Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4267 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,kažko kai užsimodinu tam tikra skaičiu modu man pradėda IMG Tool,spark error'us metyt...Keleta nuotrauku

SPARK -

2psfwir.jpg

IMG Tool -

beztytuu-1.jpg

Nuotraukos darytos ne mano bet man tokius error'us meta

Padėjusiam +REP

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Negali būt, kad GTA SA folderis padarytas ant read-only?

Be to ką tu čia bandai įkelt? SPARK'as ir IMG Tool padaryti taip, kad neleistų gta3.img failui viršyt 2 gb, jei taip yra gali pasirodyt šitie error'ai.

Pabandyk IMG Manager 1.5

Taip pat jame yra žymiai geresnė funkcija "Bulk Replace" kuri pakeis vieną folderį su esančiais failais tam img failiuke. Man žymiai patogiau nei spark'as ar img tool.

Negali būt, kad GTA SA folderis padarytas ant read-only?

Be to ką tu čia bandai įkelt? SPARK'as ir IMG Tool padaryti taip, kad neleistų gta3.img failui viršyt 2 gb, jei taip yra gali pasirodyt šitie error'ai.

Pabandyk IMG Manager 1.5

Taip pat jame yra žymiai geresnė funkcija "Bulk Replace" kuri pakeis vieną folderį su esančiais failais tam img failiuke. Man žymiai patogiau nei spark'as ar img tool.

Na nemanau,aš GTA SA esu atsisiuntes .rar failo formatu ji visada išextractinu ir viskas..O bandžiau kelti sabre modą bet buvo ir daugiau modifikaciju įkelta.O kaip suprast ta Bulk Replace nelabai supratau aš.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Atsisiųsk IMG Manager 1.5 ir per jį kelk.

Bulk Replace yra viena iš to img editoriaus funkcijų kuri man žymiai patogesnė nei spark'o funkcijos ar img tool'o. Tiesiog pasirenki iš kokio folderio tau failus pakeist ir juos pakeičia.

Jei nepadės IMG Manager atsisiuntimas tai jau nežn kas tau gali būt

Nu pabandysiu.

EDIT:Programa tikrai naudinga! Įsirašiau 3D žemelapio moda Bulk Replace funkcijos pagalba ir padariau Rebuild Archyve ar kaip jis ten ir pažiūrėjau kad gta3.img failo dydis sumažėjo prieš tai buvo 1.83GB kažkur o po viso Rebuild to 1,63GB svere pagalvojau kad man mod'ai išsitryne bet nihuja modai liko!

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

Ta problema kaip ir susitvarkiau.Bet dabar klausimas tiems kurie sugeba daryti savas modifikacijas.Aš atsisiuntes keleta modu ant kuriu bugina duslintuvai.Nu ne kad bugina bet pvz yra 2 duslintuvai ant tos mašinos bet dumai eina lyg iš 1 taip pat ir nitro arba atvirkščiai yra 1 duslintuvas bet dumai arba nitro eina lyg iš 2 gal žinot kaip tai ištaisyti?

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4267 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...