Peršokti į turinį

Atsargiai! Apgavikas.


RokasLi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, vakar vakare mane vaikiškai išdūrė vienas žmogutis. Aš jį netikėtai radau InoX streame , jis buvo vardu pauliux ir kažkokie skaičiai. Na ir paklausiau ar ką domintų Huntsman Knife | Night, jis pasakė ,kad jį domintų , pridėjo skype, paprašiau FB https://www.facebook.com/paulius.savelskis štai toks. aišku tai buvo fake fb. Vėliau pašnekėję pasakiau ,kad eitų pirmas ir pervestų litus. numetė tokią nuotrauką http://www.part.lt/perziura/4a6c80cf940805051500e7f5172b597f555.png, man tokios neužteko ir sakė "ai sorry neteisingai padariau",  tada numetė supergamų acc  http://www.supergames.lt/user/44046-vazonas/ , po laiko jis man numetė nuotrauką ,kad pinigai jau pervesti į banko sąskaitą http://www.part.lt/perziura/2975f32e6588c761dd972529985671c1972.png, bandė įrodyti ,kad nescammeris ir rodė per vaizdą kaip reconnectina manoip puslapį : štai jo ip -  77.174.55.84.

va čia dar viena nuotrauka ,kad tipo pervedė ,paklausiau kodėl užtušavai sakė nenori ,kad matyčiau jo duomeų : http://www.part.lt/perziura/85a1dd387d7ee62f1491e59a77ed6c3b130.png na ir pažadėjo ,kad bus jau tikrai rytoj pinigai, pasiskaičiau iki kada būna pervesti pinigai tai rašė ,kad iki 15 valandos kitą dieną. Šiandien pastebėjau ,kad nesutampa FB vardas su pavardę ale facebook vardas https://www.facebook.com/paulius.savelskis, bet swedbanko pervedimuose - PAULIUS RAMONAS. + facebook paskirtis ištrinta ._.

Pasakė ,kad nuotrauka suklastota.

 

(InoX kreipiuos į tave , jei išeis kažką pažiūrėti per konsoles ar ką žinau kaip ten streamuose viskas veikia ,bet pažiūrėk prašau šį asmenį vardu pauliux ir kažkokie ten skaičiai.

MODERATORIAI PRAŠAU ĮMESKIT JĮ Į APGAVIKŲ LENTELĘ , JO IP IR SG ACC (TEMOJE YRA)

Redaguota , nario ~Rokas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ir koks tikslas kurti šią temą, kai atsirado atsiliepimų sistema ? :/

Geriau jau pranešti jmj nei nieko nedaryti ._. ,gal kažkam užklius toks pats žmogelis ir nepadarys tokių pačių klaidų, ir gal kažkas MAN patars ką padaryti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dėjo jo :D pirmas kartas ir pirma klaida ._. gal žinai ką tokiais atvėjais kiti darę? matau šitame forume patyręs.

Atvirai.. tai nieko nepadarysi jau. Jo nepriversi gražinti niekaip, nemanau kad jam svarbus BAN koks nors. Jam net su policija negali pagrasint kad priduosi, nes jie tikrai nepriims net rimtai tokio dalyko. O Steam supportas taip pat nieko nepadarys.

Redaguota , nario No Fear
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atvirai.. tai nieko nepadarysi jau. Jo nepriversi gražinti niekaip, nemanau kad jam svarbus BAN koks nors. Jam net su policija negali pagrasint kad priduosi, nes jie tikrai nepriims net rimtai tokio dalyko. O Steam supportas taip pat nieko nepadary

Ačiū anyway už pagalbą :) , vistiek ši tema buvo labiau pranešti. reikės vėl prasukti varkes ant knifo ._.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai kokias ten varkes Suki?

Nereikia didelių skillų, reikia tik mąstyti logiškai, ir durnius pagauti, tarkim , vienas užmiršo įdėti į trade offerį mano knife , o raktus įdėjo savo ir acceptino, aš sutikau :D +20 keys. poto parduodu brangiau perku mažiau, bet čia irgi reik mąstyti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...