaizdūškės nori, tai iš vis...

Na, o dabar ko tau prireiks:

Nu, kaip matai, už 800 litų tikrai nesigaus, nes norint ŽAISTI CS:GO ir LoL, gero kompiuterio nereikia, tačiau norint STREAM'INTI kompiuterio ir interneto reik žymiai galingesnio. O jei dar nuo senos motininės RAM bus senesni, tai ir juos pirkt reiks, dar ir 500W PSU reik, nu žodžiu, kaip supratai, reik tiesiog susirinkti naują kompiuterį :)
čia jau labai viršiji ta 800, jam ant cs go pilnai užtektu i3 ir gtx 750 mazdaug sutilptu i ta suma..
  • Parašė po 3 savaičių...
Operating System

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU

AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition 58 °C

Brisbane 65nm Technology

RAM

3,00GB Single-Channel DDR2 @ 371MHz (5-5-5-18)

Motherboard

ASRock K10N78D (CPUSocket)

Graphics

SyncMaster (1680x1050@59Hz)

512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (ASUStek Computer Inc)

Biškį buvau pamiršęs peržiūrėti šią temą, atsiprašau tai va mano visos detalės diskų audio ir t.t nekėliau tik pagrindus

Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU
AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition 58 °C
Brisbane 65nm Technology

RAM
3,00GB Single-Channel DDR2 @ 371MHz (5-5-5-18)
Motherboard
ASRock K10N78D (CPUSocket)

Graphics
SyncMaster (1680x1050@59Hz)
512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (ASUStek Computer Inc)

Biškį buvau pamiršęs peržiūrėti šią temą, atsiprašau tai va mano visos detalės diskų audio ir t.t nekėliau tik pagrindus

Zodziu seni, neapsimoka tau i ji nieko grust. Parduodi sita pc, dasidedi savo 800lt, eini i skelbiu.lt ir ieskai sau pc. Arba gali pirkt parduotuvei, bet gausis silpnesnis.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3853 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...