Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, keiciu CS:GO steama (Yra steam alertas//trade banas) i CS:GO gifta, buvau "Gold Nova 3", bet nukritau i "Silver Elite Master",  turiu nemazai case'u kuriu verte po 0.50 doleriu ir kitokiu skinu, priezastis kodel noreciau keisti i gifta labai paprasta, tiesiog noriu tureti fresh acc ir keltis ranka is naujo.

Jei susidomejot, rasykit i skype .: dif_zzzz

- Pirmas neeinu.

Redaguota , nario diffex^

Sveiki, keiciu CS:GO steama i CS:GO gifta, buvau "Gold Nova 3", bet nukritau i "Silver Elite Master",  turiu nemazai case'u kuriu verte po 0.50 doleriu ir kitokiu skinu, priezastis kodel noreciau keisti i gifta labai paprasta, tiesiog noriu tureti fresh acc ir keltis ranka is naujo.

Jei susidomejot, rasykit i skype .: dif_zzzz

- Pirmas neeinu, nebent zmogus turi daugiau reputacijos uz mane :)

Geras, jai turiu daugiau reputacijos už tave, galiu tave lengvai apgauti :lol: tu tiesiog auka tokiem kaip Eni :lol:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...