Peršokti į turinį

CS:GO Baltics "Apie mus"


InoX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

CS:GO Baltics – naujai atsidaręs projektas, kurio pagrindinis tikslas yra suartinti 3 Baltijos šalis: LietuvąLatviją ir Estiją, eSport‘o srityje. Kaip galima suprasti iš pavadinimo, mes atstovaujame Counter-Strike: Global Offensive discipliną. Šis pasirinkimas buvo įtakotas mūsų administracijos patirtimi ir žaidimo populiarumo augimu.Kaip žinoma, CS:GO jau yra pamušęs nemažą rekordų skaičių, o tai reiškia, jog šiai disciplinai pasaulyje yra skiriama vis daugiau dėmesio.

 

Mūsų organizacija nori ir ketina suartinti LietuvosLatvijos ir Estijos žaidėjus šioje disciplinoje. Vienas tokių įrodymų yra CS:GO Baltics Pro League by Ozone turnyras, kuriame dalyvavo net 60 komandų, būtent iš šių 3 Baltijos šalių.

 

Ši organizacija buvo įkurta dviejų jaunų ir charizmatiškų žmonių – Edgar „InoX“ B. ir Kamilė „Kitte“ L. Nepaisant to, prie projekto tuoj pat prisijungė žymusis Lietuvos CS:GO filmukų kūrėjas Jokūbas „JaCobb“ S. ir jaunasis programuotojas Lukas „LukaZz“ R.

Mūsų tikslas yra ne tik suartinti žaidėjus, bet ir sukurti vieną didelę šeimą, kuri tarpusavyje dalintųsi ne tik savo patirtimi, bendrautų, bet ir stengtųsi padėti vieni kitiems. CS:GO Baltics turi savo pagrindinį puslapį, šaunų ir įdomų forumą, streamą, kuriame galite ne tik stebėti organizacijos įkūrėjus, bet ir kartu su jais pažaisti, ar net artimiau susipažinti.Nepaisant visko, mes visada stengiamės tobulėti ir visada atsižvelgiame į tai, ko prašo mūsų publika.

 Prisijunk ir Tu! CS:GO Baltics – 2014 m.

 

2014 @ CS:GO Baltics community
 CS:GO Baltics - Official CS:GO Baltics WebSite
 CS:GO Baltics - Official CS:GO Baltics Twitch TV
 CS:GO Baltics - Official CS:GO Baltics Hitbox TV
 CS:GO Baltics Skype - csgobaltics.com

 

 CS:GO Baltics personalo paieška - Personalo paieška

Redaguota , nario InoX
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...